הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אירובי בוקר מיתוס או אמת ?

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אני בדל פחמימה , רוצה לשלב אירובי בוקר עם קפאין 30 דקות על דופק 130 הליכה מהירה

ישר אחרי האימון אני לוקח סקופ דיימטיז חלבון עם BCAA וגלוטמין (הוא מכיל בפנים) כדי לשמור על השריר

מה אתם אומרים ? זה שורף שומן נטו בבוקר

לא דיברתי על זה שאתה מדבר שטויות,אמרתי שאתה פשוט נתקע על הקטע הלא נכון אם הוא רוצה דל פחמימה,שיהנה.חוץ מזה עם מה אתה לא מסכים ?
אני מניח שהוא לא מסכים עם העובדה שאמרת שאינסולין גורם לעליה בשומן.

תפרט למה ... אני לוקח ריטלין במילה ואני לא רעב
למה לפרט? אם אתה נכנס לזה אתה בעצמך אמור לדעת.
קשה מאוד לתפקד בדיאטה הזאת מהסיבה הפשוטה שהתפריט שלך כולל גרמים בודדים של פחמימה, שומן רק מאומגה 3 ומאכלים עם נטו חלבון. אל תשכח שיש גם אימונים לריקון גליקוגן, וכשאתה על כזאת פחמימה נמוכה אתה תרצה למות. כמובן שיש העמסות.

אני מניח שהוא לא מסכים עם העובדה שאמרת שאינסולין גורם לעליה בשומן.
אינסולין גורם לאוכל להישאר בתאי השומן ואין לי כח להתחיל לפרט על זה עכשיו אבל אינסולין הוא כן גורם לעלייה בשומן,כמובן שמה שגורם לעלייה במשקל זה מאזן קלורי חיובי לא משנה אם אתה אוכל מאכלים עם ערך גליקמי 0 אבל עדיין אינסולין הוא גורם לעלייה בשומן

אינסולין גורם לאוכל להישאר בתאי השומן ואין לי כח להתחיל לפרט על זה עכשיו אבל אינסולין הוא כן גורם לעלייה בשומן,כמובן שמה שגורם לעלייה במשקל זה מאזן קלורי חיובי לא משנה אם אתה אוכל מאכלים עם ערך גליקמי 0 אבל עדיין אינסולין הוא גורם לעלייה בשומן

אינסולין לא גורם לעלייה בשומן. יש לו תפקיד בליפוליזה של תאי שומן וגם במנגנון הרעב, אבל זה חלק קטן מהפאזל.
אלו אמונות של כת הטאובס-יזם, אתה עוד יכול לצאת מזה.
קרא כאן: http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=319

אינסולין לא גורם לעלייה בשומן. יש לו תפקיד בליפוליזה של תאי שומן וגם במנגנון הרעב, אבל זה חלק קטן מהפאזל.
אלו אמונות של כת הטאובס-יזם, אתה עוד יכול לצאת מזה.
קרא כאן: http://weightology.net/weightologyweekly/?page_id=319
בסדר.להקפיץ אינסולין מאורז לא יהפוך אותך לפטריק אבל בעקיפין זה כן.

Calories in vs calories out.
גם אם כל היום תאוכל סוכר לבן, אבל תגיע למצב של גרעון קלורי שלילי, אתה אפילו תרד במשקל.
כן,בשריר.
אל תשגעו אותי אני מתחרמן על האוריאו חירום שלי אני מת לאכול אבל לא מרשה לעצמי אכלתי כבר 2 ב4 ימים האחרונים

כן,בשריר.
אל תשגעו אותי אני מתחרמן על האוריאו חירום שלי אני מת לאכול אבל לא מרשה לעצמי אכלתי כבר 2 ב4 ימים האחרונים
גם אם תכניס 200 גרם חלבון ביום ותמלא את שאר הקלוריות בסוכר ותצבור גרעון קלורי שלילי, אתה תרד בשומן.
צר לי להודיע לך, אבל אני מצליח לחטב אפילו עם פיצות ואוריאו.
אתמול אכלתי גם יוגורט של דנונה עם הסוכריות למעלה, היה טעים.
בוא לא נדבר על הצ'יפסים שאכלתי במונדיאל, הייתה מהדורה מיוחדת.
ועם כל זה, אני מצליח לרדת בשומן ולשמור על שריר.

גם אם תכניס 200 גרם חלבון ביום ותמלא את שאר הקלוריות בסוכר ותצבור גרעון קלורי שלילי, אתה תרד בשומן.
צר לי להודיע לך, אבל אני מצליח לחטב אפילו עם פיצות ואוריאו.
אתמול אכלתי גם יוגורט של דנונה עם הסוכריות למעלה, היה טעים.
בוא לא נדבר על הצ'יפסים שאכלתי במונדיאל, הייתה מהדורה מיוחדת.
ועם כל זה, אני מצליח לרדת בשומן ולשמור על שריר.
ממש יופי של דרך לחטב. אתה חושב שאתה באמת מעביר לי פה איזה שיעור ? אבל ככה לא מחטבים מצטער לבשר לך ציינת פה 3 צ'יטים זהבקטנה

ממש יופי של דרך לחטב. אתה חושב שאתה באמת מעביר לי פה איזה שיעור ? אבל ככה לא מחטבים מצטער לבשר לך ציינת פה 3 צ'יטים זהבקטנה

Jesus_facepalm.jpg

אתה באמת חושב שזאת הדרך לחטב ? עם צ'יפס?
תכניס את כמות החלבון שאתה צריך, תצבור גרעון קלורי שלילי.
כל שאר הקלוריות חוץ מהחלבון לא משנה מאיפה הן באות.

נניח שאתה צריך 140 גרם חלבון כדי לחטב ו- 2,000 קלוריות כדי לרדת במשקל (נניח שאתה שורף 2500 קלוריות ביום).
140 גרם חלבון = 560 קלוריות.
נשאר לך עוד 1,440 קלוריות, אתה מוזמן למלא אותן עם מה שאתה רוצה.

תכניס את כמות החלבון שאתה צריך, תצבור גרעון קלורי שלילי.
כל שאר הקלוריות חוץ מהחלבון לא משנה מאיפה הן באות.

נניח שאתה צריך 140 גרם חלבון כדי לחטב ו- 2,000 קלוריות כדי לרדת במשקל (נניח שאתה שורף 2500 קלוריות ביום).
140 גרם חלבון = 560 קלוריות.
נשאר לך עוד 1,440 קלוריות, אתה מוזמן למלא אותן עם מה שאתה רוצה.
זה טוב ויפה לדבר בתאוריה,במציאות לאכול 1500קלוריות צ'יפס גם אם אכן יביאו אותך לירידה בשומן מה שאני בספק יהיה לך גם המון נוזלים

זה טוב ויפה לדבר בתאוריה,במציאות לאכול 1500קלוריות צ'יפס גם אם אכן יביאו אותך לירידה בשומן מה שאני בספק יהיה לך גם המון נוזלים

מה דעתך שנרד מהעניין הזה וכל אחד יעשה את מה שעובד לו והכי טוב לו? 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית