הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקרונות אימון נשים

מצב
השרשור נעול

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
בוקר טוב

עקונות אימון של נשים זהים לאלו של גברים ?
העקורונות של הגברים שאני יודע עליהם זה תרגיל כבד ואז כמה תרגילים קלים בשביל לפמפם, התקדמות לינארית במשקלי העבודה ועלייה במסת הגוף באמצעות צריכת קלוריות במאזן חיובי.

נשים גם צריכות לעשות אותו דבר ?

אני רואה כל מיני בנות שעושות כל מיני חרטא בסיגנון
30day-squat-challenge-chart1.png

או כזה

מהידע ה"נרחב" שלי אני יודע שזה לא עושה שום דבר (אולי רק משפר את הסיבולת בAIR SQUAT) לגברים, לנשים יש טעם לעשות את זה ?

תודה

יש חברה חדשה? 🤩

אין עקרונות קולקטיביים לגברים\נשים, יש מטרות והתאמת האימונים לאותן מטרות.

בוקר טוב

עקונות אימון של נשים זהים לאלו של גברים ?
העקורונות של הגברים שאני יודע עליהם זה תרגיל כבד ואז כמה תרגילים קלים בשביל לפמפם, התקדמות לינארית במשקלי העבודה ועלייה במסת הגוף באמצעות צריכת קלוריות במאזן חיובי.

נשים גם צריכות לעשות אותו דבר ?

אני רואה כל מיני בנות שעושות כל מיני חרטא בסיגנון
30day-squat-challenge-chart1.png

או כזה

מהידע ה"נרחב" שלי אני יודע שזה לא עושה שום דבר (אולי רק משפר את הסיבולת בAIR SQUAT) לגברים, לנשים יש טעם לעשות את זה ?

תודה

לדעתי האימון צריך להיות זהה
רואים את ההבדל בין אחה שעושות את הג'ימבורי שהבאת פה לבין אלה שמתאמנות כבד.
התכוונתי לעבור את ה-"ניתוח" ולהתחיל להתאמן בטייץ ורוד כמו @WeaKid
אג"ב, אתה תזכור את זה כל החיים ותשכח את האמת מאחורי הסרטון נכון?

• פותח/ת השרשור
לדעתי האימון צריך להיות זהה
רואים את ההבדל בין אחה שעושות את הג'ימבורי שהבאת פה לבין אלה שמתאמנות כבד.
אג"ב, אתה תזכור את זה כל החיים ותשכח את האמת מאחורי הסרטון נכון?
כן.
חברה שלך למשל, איך היא מתאמנת וכמה היא מרימה ?
ואני מבין בג'ימבורי, משלמים לי על זה.

העקרונות דומים. נשים צריכות יותר נפח לפלג הגוף העליון, ויותר תמיכה פסיכולוגית ושבירה של מיתוסים (הכל מהספר של זריטובסקי - science and practice of strength training).

• פותח/ת השרשור
העקרונות דומים. נשים צריכות יותר נפח לפלג הגוף העליון, ויותר תמיכה פסיכולוגית ושבירה של מיתוסים (הכל מהספר של זריטובסקי - science and practice of strength training).
למה ?

מעבר למקרים פרטיים אלו ואחרים, באופן כללי - נשים הרבה יותר קרובות גנטית ליכולת פיתוח הכוח של גברים בפלג הגוף התחתון מאשר בעליון.

• פותח/ת השרשור
כן.
חברה שלך למשל, איך היא מתאמנת וכמה היא מרימה ?
ואני מבין בג'ימבורי, משלמים לי על זה.
עם מורכבים ועלייה לינארית (שבועית).
כניראה ניכנסת לטקסס או SS עם אימון קל באמצע השבוע.
ואני לא רוצה חוב מיותר לראק אז רק אציין את הסקוואט שיש סרטו שלו והוא 87.5

יש פה המון עניין של מה המטרות של הבחורה, לאן היא רוצה להגיע.
אפשר לעשות אותה "כוסית" ב1000 דרכים - בלי יותר מידי סקוואטים - עליות ליניאריות וכו'.
לא כל הבחורות נהנות להתאמן עם מוט על הגב ולהרגיש כמו ה"גברים" צריך בסופו של דבר למצוא מה מתאים למתאמנת שלך ומה יחזיק אותה מתאמנת לאורך זמן.
מטרות של בנות בדר"כ הרבה יותר קל להשיג ממטרות של מתאמנים גברים

מטרות של בנות בדר"כ הרבה יותר קל להשיג ממטרות של מתאמנים גברים
והם הרבה פעמים מאוד שונות מהמטרות של גברים!
מתי חלק מהחברה פה יבינו שזה לגיטימי לגמרי לא להשתאבד לפיתוח שרירים? ושההגדרה שלנו לחטובה זה לא בהכרח ריבועים בבטן?
מבחינתי עם המון ארובי מאפשר לה לאכול מה שבאה לה ולא לטפוח כמו על שמרים, גם זה לגיטימי!
ולא, זה לא אומר שאני מסתפקת בבינוניות!

והם הרבה פעמים מאוד שונות מהמטרות של גברים!
מתי חלק מהחברה פה יבינו שזה לגיטימי לגמרי לא להשתאבד לפיתוח שרירים? ושההגדרה שלנו לחטובה זה לא בהכרח ריבועים בבטן?
מבחינתי עם המון ארובי מאפשר לה לאכול מה שבאה לה ולא לטפוח כמו על שמרים, גם זה לגיטימי!
ולא, זה לא אומר שאני מסתפקת בבינוניות!

זה בערך מה שאמרתי 😃

למרות שאני לא חסיד גדול של "אירובי" או לפחות של שיעורי ה"אירובי" בחדכ, אבל אני מבין למה את מתכוונת.

זה בערך מה שאמרתי
למרות שאני לא חסיד גדול של "אירובי" או לפחות של שיעורי ה"אירובי" בחדכ, אבל אני מבין למה את מתכוונת.
נכון, רק רציתי לחדד את העניין... וגם חשוב שלפחות אשה אחת תשתתף בדיון בפורום נשים....🙃

ולגבי הארובי, מה כול כך מציק לכם בכול השעורים האלה? עם זה גורם לנשים להגיע ולהתאמן? (יש לנו קצת מנטליות של עדר) וזה משיג את המטרה (שלנו) מה זה משנה?
וארובי זה גם פיתוח של סיבולת לב ראה, גמישות, קואורדנציה, זריזות. כול אלה הם מטרות חשובות מאוד! שלדעתי קצת קשה להשיג אותם באימוני כוח, לא?

נכון, רק רציתי לחדד את העניין... וגם חשוב שלפחות אשה אחת תשתתף בדיון בפורום נשים....🙃

ולגבי הארובי, מה כול כך מציק לכם בכול השעורים האלה? עם זה גורם לנשים להגיע ולהתאמן? (יש לנו קצת מנטליות של עדר) וזה משיג את המטרה (שלנו) מה זה משנה?
וארובי זה גם פיתוח של סיבולת לב ראה, גמישות, קואורדנציה, זריזות. כול אלה הם מטרות חשובות מאוד! שלדעתי קצת קשה להשיג אותם באימוני כוח, לא?

אמרתי לך אני לא "חסיד" של זה, לא אמרתי שאני מבטל את זה לגמרי- הסיבה היא שברוב האימונים האלו אין באמת "דרך" להשגת מטרה מסויימת וברוב המקרים זאת דרך לשרוף קלוריות ותו לא- אם הגוף שלך חלש, הרבה אימונים כאלו בתדירות גבוהה מסכנים בפציעה (יש לי מתאמנת כזאת שפצועה בברך בגלל זה , התחילה לעשות סקוואטים שוברי מקביל והפלאי ופלא כבר לא כואבת לה הברך ביום יום)
אירובי הוא טוב , אפילו מצויין אבל צריך שיהיה לו "תמורה" גבוהה עם נזק נמוך ב"אימונים" האלו הפוטנציאל ל"נזק" הוא יחסית גבוהה

אני אישית בעד גוף מסוכרן וחזק (לווא דווקא דרך מוטות ומשקלים וכו', במיוחד אצל בחורות שזה נושא השיחה) עליו אפשר להרכיב כמה אימוני אירובי פונקציונאלים שגם מטבולים ושורפיי שומן הרבה יותר מה"שיעורים" האלו בחד"כ זאת הגישה שלי, אבל אני לא שולל כלום כי כמו שאמרת מה שחשוב בסופו של דבר זה שתזוזי, תתאמני תהיי באורח חיים ספורטיבי שתהיה מודעות. וזה בדר"כ כן משגים גם דרך השיעורים הללו שאני לא כל כך אוהב.

הרבה אימונים כאלו בתדירות גבוהה מסכנים בפציעה (יש לי מתאמנת כזאת שפצועה בברך בגלל זה , התחילה לעשות סקוואטים שוברי מקביל והפלאי ופלא כבר לא כואבת לה הברך ביום יום)
זה באמת לא ידעתי! לא חשבתי שיש להם השפעה כול כך גדולה על המפרקים... אז למדתי משהו חדש. תודה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית