הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עקרונות אימון נשים

מצב
השרשור נעול
או שהרמה בארץ ממש נמוכה והיא לקחה רק בגלל שיש לה גוף טוב מעצמו או שהסירטונים שהיא מעלה זה חרטא (?)

זה חרטא ובארץ יש רמה יחסית סבבה, לפחות של הביקיני.

אלין אלקין (נאק) עושה הרבה משקולנות ותרגילים מורכבים
וליאור הילל (IFBB) עושה גם הרבה תרגילים מורכבים, מתח עם משקל וכו' וכ'ו....

אם ככה אחרי איזה שלב בחורה מתחילה לעשות סקוואט
ברגע שהיא מוכנה לזה. כול אחד והקצב שלה. זה תלוי גיל, משקל, מצב בריאותי. כן יש לה את האומץ להתאמן אצמעית או לא.
מה כול כך נחוץ לך להשוות אותנו לגברים?
אנחנו נשים... לא גברים... יצורים מורכבים שפועלות אחרת מגברים.... בכול ההבטים של החיים... גם בכושר זה לא שונה.

• פותח/ת השרשור
ברגע שהיא מוכנה לזה. כול אחד והקצב שלה. זה תלוי גיל, משקל, מצב בריאותי. כן יש לה את האומץ להתאמן אצמעית או לא.
מה כול כך נחוץ לך להשוות אותנו לגברים?
אנחנו נשים... לא גברים... יצורים מורכבים שפועלות אחרת מגברים.... בכול ההבטים של החיים... גם בכושר זה לא שונה.
סתם מתוך עניין...

היא אמרה בתחילת הסרטון שזה למתחילות! מה אתה רוצה, שבחורה תכנס פעם ראשונה למכון ותתחיל לעשות סקוואטים עם 20 קילו?

כן, וגם רצוי עם יותר מ-20.

האשכול הזה הוא דוגמא נפלאה לכך שפורום נשים צריך להיות פורום פסיכולוגיה ולא פורום אימונים.

כן, וגם רצוי עם יותר מ-20.
האשכול הזה הוא דוגמא נפלאה לכך שפורום נשים צריך להיות פורום פסיכולוגיה ולא פורום אימונים.
ברור! ואנחנו גם אמורות להזדיין בידיוק כמו בסרטי פורנו!
ותסלח לנו שאנחנו מעיזות גם להרגיש ולחשוב חוץ מלהיות עסוקות בפיתוח שרירים!

פעם אחרונה שבדקתי זה לא פורום בודיבילדינג!

למה לא, for fuck's sake ?!
כי זאת דרך ישירה לפציעות! לא סתם יש מוסג מתאמן מתחיל....

הבנות בגיל שלי בדרך כלל מתאמנות איפה שהשקע החשמלי להטעין את האייפון בשביל הסלפי,
אני מציע לקחת כלוב אחד שיהיה ממש מול השקע היחידי בחד״כ ותראו איך כולן יסתדרו בתור להסקביט.

דיי לדחוף פמיניזם לכל מקום, גם גברים שבאים לכאן ושואלים על מכונות ומתלוננים שהם לא יכולים לעשות סקוואטים יקבלו תגובה שהם כוסיות ולא יבכו על זה
למה זו דרך ישירה לפציעות בדיוק? לרוב המוחלט לגמרי של נשים בריאות יש את הכוח לעשות 20 קילו ועם טכניקה נכונה אין שום סיבה שאף אחד ייפצע

למה את כזאת דרמטית?

מה הקשר ללהזדיין!
ומה הקשר לבודיבילדינג!
ומה הסיכויים להיפצע ממוט ריק!
מקסימום אפשר של 12 קילו!

ודי להיות דרמטית כל כך!
תירגעי....

זאת בדיוק הסיבה שמתאמן/ת מתחיל/ה צריכ/ה לעבוד עם מוט ריק (20 ק"ג).
מסיבות ברורות מאוד אני מעדיף שלא לפרט למה.
אבל אם תרצי, אני יפרט לך ובכיף.

אה ועוד משהו שאני עדיין מנסה להפנים אבל פשוט לא מצליח...
מה הקשר פורנו ולהזדיין לנושא שאנחנו דנים כרגע?

• פותח/ת השרשור

אני לא מבין את הקשר, אפשר הסבר ?

כמו שאמרתי, פורום פסיכולוגיה. רק חיכית להוציא את זה על מישהו, נכון?

במה בדיוק מסתכם הניסיון שלך בתחום?

הבנות בגיל שלי בדרך כלל מתאמנות איפה שהשקע החשמלי להטעין את האייפון בשביל הסלפי,
אני מציע לקחת כלוב אחד שיהיה ממש מול השקע היחידי בחד״כ ותראו איך כולן יסתדרו בתור להסקביט.
וילדים בגילך אין להם מוסג מהחיים שלהם! ובטח ובוודאי לא ללמד נשים בגילי!

ומה הסיכויים להיפצע ממוט ריק!
אין לך מוסג מה המצב הרפאי והפיזי של נשים כאן. דיי להתנהג כאילו יש לך את כול התשובות!
מעצבן אותי שאתם חושבים שכול האנשים ונשים במיוחד חייבות להתאמן כמו גברים!

תקוע לכם בראש דימוי של נשים בילדריות ואתם חושבים שכולנו חייבות לעבוד בידיוק כמוהם!
לא!!! לא כול הנשים רוצות קוביות בבטן!
לא כולן נהנות להרים משקולות ולא לכולם יש מספיק ביטחון לעבוד חופשי מחדר כושר מלא גברים שריריים!

והקטע הזה שאתם מרשים לעצמכם להרצות לאנשים באינטרנט ולהתאים את כולם לאותו שבלונה!
קרוספיטר אמר לכם כבר: לנשים יש מטרות שונות מגברים. תפנימו את זה כבר!

וכן, כידי לעבוד עם נשים, חשוב להיות גם פסיכולוג...

וילדים בגילך אין להם מוסג מהחיים שלהם! ובטח ובוודאי לא ללמד נשים בגילי!

אין לך מוסג מה המצב הרפאי והפיזי של נשים כאן. דיי להתנהג כאילו יש לך את כול התשובות!
מעצבן אותי שאתם חושבים שכול האנשים ונשים במיוחד חייבות להתאמן כמו גברים!
לא הבנתי מה את רוצה? החבר'ה כאן מבינים הרבה יותר ממך ובאים להסביר לך שעם טכניקה נכונה אין סיבה שתפצעי. מה זה בכלל 'להתאמן כמו גברים'? יש תרגילי בסיס שהם חובה לכל מתאמן, ואנחנו ממליצים עליהם. אף אחד לא חייב אותך בכלום.
תקוע לכם בראש דימוי של נשים בילדריות ואתם חושבים שכולנו חייבות לעבוד בידיוק כמוהם!
לא כולן נהנות להרים משקולות ולא לכולם יש מספיק ביטחון לעבוד חופשי מחדר כושר מלא גברים שריריים!

והקטע הזה שאתם מרשים לעצמכם להרצות לאנשים באינטרנט ולהתאים את כולם לאותו שבלונה!

נו ו? המטרה של 99% מהנשים שמגיעות למכון היא להיות חטובות עם תחת גדול (תסלחי לי) ורגליים חטובות. תקני אותי אם אני טועה? איפה מישהו נתן לך ייעוץ על איך להשיג קוביות בבטן? למטרה הזו מגיעים עם אכילה נכונה וסקוואטים, ולא עם ריצות על ההליכון.

• פותח/ת השרשור

אבל רק שאלתי....

כן כי כל גבר שנוגע במוט רוצה להיות בילדר עם קוביות בבטן. אבל היי, כל סיפור שאת צריכה לספר לעצמך כדי לא להתאמץ.

וזה בא מהבחורה שאמרה לפני דקה שסקוואט של 20 קילו זה מתכון לפציעה למתאמן מתחיל.

וזה בא מהבחורה שאמרה לפני דקה שסקוואט של 20 קילו זה מתכון לפציעה למתאמן מתחיל.
20 קילו זה משקל לא קטן בכלל! אני לא יודעת איזה נשים פגשתם בחיים שלכם שמסוגלות להרים משקל כזה בחיי היום יום

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית