עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ובארץ כמה היא עולה?אני עכשיו משתמש בה בטעם פרפקט שוקולד טעם נחמד מאוד ואני שותה רק עם מים ערכים סבבה ובוא נדבר תכלס היא הכי זולה, עלתה לי 210 מחו"ל
אתה צודק, אם זה הבדל של איזה שתי גרם או משהו זה לא קריטי, אבל יש מקרים מוגזמים, למשל ראיתי אבקת חלבון שיש במנה (סקופ 45 גרם) 20 גרם חלבון, 13 פחמימה ו 7 שומן שזה ממש ערכים גרועים (אבקת חלבון עם פחות מ 50% חלבון). ככה שעדיף כן להסתכל על הערכיםההבדל בין האבקות זה לא מה שיביא אותך מתוצאות של שחיף לתוצאות של רוני קולמן.
זה לא אמור להיות משנה לך כל עוד אתה לא מתחרה מקצועי בבאדי בילדינג.
תתמקד בלהכניס כמות מספקת של חלבון ולהיות בפלוס קלורי.
אוקי, זה באמת מוגזם.אתה צודק, אם זה הבדל של איזה שתי גרם או משהו זה לא קריטי, אבל יש מקרים מוגזמים, למשל ראיתי אבקת חלבון שיש במנה (סקופ 45 גרם) 20 גרם חלבון, 13 פחמימה ו 7 שומן שזה ממש ערכים גרועים (אבקת חלבון עם פחות מ 50% חלבון). ככה שעדיף כן להסתכל על הערכים
האמת לא, זה מותג הבית של אתר ידוע בחו"לאני מניח שראית את האבקה הזאת רק בארץ.
מה צבע האתר? כחול?האמת לא, זה מותג הבית של אתר ידוע בחו"ל
לקח לי כמה שניות... 😃מה צבע האתר? כחול?
אתה צודק, אם זה הבדל של איזה שתי גרם או משהו זה לא קריטי, אבל יש מקרים מוגזמים, למשל ראיתי אבקת חלבון שיש במנה (סקופ 45 גרם) 20 גרם חלבון, 13 פחמימה ו 7 שומן שזה ממש ערכים גרועים (אבקת חלבון עם פחות מ 50% חלבון). ככה שעדיף כן להסתכל על הערכים
חבר'ה, זאת אבקה, לא אוכל. לא ממליץ להסתמך על אבקה עם 13g פחמימה ולא על אחת עם 0g. כדאי לאכול.אוקי, זה באמת מוגזם.
אני לא ראיתי, ואני מניח שראית את האבקה הזאת רק בארץ.
אני מזמין רק מארה"ב את האבקות של החברות המובילות, לא נוגע בכלל באבקות שמיוצרות בארץ.
אתה יודע איך זה...חבר'ה, זאת אבקה, לא אוכל. לא ממליץ להסתמך על אבקה עם 13g פחמימה ולא על אחת עם 0g. כדאי לאכול.
אבקה טובה לסגור פינה כשנדרשים להשלים צריכת חלבון גבוהה מאוד ולא הולך. היא לא מהווה תחליף לאוכל. אם אתם צוכים יותר מדי אבקה אתם לא בכיוון.
ברור, מסכים איתך 100% (אני לא לוקח אבקה גם כל יום, יש ימים שאני מגיע ל250 גרם חלבון ביום מאוכל בלי להתאמץ). אבל אני לא חושב שהיית קונה אבקת חלבון עם ערכים כמו שכתבתי למעלהחבר'ה, זאת אבקה, לא אוכל. לא ממליץ להסתמך על אבקה עם 13g פחמימה ולא על אחת עם 0g. כדאי לאכול.
אבקה טובה לסגור פינה כשנדרשים להשלים צריכת חלבון גבוהה מאוד ולא הולך. היא לא מהווה תחליף לאוכל. אם אתם צוכים יותר מדי אבקה אתם לא בכיוון.
250 גרם חלבון ביום?ברור, מסכים איתך 100% (אני לא לוקח אבקה גם כל יום, יש ימים שאני מגיע ל250 גרם חלבון ביום מאוכל בלי להתאמץ). אבל אני לא חושב שהיית קונה אבקת חלבון עם ערכים כמו שכתבתי למעלה
זה לא פינוק. זאת טעות.אתה יודע איך זה...
מאז שיצאנו מאושוויץ התחלנו להיות מפונקים.
יכול להיות שהתבלבלת ביני לבין פותח האשכול?250 גרם חלבון ביום?
אל תקנה אבקה.
אוקי, אז הדעה שלך ושל פותח האשכול די שונים.זה לא פינוק. זאת טעות.
אני בד"כ קונה את אבקת החלבון הכי זולה, הכי טעימה, שמתערבבת הכי טוב, כשהבדיקה היחידה היא שמכילה חלבון מן החי (קזאין, ביצה, ווי מבודד/מרוכז) והעובדה שהחברה אמינה כך שאוכל להסתמך על הנתון. לא כ"כ מעניין אותי כמות הסוכר מאחר ואני מקפיד לא להסתמך עליה כמקור חלבון עיקרי ואפילו קרוב לכך.
יכול להיות שהתבלבלת ביני לבין פותח האשכול?
לא כל יום אצלי ככה, זה תלוי כמה ארוחות בשריות אני אוכל, ולפעמים לא בא יותר מדי בשר, או סתם לגוון קצת, אז שותה שייק
לא מכיר הרבה ילדים מתאמנים... רק את אלה שלי, הם לא מתאמנים (עדיין)...😉אוקי, אז הדעה שלך ושל פותח האשכול די שונים.
האמת, שאני אפילו לא צורך אבקת חלבון.
מה שכן, אני יכול להגיד לך שיש הרבה ילדים בני 16 שטוענים שכל גרם פחמימה משנה להם את היחס בין השריר לשומן שיש להם בגוף, לך תבין...
ילדים............................
בארץ לא שווה לקנות אותה כי יש יותר טובות במחיר דומה הדיימטייז יותר איכותית מבחינת ערכים למרות שכמו שאמרו פה זה ממש לא קריטי גרם לפה או לשםובארץ כמה היא עולה?
אבל מבחינת ערכים כמות חלבון היא טובה כמו דייטיז? כי עד היום השתמשתי בדיימטיז