הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פאוור קלין - תרגיל "בודיבילדינג"?

vagabond

משתמש קבוע
1,235
19
נק' מוניטין:
287
1,235
19
השאלה הזאת מעסיקה אותי כבר כמה זמן. ראיתי שכמה אנשים כתבו פה שפאוור קלין זה תרגיל לא פחות יעיל מחתירות או מתח. רציתי לדעת אם באמת הרחב גבי מעורב בפאוור קלין לא פחות מאשר חתירות או מתח, או שמא זה תרגיל שנועד בעיקר לפיתוח כוח?

לא, פאוור קלין לא עובד על הרחב גבי יותר ממתח וגם לא יותר מחתירה. פאוור קלין נמצא ב SS, כי הוא עוזר לפתח מהירות וכתוצאה תורם לשיפור הדדליפט (וההפך). כשיש שיפור בדדליפט זה תורם ל"בודיבילדינג" של כל הילדים שאתה מתווכח איתם הרבה יותר מתרגיל חתירה מסכן.

חוץ מזה שפאוור קלין זה הרבה יותר כיף, אבל מפתחי גוף לא אוהבים ללמוד דברים חדשים כנראה.

לא, פאוור קלין לא עובד על הרחב גבי יותר ממתח וגם לא יותר מחתירה. פאוור קלין נמצא ב SS, כי הוא עוזר לפתח מהירות וכתוצאה תורם לשיפור הדדליפט (וההפך). כשיש שיפור בדדליפט זה תורם ל"בודיבילדינג" של כל הילדים שאתה מתווכח איתם הרבה יותר מתרגיל חתירה מסכן.

חוץ מזה שפאוור קלין זה הרבה יותר כיף, אבל מפתחי גוף לא אוהבים ללמוד דברים חדשים כנראה.
זה לא רק דברים חדשים בפוואר קלין נדרשת למידה של טכניקה הרבה יותר מורכבת מדברים אחרים הנמצאים בתרגילי "מפתחי הגוף", זה גם לא פורסם במגזין FLEX אז זה לא שווה 😍

אז אתם אומרים שאם יש באפשרותי ללמוד את הטכניקה של הפואר קלין ואני לא עצלן אז עדיף לעשות אותו בSS ולא את הבנט אובר?

אז אתם אומרים שאם יש באפשרותי ללמוד את הטכניקה של הפואר קלין ואני לא עצלן אז עדיף לעשות אותו בSS ולא את הבנט אובר?

כמו שציינתי בפוסט הקודם, אין בעיה לעשות פאור קלין ומתח בתוכנית. ביום שיש את הדד ליפט אפשר לשלב מתח או אפילו ההפך. לרוב בעצמך תרצה לוותר על המתח ברגע שתגלה ש SS היא לא תוכנית כזאת קלה כמו שהיא נראת.

האמת שפאוורקלין גם בונה לך אחלה טרפזים על הדרך, בפעמים הראשונות שביצעתי היו לי טרפזים תפוסים כמו שבחיים לא היו לי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית