הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בת 18-חיטוב

שמחה לאה

משתמש מתחיל
48
3
נק' מוניטין:
3
48
3
אני צריכה להוריד 10 קילו מתאמנת כבר שנה וחצי אבל לא שמרתי על תזונה ובגלל זה לא ראיתי תוצאות. ..

נכנסת בחיטוב כרגע בכל הכח שנשאר לי ובגישה הכי חיובית שיש:-)

אני ארשום כל יום מה אני אוכלת והאימונים שלי...

היום עשיתי 60 דקות אירובי-600 קלוריות! !!!
סקוואטים 25*2 משקל 8 קג
כפיפות בטן 3*40
ממחר אני מתחילה את התוכנית fbw

בתזונה לא כ"כ שמרתי היום מחר אים דברים כאלה יותר

משקל התחלתי 66 קג
גובה 1.63
אחוז שומן 28%

שיהיה לי המון בהצלחה...
אשמח לטיפים:)

אהלן,
התוכנית הנוכחית שלך (שהיא לא ממש תוכנית) טעונת שיפור ולא אופטימלית למטרות שהצבת.
ואני ממליץ לך בחום להעלות שאלה בפורום נשים לגבי מה יתאים למטרותייך.
כמו כך שירותי הייעוץ האישי עשויים להיות מאוד רלוונטיים לך ע"מ להשיג מטרות ביעילות מבחינה תזונתית.

בהצלחה!
מייק.

בהצלחה,חשבתי בהתחלה שאמרת שאכלת היום 600 קלוריות אבל הבנתי חחחח בכל מקרה 25 חזרות בסט זה ממש לא חכם..תקראי קצת (הרבה)

• פותח/ת השרשור
הייתי ביעוץ האישי ולא כ"כ התחברתי...יש לי המון ידע בכל התחום הזה של חיטוב ואימונים יש לי גם מדריך כושר צמוד אליי לתקופה הקרובה...

אני עושה תפריט קצת קשה כרגע בשביל לתת לי פוש לחזור לעניינים
האימון של היום )אני לא זוכרת בעל פה את שם התרגילים...סליחה מראש)
כתפיים תרגיל שמניפים את היד מקדימה עם משקולת 4 קג כל יד 4 סטים *12 חזרות
חזה-פרפר 5 קג כל יד 4*12
גב-חתירה 30 קג 4*12
יד אחורית 20 קג 4*12
יד קדמית 20 קג 4*12
סקוואט 8 קג 5*12
בטן -שיפוע 15*3
20 דקות הליכה בשיפוע.

היום אכלתי ממש קצת בשביל שאני יראה ירידה ויתן לי מוטיבציה
א.בוקר 200 גרם קוטג וסלט
א.צהריים 50 גרם טונה וסלט
מנגו
אפרסק
אגס
יוגורט
3ליטר מים

התכנית הזאת שייכת בפח זבל ביחד עם המאמן שעשה לך אותה

המטרה של אימוני כוח בחיטוב זה לשמור על מסת שריר בגירעון קלורי, כל מה שיש לך פה זה ערימה של תרגילי בידוד חסרי תועלת.
תרגילים שכוללים הרבה שרירים כמו סקוואט ודדליפט כבדים עוד יותר חשובים בחיטוב כי הגוף רוצה להיפתר ממסת שריר כמה שיותר מהר בגירעון קלורי, הוא צריך סיבה טובה לא לעשות את זה.

את צריכה לשים מספיק לחץ על המערכת כדי שהגוף יקבל סימן לא להיפתר ממסת שריר, ו8 קילו סקוואט ותרגילי ידיים זה לא מה שיעשה את זה..

עם כל הכבוד לזה שציינת שיש לך המון ידע בתחום , תמיד צריך ליקרוא ולחקור וללמוד עוד ולהשקיב לכאלה שיותר זמן מימך בתחום הזה ושאולי נתקלו בדברים שאת תתקלי בעתיד וללמוד מהטעיות שלהם מה לא לעשות . על פי מה שכתבת לא נירא שהמידע שיש אצלך באמת מידע טוב , לגבי תוכנית אימונים כמו ש @SkinnyPete וצדק שהתוכנית אימונים שלך ממש לא יעילה וכל התרגילים המבודדים האלה פשוט סתם הרס , תתחילי דבר ראש מלזרוק את המאמן האישי שלך לפח כי את סתם שורפת עליו כסף שלא יניב תוצאות(באמת שהייתי מציע לך לישקול מחדש את היעוץ האישי פה , חבר'ה שיש להם המון ניסיון וידע שיביאו אותך רחוק מאוד תלוי במידת ההשקעה שלך) את צריכה להתחיל לעבוד עם תרגילים מורכבים בלבד , כמו סקוואט ,דאדלפיט,פרס,בנץ וכו. בנוסף בחיטוב שם המשחק המרכזי לרמת ההצלחה הוא תזונה ושאני אומר תזונה אני לא מתכוון לזה שתרעיבי את עצמך כבר בהתחלה, במצב ההתחלתי שלך גירעון של 300 קלוריה ביום יעשה אחלה בחלה של עבודה , את צריכה להבין שאת אף אחד לא מעניין מה אכלת מה שכן חשוב ואת צריכה לרשום זה סף קלוריות יומיות ומקויז(גרם פחמימה ,שומן, חלבון) זה האלמנט שאמור להעניין אותך גם, בין אם תוכלי לחם מלא או אורז או כל פחמימה אחרת זה לא מעניין ושמנה לאף אחד ואת זה את צריכה להתחיל להבין , לפי התגובות שלך נירא שבאמת רמת הידע שלך מאוד נמוכה כרגע ואני לא אשב לכתוב לך את כל התורה פה מכיון שאת העבודה הזאת את תצרכי לעשות בעצמך אם את רוצה להצילח אני נתתי לך פה כמה נקודות מאוד עיקריות שתשימי עליהם דגש חזק כרגע . הייתי ממליץ לך בחום באמת ליקרוא את המאמרים האלו ולהפסיק להקשיב למאמן שלך
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/
בואי תתחילי מאלה תחזרי אלינו עם קצת ידע ושאלות קצת יותר רלוונטיות. בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית