ייעוץ תפריט במסה - ועדיין משמין. עזרה בבקשה

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
מה אני עושה כאן לא נכון?

זה התפריט שלי פחות או יותר.
אני משתדל להיות על פלוס קלורי לא גדול בשביל לא להשמין אבל עדיין הבטן והצדדים משמינים וזה מעצבן.

צירפתי את הערכים התזונתיים בתמונה וככה נראה התפריט ביום שאני מתאמן בו -

8:30 - שייק של סקופ חלבון + 50 גרם חמאת בוטנים + 50 גרם שיבולת שועל + 300 מ"ל חלב שקדים

11:00 - 2 פרוסות לחם מלא קל + 4 פרוסות פסטרמה דלת שומן + 30 גרם טחינה גולמית + 15 גרם מיונז קל

13:00 - 4 פרוסות קטנות שניצל ביתי בעבודה (סביבות ה 100 גרם) + 2 פרוסות לחם מלא קל + סלט חי + קצת טחינה

17:00 - קופסת קוטג' 3 אחוז

17:45 - 2 אפרסקים בינוניים

אימון

20:00 - אחרי האימון שייק חלבון וסביבות ה 5 תמרים

21:30 - כוס אורז מלא מבושל (עם מעט תבלינים..לא נקי) + או 2 ביצים קשות או 3 פרוסות גבינה צהובה 9 % + 2 גזרים ו 2 מלפפונים

11:30-12:00 - מעדן יוגורט דנונה 1.5 אחוז לפני השינה (200 גרם)

הגובה 1.74 והמשקל כרגע (בתקופת מסה) - 76

אשמח לקבל טיפים..
עקב ההשמנה היתרה שוקל לעצור את המסה ולהתחיל חיטוב כבר בעוד שבועיים 🙁

24qnuib.jpg

• פותח/ת השרשור
מעולה, תודה! 🙌
אוריד את הכוס אורז בערב ואת 2 הגזרים.
אשאיר את המלפפונים.
יוצא בערך 250 ו 60 גרם פחמימה 😁

אל תוריד אף פעם ירקות ואפילו אל תחשיב אותם בתפריט.. אם כבר להוריד משהו זה תמיד מהפחמימה ותמיד מהקמח הלבן\חום.. או מה שזה לא יהיה את האורז תשאיר. עזוב את הלחם!

• פותח/ת השרשור
אל תוריד אף פעם ירקות ואפילו אל תחשיב אותם בתפריט.. אם כבר להוריד משהו זה תמיד מהפחמימה ותמיד מהקמח הלבן\חום.. או מה שזה לא יהיה את האורז תשאיר. עזוב את הלחם!

אבל הלחם הוא גם לחם מלא (לא קמח לבן או חום)
עדיין בדעה של להוריד את הלחם?

מנסיון של הרבה שנים ממליץ בחום.. שתחרר מהקמח לכל סוגיו.. אורז וירקות זה מעולה.. ירקות תאכל כמה שאתה רוצה אורז כמה שנכנס בתפריט מבחינת פחמימה את הלחם תשאיר לברירת מחדל כאשר אין לך ברירה ואתה תקוע או שאתה בחוץ וצריך סנדוויץ או משהו כזה..

• פותח/ת השרשור
אגב דווקא כאן בגלל שהאורז בושל עם תבלינים והוא קצת יותר מלוכלך מלחם מלא רגיל, אני דווקא די בדעה של להוריד אותו.
אבל לגביי הירקות, צודק.
אני לא אוריד את הגזרים.. אני אחתוך קצת מהשומן במקום.
אוריד 5 גרם שומן, לא יהיה קריטי.

• פותח/ת השרשור
מנסיון של הרבה שנים ממליץ בחום.. שתחרר מהקמח לכל סוגיו.. אורז וירקות זה מעולה.. ירקות תאכל כמה שאתה רוצה אורז כמה שנכנס בתפריט מבחינת פחמימה את הלחם תשאיר לברירת מחדל כאשר אין לך ברירה ואתה תקוע או שאתה בחוץ וצריך סנדוויץ או משהו כזה..

אוקיי, אז אתה אומר שיש הבדל בערך הפחמימה בין לחם מלא לבין אורז מלא לטובת האורז, כן?
אם כך, אקח בחשבון את מה שאמרת ובהחלט אוריד את הלחם כמה שאפשר.
פשוט בעבודה נוח לי בבוקר לאכול סנדויץ' בגלל זה בעייתי לי קצת להוריד לגמרי..
אבל אחליף את 2 פרוסות הלחם המלא הצהריים בכוס אורז במקום. 😋🍴

בערב עדיין אחתוך קצת מהאורז כי אין לי מאיפה עוד לחתוך פחמימות 😵

כשעולים במסה עולים גם בשומן, שומן אצל גברים אוהב להאגר בבטן בעקר בחלק התחתון. זה פסיכולוגי אבל תתמודד ככה זה. הפלוס הקלורי שלך לא גבוה מאוד לא ממליץ לך להוריד קלוריות ובטח לא ליהיות על 60 גרם פחמימה.

איך נראיץ תוכנית האימון שלך?

ואין שום הבדל בין אורז/לחם לבן/לחם שיפון מלא/פיתה הכול אותו דבר

דווקא לדעתי אתה יכול לחתוך איזה 30 גרם חלבון ולהוריד פחות מהפחמימה.. אתה לא צריך 200 גרם חלבון..150-170 זה אידיאלי לדעתי

דווקא לדעתי אתה יכול לחתוך איזה 30 גרם חלבון ולהוריד פחות מהפחמימה.. אתה לא צריך 200 גרם חלבון..150-170 זה אידיאלי לדעתי
מסכים, לא שמתי לב לכמות החלבון.
תוריד חלבון ותוסיף לשומנים את הרוב וחלק לפחמימה

לעזעזאל מיונז קל ? לחם ? פסטרמה דלת שומן ? מה זה חלב שקדים נשמע מגעיל רצח שניצל,קוטג' 3% ? אין שום דבר נכון בתפריט הזה למה אתה מתפלא גבנ''צ 9% ? יוגורט 1.5% מה נסגר?

• פותח/ת השרשור
לעזעזאל מיונז קל ? לחם ? פסטרמה דלת שומן ? מה זה חלב שקדים נשמע מגעיל רצח שניצל,קוטג' 3% ? אין שום דבר נכון בתפריט הזה למה אתה מתפלא גבנ''צ 9% ? יוגורט 1.5% מה נסגר?

מה הבעיה ביוגורט 1.5 אחוז?
גבינה צהובה? בגלל ה9 אחוז?
שניצל צודק, הורדתי מהתפריט לגמרי עברתי לחזה עוף.
קוטג' ? מה הבעיה? אתה נגד מוצרי חלב או משהו? אחרת קוטג' זה אחלה מקור לחלבון.
חלב שקדים זה מעולה, ממש טעים...ממליץ לך לנסות.
ירדתי מחלב רגיל כי זה עשה לי בעיות בבטן קצת.
מיונז קל זה כולה כפית בשביל הטעם.
מה הבעיה בפסטרמה?

בסופו של יום הערכים עצמם כן בסדר, פחות או יותר..אז מה הבעיה במאכלים האלה?
אין לי אפשרות לאכול חזה עוף כל היום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית