עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה "אספקת אש"*איך מצרים אמרו "הפסקת אש" משעה 9 בבוקר,ועד עכשיו נורו קרוב ל-40 שיגורים (ובנתיים זה ממשיך) לעבר ישראל?
אז לא,אני לא בעד "הפסקת אש",כי זה גלגל שעתיד לחזור על עצמו בעוד פרק זמן כלשהו
התגייסת,השתחררתי ותפוזים לא,אני בחיטובבואו נעשה משחק קצר,
כל מי שעדיין לא התגייס/השתמט/תקע תפוז ומאמין שצריכים למחוק את עזה מעל המפה שיצוטט/יחלק מוניטין שלילי/ישלח הודעות פרטיות מאיימות לי.
מסתבר שטיפה יותר שפוי מרוב הפורום פה..הוא בן 16...
מסתבר שטיפה יותר שפוי מרוב הפורום פה..
פשוט שאתה רושם שמאל אז אתה מתכוון לשמאל, לא רק לשמאל הקיצוני. בו אני אדגיש בשבילך.התגייסת,השתחררתי ותפוזים לא,אני בחיטוב
מאמין שצריך למחוק את חמאס מעזה בכל דרך אפשרית
ואת השמאל הקיצון (הדגשתי בשבילך)
ולא,לא אתן לך שלילי בגלל שאתה הבאת לי
לסיום,תזכיר לי בן כמה אתה?
הם בקטגוריית חמאס
נראלך סביר שאנשים שלנו יצטרכו להקריב את החיים שלהם בשביל למחוק את עזה?כן? החלטת?
אם תקרא את ההודעה של ניר שוב תראה שהוא כתב "למחוק את חמאס מעזה" ולא למחוק את עזה עצמה .נראלך סביר שאנשים שלנו יצטרכו להקריב את החיים שלהם בשביל למחוק את עזה?
לא ידידי,כבר ציינתי בעבר ואציין שובפשוט שאתה רושם שמאל אז אתה מתכוון לשמאל, לא רק לשמאל הקיצוני. בו אני אדגיש בשבילך.
פשוט שאתה רושם שמאל אז אתה מתכוון לשמאל, לא רק לשמאל הקיצוני. בו אני אדגיש בשבילך.
נראלך סביר שאנשים שלנו יצטרכו להקריב את החיים שלהם בשביל למחוק את עזה?
אם תקרא את ההודעה של ניר שוב תראה שהוא כתב "למחוק את חמאס מעזה" ולא למחוק את עזה עצמה .
אתהי מחפש להוציא אנשים קיצוניים סתם , מה גם שחלק מהפתרון הוא למחוק את חמאס מעזה.
שכחו להוסיף את השמאלנים
אין ספק שאני אידיוט.הם בקטגוריית חמאס
אתה באמת אידיוט.אין ספק שאני אידיוט.
אבל אנשים פה חיים בסרט כיאלו אתמול הם ייצאו ממוויטנאם, כל אחד פה אף כיאלו הוא היה ב101. אנשים פה לא מסתכלים על מי שעושה תעבודה השחורה שהם מצפים שתקרה, הם לא מבינים תהקרבה הזאת מצד הלוחמים/אנשי מילואים שיש להם משפחה ואישה שאוהבת אותם.לא צריך "להקריב את החיים שלהם" זה -א- יש דרכים הרבה יותר טכנולוגיות מזה
וב. אם אנשים לא היו "מקריבים את החיים שלהם" אתה לא היית נולד היום
לגביי "למחוק את עזה" זאת הגדרה מוגזמת לאור הרגישות של הדברים (להזכירך אנחנו עדיין במלחמה) ללחסל את הטרור ואת חמאס וכן אנחנו במלחמה וכן מה לעשות ייפגעו חפים מפשע מ2 הכיוונים אני אישית חושב שאחנו רחמנים מידיי ובגלל זה אף אחד לא שם עלינו (לא בעולם, לא החמאס ולא ארדואן מסתבר בדיוק אני קורא את זה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4543962,00.html )
אתה אמרת..אין ספק שאני אידיוט.
מדבראתה באמת אידיוט.
שוויקיד רשם גם השמאלניים אז אתה רשמת שהם בקטג' של חמאס. אתה אמרת.אתה אמרת..
שאני אומר "שמאל" אני מתכוון לקיצוניים שבהם
ככל שאני מכיר אתה אותך אתה מעורר גיחוך ורחמים.בואו נעשה משחק קצר,
כל מי שעדיין לא התגייס/השתמט/תקע תפוז ומאמין שצריכים למחוק את עזה מעל המפה שיצוטט/יחלק מוניטין שלילי/ישלח הודעות פרטיות מאיימות לי.
תארת את עצמך מצווין.ככל שאני מכיר אתה אותך אתה מעורר גיחוך ורחמים.
תמים לחלוטין וחי בשאליה קשה.
אבל אנשים פה חיים בסרט כיאלו אתמול הם ייצאו ממוויטנאם, כל אחד פה אף כיאלו הוא היה ב101. אנשים פה לא מסתכלים על מי שעושה תעבודה השחורה שהם מצפים שתקרה, הם לא מבינים תהקרבה הזאת מצד הלוחמים/אנשי מילואים שיש להם משפחה ואישה שאוהבת אותם.