הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו יודע מה הערכים התזונתיים של פתיתים?

ספיר

משתמש פעיל
515
224
נק' מוניטין:
586
515
224
אני לא מוצאת את זה בשום מקום, בכל אתר יש לי נתונים שונים..אני צריכה את הערכים של 100 גר' פתיתים אחרי בישול, תודה לעונים 😃

אני דווקא לא מסכים איתך כל כך , אני אישית גם נמשך לבחורות יחסית מלאות ולא רזות אבל בגלל שאני גם במחלה הזאת של רצון לחיטוב פיצוצים פסים כל הגוף אני מבין גם שנשים רוצות את זה , ולעניין , אם את על פחות מ1200 קלוריה ביום , לא הייתי ממליץ לך להוריד עוד קלוריה או עוד פחמימה הייתי ממליך לך להוסיף עוד ארובי , השיקול של לאכול מעט או להוסיף ארובי הוא גם עד גבול מסיום כמו שאת יודעת , אם תוספי עוד איזה אימון 45 דק ארובי בשבוע ופשוט תחליפי בין פחמימה בחלבון ולא רק תורידי את הפחמימה זה רוב הסיכוים יעשה את העבודה ותחזרי למצב של ירידה, ובקשר לעניין הירידה של ה500 גרם בשבוע זה ירידה מעולה , שאתה מדבר על חבר'ה שמתחרים והם לפני תחרות כבר 5-6% שומן אז אתה צודק הם לא יורדים יותר מהמספרים שציינת בנוסף הם עם טסט וחומרים ככה שהם לא מאבדים שריר ומאבדים רק שומן ונוזלים אז ככה שהירידה שלהם יותר איטית וגם מהנתון שהם גם ככה אחוז שומן נמוך מאוד ולגוף קשה לשרוף שאין מאיפה , אז ככה שאין קשר כל כך למה שאתה אומר לבין המצב שלה .

• פותח/ת השרשור
כן אני בסביבות ה1000 קלוריות, אפילו פחות. ברור לא חשבתי להוריד פחמימה בלי להוסיף חלבון, אין ספק שאני אוסיף.
אימון אירובי קצת בעיה להוסיף כי יש לי תוכנית AB והיא די ארוכה, כל תוכנית משהו כמו שעה ורבע, אז יוצא לי לעשות אירובי פעמיים-שלוש בשבוע, אבל בימים של אימוני כח אני לא יכולה להוסיף אירובי, כי התוכניות שלי ארוכות מאוד

סביר להניח שזאת הסיבה שנתקעת כי את נסחפת והוגף שלך מתחיל להכנס לסטרס ולא ישרוף שומן, אין שום יעילות לאימונים ארוכים במיוחד לא לאישה , אם היית מזריקה אולי זה היה אפקטיבי אבל זה לא ניראלי המקרה , אין לך שום צורך גם לדעתי באימון AB תלוי בנתונים שלך (גיל,משקל,גובה,משקלי עבודה,ותק כמתאמנת) על כל פנים AB או FBW זה לא משנה כרגע זה העובדה שאת צריכה אימונים של מקסימום 45 דק'
קצת תרגילים אבל שיהיו מורכבים וטובים , חזרות סבירות 10-8 לא צריך יותר ולא פחות לאישה לטעמי, ברגע שתעשי את זה אני לא מאמין שתיהיה לך בעיה להוסיף ארובי, 3 אימוני כוח של 45 דק' ו120-160 דק ארובי בשבוע בעצימות בנונית אמור להביא אותך לתוצאות מעולות, אם את תמשיכי בגירעון המטורף הזה את לא תרדי לשום מקום , ואני אומר לך מניסיון,
אני מבטיח לך שאם תחשבי מחדש את הקלריות שלך שאמור להתנהל ככה:
RMR X 7 את עושה את זה + 135 דק' אימון כוח + 135 דק' ארובי בעצימות בנינות = Y
מחלקת את Y ב7 מה שקיבלת עושה מינוס 400-500 קלוריה ואז ישלך את הקלריות שאת אמורה להכניס ביום אם תעבדי ככה אני מבטיח לך שתחזרי ליראות שינוי וירידה טובה של 500 גרם בשבוע לפחות , הכי חשוב צאי מהגירעון הזה הוא באמת לא יוביל אותך לשום מקום חוץ מהרס של הגוף והמערכות שבסופו של דבר את תשלמי על זה או בפציעות או פשוט בתיסכול של למה את לא ממשיכה לרדת.

• פותח/ת השרשור
דווקא הגירעון שלי ממש לא מטורף..אני צורכת בדיוק לפי הכמות שאני אמורה לפי משקל הגוף שלי
אני שוקלת 52
חלבון פי 2 - 114
פחמימות פי 1.5 - 78
שומן אני אוכלת 27

ככה שזה הקלוריות שאמורות להיכנס לי לגוף אם המטרה שלי היא חיטוב..זה נראה מטורף אבל זה פשוט מותאם לגובה ולמשקל שלי.

ובקשר לאימונים אני לא בדיוק מבינה בזה, סומכת על המאמן שלי..האימון כוח עצמו יוצא משהו כמו שעה, פשוט אני עושה לפנוי חימום בגלל זה זה קצת יותר ארוך

על הפנים , מצטער לבאס אותך אבל לא ככה מרכיבים תפריט חיטוב , חלבון פי 2 משקל גוף , ושומן גרם למשקל גוף כל השאר זה לפחממות ולא הפוך, אני אישית לא מאוד אוהב את המאמני כושר בארץ רובם באמת לא יודעים מה הם עושים , ה15X3 הזה באמת לא מביא לשום מקום , אבל זאת כבר בעיה אחרת בואי נתמקד בתפריט לצרוך העניין לא משנה גם אם את שוקלת 52 , פחות מ1000 קלוריה זה גירעון גבוה מידי , יש לך פה בפרוטוקלים פירוט מדיוק של איך אמורים לבנות תפריט לחיטוב , אבל אם את מתעקשת על שלך ולהקשיב למדריכים שלך למרות שהגעת למצב שנתקעת עופי על זה, מה שעושה לך טוב 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
לא אני ממש לא תקועה, פשוט זה מה קראתי גם בהרבה ספרים של תזונה לספורטאים, אם זו לא הדרך אז אני כבר לא יודעת מה כן חח אם אתה רוצה להסביר לי אז בכיף אני תמיד מוכנה להקשיב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית