הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי בוקר מיתוס או אמת ?

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אני בדל פחמימה , רוצה לשלב אירובי בוקר עם קפאין 30 דקות על דופק 130 הליכה מהירה

ישר אחרי האימון אני לוקח סקופ דיימטיז חלבון עם BCAA וגלוטמין (הוא מכיל בפנים) כדי לשמור על השריר

מה אתם אומרים ? זה שורף שומן נטו בבוקר

אם נמצאים על דל-פחמימה, ומוסיפים אימון מטבולי (לרוקן גליקוגן), ונמצאים באחוז שומן נמוך - אירובי בצום יכול להיות יעיל מבחינת השומן העיקש, לא מהבחינה שהוא שורף יותר בכללי.

• פותח/ת השרשור
אם נמצאים על דל-פחמימה, ומוסיפים אימון מטבולי (לרוקן גליקוגן), ונמצאים באחוז שומן נמוך - אירובי בצום יכול להיות יעיל מבחינת השומן העיקש, לא מהבחינה שהוא שורף יותר בכללי.
אתה יכול לפרט קצת יותר ?

• פותח/ת השרשור
למה דל פחמימה מעל 15%? ניסית את הדיאטה?
מלא פעמים .

ואני אגיד לך יותר מזה.

דל פחמימה עבד לי יותר מהר מחיטוב רגיל בירידה בא"ש מא"ש גבוה לנמוך

כבר הגעתי בעבר ל 8 א"ש מ 18 וזה היה ממש מהיר בדל פחמימה

מלא פעמים .

ואני אגיד לך יותר מזה.

דל פחמימה עבד לי יותר מהר מחיטוב רגיל בירידה בא"ש מא"ש גבוה לנמוך

כבר הגעתי בעבר ל 8 א"ש מ 18 וזה היה ממש מהיר בדל פחמימה
וחיטוב רגיל השפיע פחות טוב?

אני לא מת על חיטוב רגיל בכללי , בדל פחמימה אני יורד יותר מהיר.

גם חבר שלי עשה דל פחמימה והוא ירד ל 10 א"ש ממש מהר
אני מבין. על כמה %שומן אתה נאמד עכשיו? תקרא את המאמר של פרוטוקול שומן העיקש של לייל, ותבדוק מה מהפרוטוקולים מתאים לך.

אני אגיד שוב, זה לא רלוונטי אליך. אתה מתעסק בקקה.
מספיק עם השטויות אם זה עובד לו שיהנה. חוץ מזה שפחמימה מקפיצה אינסולין יותר מחלבונים ושומנים ואינסולין הוא גורם לצבירת שומן ככה שאני חייב להסכים עם הדל פחמימה אני גם מעדיף אישית פליאו לחיטוב בלי שום קשר לא''ש

מספיק עם השטויות אם זה עובד לו שיהנה. חוץ מזה שפחמימה מקפיצה אינסולין יותר מחלבונים ושומנים ואינסולין הוא גורם לצבירת שומן ככה שאני חייב להסכים עם הדל פחמימה אני גם מעדיף אישית פליאו לחיטוב בלי שום קשר לא''ש

מצחיק איך אתה מתחיל ב"מספיק עם השטויות" ואז פולט שטויות במשפט הבא.

מצחיק איך אתה מתחיל ב"מספיק עם השטויות" ואז פולט שטויות במשפט הבא.
לא דיברתי על זה שאתה מדבר שטויות,אמרתי שאתה פשוט נתקע על הקטע הלא נכון אם הוא רוצה דל פחמימה,שיהנה.חוץ מזה עם מה אתה לא מסכים ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית