הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב בסייקל קלן

• פותח/ת השרשור Moshem
  • פורסם בתאריך

Moshem

משתמש מתחיל
150
36
נק' מוניטין:
245
150
36
מטרו ג'ים גבעתיים
היי חברים אני אשתדל לעשות את זה קצר.
אני בן 21, שוקל 74 קילו עומד על בערך 14-15 אחוזי שומן.
אני בשלב תחזוקה של קריאטין והתחלתי היום סייקל של קלן.
מתאמן 6 פעמים בשבוע, 4 כוח אנאירובי ו2 אירובי.
אני רוצה תוצאות מושלמות מהקלן אז התפריט שלי הוא כזה תגידו לי מה אתם חושבים

בוקר:
כשקם לוקח קלן ואז:
3 ביצים (3 לבן, 1 צהוב)+חצי גביע קוטג' 3%+עגבניות שרי

ביניים:
פחית טונה+עגבניות שרי

צהריים:
250~ גרם חזה עוף מבושל+עגבניות שרי (כן, חולה על עגבניות שרי)

לפני אימון:
2 פרכיות אורז עם שכבת טחינה גולמית משומשום מלא+ 2 פרוסות פסטרמה 1%

אחרי אימון:
שייק חלבון מטריקס+2 כפיות סוכר ענבים+5 גרם קריאטין

ערב:
אני די תקוע פה, אין לי יותר מידי רעיונות. יש לי חטיף חלבון QUESTBAR טעים ממש אבל פחמימה יחסית גבוה (21 גרם) חשבתי להוסיף אבל לא בטוח שזה יושב טוב עם החיטוב

ערכים סופיים:
סה"כ1259 קלוריות| חלבון 185.7 גרם | שומן42.8 גרם| פחמימות 31.5 גרם | כולסטרול502.7 מ"ג| סיבים 4.4 גרם

מה דעתכם? איך אפשר לשפר ומה להוסיף? שאו ברכה!

• פותח/ת השרשור
אז המילה קלן באמת מיותרת פה..בלבלה אותי קצת .
בכל מיקרה התפריט הזה קיצוני מידי ולא נכון,תעלה את הקלוריות , את השומנים והפחמימות .
1300 קלוריות ביום ישר זה מתכון לאיבוד שריר וחיטוב שיתקע מהר מאוד .

הצריכה הקלורית שלך נמוכה מדי. אתה לא ילדה בת 12, אין לך מסת שריר זעירה אפילו שאתה מעוניין לשמר?
הפוסט שלך בהחלט קשור בקלן, לא היית יכול להשמיט את הקלן מהפוסט, עצם העובדה שאתה רושם את זה קצת מראה שמיהרת לעשות שימוש לפני שלמדת מספיק את הנושא.
צריכת הפחמימות שלך דלה למדי עבור שימוש בקלן. קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. זה תהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא. הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק. העמסות לכן אינן אפקטיביות בשימוש בקלן וצריכת פחמימה במינון נמוך מדי תביא אותך להרגשה שדרסה אותך רכבת.

• פותח/ת השרשור
הצריכה הקלורית שלך נמוכה מדי. אתה לא ילדה בת 12, אין לך מסת שריר זעירה אפילו שאתה מעוניין לשמר?
הפוסט שלך בהחלט קשור בקלן, לא היית יכול להשמיט את הקלן מהפוסט, עצם העובדה שאתה רושם את זה קצת מראה שמיהרת לעשות שימוש לפני שלמדת מספיק את הנושא.
צריכת הפחמימות שלך דלה למדי עבור שימוש בקלן. קלן משמר רמות ATP בתא באופן מלאכותי ולכן מייתר את סוג החלבון הרגיש לאינסולין ושאמור להעביר את הפחמימה דרך הממברנה. זה תהליך שקורה בכל מקרה עקב פעילות הקלן על רצפטורי הבטא. הווה אומר שייתכן ותיפגע ההתאוששות מאימון עצים מאחר ורמות ה-ATP אינן יורדות מתחת לסף מספק. העמסות לכן אינן אפקטיביות בשימוש בקלן וצריכת פחמימה במינון נמוך מדי תביא אותך להרגשה שדרסה אותך רכבת.
קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
לאחר שרשמתי את האשכול אכלתי את החטיף חלבון שלי, ועוד 2 תמרים. זה העלה אותי ל1560 קלוריות, 82 פחמימה ו 208 חלבון.
איך היית ממליץ לשפר את התפריט? מה להוסיף? אפשר להוסיף לחם קל לתפריט? או לתת לו פוש יותר רציני?
ה BMR שלי הוא 1797 קלוריות. עכשיו שהגעתי ל 1560 זה לא סבבה?
תודה!

כלומר אימון ריקון גליקוגן לא אפקטיבי עם קלן במקרה ואני נמצא בחיטוב PSMF?

קודם כל תודה על התגובה המפורטת.
לאחר שרשמתי את האשכול אכלתי את החטיף חלבון שלי, ועוד 2 תמרים. זה העלה אותי ל1560 קלוריות, 82 פחמימה ו 208 חלבון.
איך היית ממליץ לשפר את התפריט? מה להוסיף? אפשר להוסיף לחם קל לתפריט? או לתת לו פוש יותר רציני?
ה BMR שלי הוא 1797 קלוריות. עכשיו שהגעתי ל 1560 זה לא סבבה?
תודה!
נשמע סביר, נסה לאכול נקי (חטיף זה די זבל) והכי חשוב לא לפרק מסת שריר נמוכה. חטב , לאחר מכן נסה לצבור מסת שריר טרם החיטוב. הנתונים שהצגת מצביעים על מסת שריר נמוכה. אמנם הקיץ בעיצומו אבל עדיף לדלג על קיץ אחד מאשר לחטב על-מנת להישאר עם עור ועצמות.

• פותח/ת השרשור
נשמע סביר, נסה לאכול נקי (חטיף זה די זבל) והכי חשוב לא לפרק מסת שריר נמוכה. חטב , לאחר מכן נסה לצבור מסת שריר טרם החיטוב. הנתונים שהצגת מצביעים על מסת שריר נמוכה. אמנם הקיץ בעיצומו אבל עדיף לדלג על קיץ אחד מאשר לחטב על-מנת להישאר עם עור ועצמות.
יש לך המלצה לנקי? שילוב 2 פרוסות לחם קל ב2 מהארוחות יסגור את הפינה? כמה גרם פחמימה היית אומר לאכול ביום?

יש לך המלצה לנקי? שילוב 2 פרוסות לחם קל ב2 מהארוחות יסגור את הפינה? כמה גרם פחמימה היית אומר לאכול ביום?
לחם זה חרא. באמת ככה.
לא מחשבים פחמימה מחשבים כמות שומן כמות חלבון ומה שנשאר הולך לפחמימה,לפני שאתה ממהר לסטרואידים קודם תקרא קצת. חוץ מזה שבא''ש דו ספרתי אני ממש לא רואה סיבה לסטרואידים

נניח 50. מתחת לזה די צריך להתאמץ וכפי שהסברתי זה לא הולך טוב עם קלן.
לחם זה חרא באופן כללי וגלוטן בפרט. פחמימות מאורז (או הקלקר אורז הזה), בטטות ושורשים באופן כללי.

לחם זה חרא. באמת ככה.
לא מחשבים פחמימה מחשבים כמות שומן כמות חלבון ומה שנשאר הולך לפחמימה,לפני שאתה ממהר לסטרואידים קודם תקרא קצת. חוץ מזה שבא''ש דו ספרתי אני ממש לא רואה סיבה לסטרואידים
(קלן אינו סטרואיד)​

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להרכיב תמונה נכונה מכל התגובות.
היום הוספתי לחזה עוף בצהריים ירקות מאודים - ברוקולי, כרובית ובטטות. עזבו את זה שהיה ממש ממש טעים והוסיף למנה, נאמר שבטטות זה פחמימה טובה. רשמתי לעצמי. פרכיות אורז? גם רשמתי לעצמי.
תום, למה התכוונת "זה לא הולך טוב עם הקלן"?
חשוב לי שהחיטוב והסייקל יהיו מושלמים, כל עצה אני לוקח. תודה!

היום הוספתי לחזה עוף בצהריים ירקות מאודים - ברוקולי, כרובית ובטטות. עזבו את זה שהיה ממש ממש טעים והוסיף למנה, נאמר שבטטות זה פחמימה טובה. רשמתי לעצמי. פרכיות אורז? גם רשמתי לעצמי.
כנס לפורום סטרואידים, קיים שרשורפלצת על קלן. שאל שם את השאלות.

אני מתעב חזה עוף. אני מוצא את זה לא טעים ופשוט שונא את זה בלי שום הסבר הגיוני. אני אישית אוכל אוסובוקו מעדיף בשר שמן כי שומן רווי מן החי הוא מאוד בריא ויש לו המון יתרונות,ביניהם העלת ייצור טסטוסטרון. בכל מקרה הצעה שלי אם אתה הולך על חזה עוף אתה יכול לגוון מידי פעם בפרגיות ערכים דומים מאוד
כנס לפורום סטרואידים, קיים שרשורפלצת על קלן. שאל שם את השאלות.
אני חייב להפסיק לגלוש בפורום השני 🤦‍♂️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית