טוב, לפחות פעם שעברה המאמן האישי היה הקו האדום.לא, עדיין לא הבנתי מה העניין.
אבל אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר.
פתחתם חזית. לזה התכוונתי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב, לפחות פעם שעברה המאמן האישי היה הקו האדום.לא, עדיין לא הבנתי מה העניין.
מה נתתי למי ומה בידיוק שאלתי???.
כן, גברים שמרצים לנשים מביאים לי את הסעיף!אני אוהבת שהסעיף עולה לך פתאום
עכשיו בכל פעם שאת עושה סקוואט פשוט תגייסי את הסעיף הזה מבטיחה לך PR כל שבוע!
אני חייב לציין שזאת דעה מאוד פמינסטית.כן, גברים שמרצים לנשים מביאים לי את הסעיף!
ואם נשים ולא גברים היו אומרות לך בדיוק אותו דבר, שסקוואט לא ישבור לך את הגב ואין לך מה לפחד מלעשות תרגילי בסיס ובן אדם שאין לו בעיות רפואיות קשות יכול לעשות סקוואט 20 קילו בקלות זה היה בסדר מבחינתך?כן, גברים שמרצים לנשים מביאים לי את הסעיף!
אנחנו מנהלים ויכוח היפוטטתי וכללי לגבי הגישה לאימונים...לא ציינת שיש לך שום בעיה, לכן מתייחסים אלייך כאל מישהו רגיל, וזה חוסר אחריות מצידך לשקר ככה
לא זו לא, פמיניזם זה שוויון בין המיניםאני חייב לציין שזאת דעה מאוד פמינסטית.
אבל לפני שנייה את ציינת שזה עניין של פחד, אולי תיסגרי על דעה כבר?אנחנו מנהלים ויכוח היפוטטתי וכללי לגבי הגישה לאימונים...
אין לזה שום קשר אלי!
אני סך הכול תוענת שנשים הרבה יותר חלשות ממשאתם חושבים.
מה הסגיר אתי.....?אני חייב לציין שזאת דעה מאוד פמינסטית.
זה הפחד האישי שלי. התעקשתה לדעת ממה הוא נובע ועניתי.אבל לפני שנייה את ציינת שזה עניין של פחד, אולי תיסגרי על דעה כבר?
מה הסגיר אתי.....?
אני לא הכי "מבין" בזה.לא זו לא, פמיניזם זה שוויון בין המינים
זה נקרא סקסיזם ומוסר כפול
אתה רואה, מה שאמרת עכשיו יחשב כשובינסטי בקהילת הפמניסטיותאני לא הכי "מבין" בזה.
אבל תודה שתיקנת אותי.
לנטלי, אני יכול בדיוק להגיד אותו הדבר על נשים.
"אני שונא נשים שמרצות לגברים"
מה כבד להן? מוט ריק? עברת וראית מתאמנות עושות סקוואט עם מוט ריק ואומרות שזה כבד?מה הסגיר אתי.....?
זה הפחד האישי שלי. התעקשתה לדעת ממה הוא נובע ועניתי.
אבל פחד זה פחד, לא משנה מה הסיבה. ראיתי מתאמנות אחרות, שעבדו לידי וקיטרו למאמנים שלהם גם כן שזה כבד להן, שהם לא רוצות. יתפס הגב, יפול על הרגל. מה חסר פחדים?
אנחנו מנהלים ויכוח היפוטטתי וכללי לגבי הגישה לאימונים...
אין לזה שום קשר אלי!
אני סך הכול תוענת שנשים הרבה יותר חלשות ממשאתם חושבים.
רוב המתאמנים בחדר כושר - גברים ונשים - לא עושים סקוואטים בכלל גם לא עם מוט ריקהאשכול הזה הוא דוגמא נפלאה לכך שפורום נשים צריך להיות פורום פסיכולוגיה ולא פורום אימונים.
זה פורום נשים....אני שונא נשים שמרצות לגברים
הוא לא התייחס לאשכול הזה, הוא נתן דוגמא להצהרה שהייתה נחשבת לשובינסטית עם גבר יאמר אותה אבל אם אישה תאמר את ההפך לא יקרה כלוםזה פורום נשים....
פותח הפוסט (גבר) התחיל עם זה שהוא מותח ביקורת על הסרטון שהוא החליט להעלות כאן.
מנהל אחד הפורומים הסביר לו שמטרות של נשים שונות מגברים.... ושכן, ישנם עוד דרכים להשיג אותן חוץ מאימוני כוח בלבד. (דגש על בלבד)
משם זה רק הלך והתדרדר...
שהם לא יודעים להתאמן?רוב המתאמנים בחדר כושר - גברים ונשים - לא עושים סקוואטים בכלל גם לא עם מוט ריק
איזה מסקנות, אם בכלל אפשר להסיק מזה?
מה השטויות על פורום פסיכולוגיה?
רוב המתאמנים בחדר כושר - גברים ונשים - לא עושים סקוואטים בכלל גם לא עם מוט ריק
איזה מסקנות, אם בכלל אפשר להסיק מזה?
מה השטויות על פורום פסיכולוגיה?
הן לא! זה כל הפאקינג פואנטהבדיוק!
אז למה נשים שלא יודעות מה הן עושות בחדר כושר צריכות יחס אחר משל גברים?
תכלס הרבה עושות סקוואטים ומכרעים עם משקולות של 5-8 ק"ג.@מרטין כמה נשים את מכירה שהיו מסוגלות לבצע סקוואט עם 20 קילו מאמון הראשון שלהם?