הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מספר שאלות + FBW

netanel96

משתמש מתחיל
173
12
נק' מוניטין:
68
173
12
היי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי יש לי מספר שאלות

אמרו לי שלא כדאי לעשות מילטרי פרס בישיבה אלא בעמידה בלבד
כי עד עכשיו ראיתי שעושים מיליטרי רק בישיבה ? ואפשר לעשות אותו עם מוט W? אפשר גם לעשות עם דאמבלים ?

מה ההבדל בכפיפת מרפקים בין מוט W לדאמבלים?

יש חשיבות לנשום במהלך החזרות? זה מקשה עליי לנשוף כל הזמן

אני מתכוון לעשות ככה תגידו לי בבקשה אם בסדר זה ה FBW יש פה עבודה של תרגיל אחד על שריר

סקוואט - רגליים
בנץ' פרס - חזה
פולי עליון - גב
כתפיים - מיליטארי פרס
יד אחורית - http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdownRope.html
יד קדמית - כפיפת מרפקים
בטן - כפיפות בטן (שעובדות טוב על הבטן)

זה בסדר שיש תרגיל אחד לשריר?

לא צריך להוסיף עוד כמו פרפר וכו' ?

כמה זמן צריך להשאר ב FBW?

זהו לבנתיים

היי הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי יש לי מספר שאלות

אמרו לי שלא כדאי לעשות מילטרי פרס בישיבה אלא בעמידה בלבד
כי עד עכשיו ראיתי שעושים מיליטרי רק בישיבה ? ואפשר לעשות אותו עם מוט W? כן אפשר גם לעשות עם דאמבלים ? כן

מה ההבדל בכפיפת מרפקים בין מוט W לדאמבלים? דאמבלים הוא משקל חופשי לכל יד בנפרד, מבודד כל יד

יש חשיבות לנשום במהלך החזרות? זה מקשה עליי לנשוף כל הזמן חשיבות רבה

אני מתכוון לעשות ככה תגידו לי בבקשה אם בסדר זה ה FBW יש פה עבודה של תרגיל אחד על שריר יש המון תוכניות FBW טובות באינטרנט, תחפש

סקוואט - רגליים
בנץ' פרס - חזה
פולי עליון - גב
כתפיים - מיליטארי פרס
יד אחורית - http://www.exrx.net/WeightExercises/Triceps/CBPushdownRope.html
יד קדמית - כפיפת מרפקים
בטן - כפיפות בטן (שעובדות טוב על הבטן)

זה בסדר שיש תרגיל אחד לשריר?

לא צריך להוסיף עוד כמו פרפר וכו' ?

כמה זמן צריך להשאר ב FBW? כמה שבא לך

זהו לבנתיים
תהנה

סך הכל נירא טוב , תחליף את הפולי במתח עם משקל עליך , תדאג שהחזרות יהיו בכל התרגילים בין 5-8 וסטים 3 סטים לשריר גדול 1-2 לקטנים (כתפיים תעשה 3) .
סך הכל אין הבדלים משמעותיים בין תרגילי העזר צריך לעבור על כולם , כל הזמן יש צורך ברטוציה בתרגילי עזר ואת המורכבים משאירים תמיד, למתאמן מתחיל זאת תוכנית סבבה לגמרי, לגבי כמה זמן נישארים בה תלוי בך , אם תתפוס את הטכניקות של התרגילים כמו שצריך אני הייתי ממליץ לך לעבור לSS לאחר שתגיע למצב שאתה מבצע טכניקה טובה עם משק סבבה שאתה מרגיש בו עבודה.
סך הכל ניראת תוכנית טובה אל תוסיף חוץ מזה כלום , זה רק יעכב אותך

• פותח/ת השרשור
סך הכל נירא טוב , תחליף את הפולי במתח עם משקל עליך , תדאג שהחזרות יהיו בכל התרגילים בין 5-8 וסטים 3 סטים לשריר גדול 1-2 לקטנים (כתפיים תעשה 3) .
סך הכל אין הבדלים משמעותיים בין תרגילי העזר צריך לעבור על כולם , כל הזמן יש צורך ברטוציה בתרגילי עזר ואת המורכבים משאירים תמיד, למתאמן מתחיל זאת תוכנית סבבה לגמרי, לגבי כמה זמן נישארים בה תלוי בך , אם תתפוס את הטכניקות של התרגילים כמו שצריך אני הייתי ממליץ לך לעבור לSS לאחר שתגיע למצב שאתה מבצע טכניקה טובה עם משק סבבה שאתה מרגיש בו עבודה.
סך הכל ניראת תוכנית טובה אל תוסיף חוץ מזה כלום , זה רק יעכב אותך

מה הבעיה עם פולי עליון? יש לי בעיה עם מתח אני בקושי עושה 3

וזה בסדר אן אני עושה כל תרגיל 3 סטים (גם שריר קטן)?

אני אולי צריך להוסיף משהו שיבוא במקום דדליפט? אין לי דדליפט בחדר כושר

אולי מכרעיים ?

וזה נחשב כ SS לא? מה ההבדל בין זה ל SS? אני יודע שב SS עובדים על כח וההתקדמות מהירה מאוד
וגם כאן יש עבודה על כח ב FBW הזו

בגלל שזה FBW אתה לא תצליח להוציא את המירב לדעתי , FBW בעיקר לנשים אם תישאל אותי לגברים זה פשוט מאוד לא אפקטיבי , ואתה תירא שאתה תעשה את כל התרגילים האלה ארחי זה בSS בשניה הם יעלו במשקלי עבודה כי יהיה לך התאוששות יותר טובה וסך הכל כוח באימון עצמו כל התרגילים האלה באימון אחד זה שואה

• פותח/ת השרשור
בגלל שזה FBW אתה לא תצליח להוציא את המירב לדעתי , FBW בעיקר לנשים אם תישאל אותי לגברים זה פשוט מאוד לא אפקטיבי , ואתה תירא שאתה תעשה את כל התרגילים האלה ארחי זה בSS בשניה הם יעלו במשקלי עבודה כי יהיה לך התאוששות יותר טובה וסך הכל כוח באימון עצמו כל התרגילים האלה באימון אחד זה שואה
אז מה ההבדל העיקרי בין SS ל FBW? התזונה? למה ב SS ההתאוששות יותר מהירה?

אז מה ההבדל העיקרי בין SS ל FBW? התזונה? למה ב SS ההתאוששות יותר מהירה?
לעשות כל אימון חזה וכתפיים זה מתכון לאי-התקדמות. עשיתי תוכנית בול כמו שלך והתקדמתי בה פעם בשבועיים. אם אתה רוצה FBW תעשה אימון אחד חזה(בנץ+תרגיל עזר) ואימון אחד כתפיים.

• פותח/ת השרשור
לעשות כל אימון חזה וכתפיים זה מתכון לאי-התקדמות. עשיתי תוכנית בול כמו שלך והתקדמתי בה פעם בשבועיים. אם אתה רוצה FBW תעשה אימון אחד חזה(בנץ+תרגיל עזר) ואימון אחד כתפיים.
אבל אז זה לא FBW ובתוכנית SS יש גם אימון על כתפיים? ?? מנהל/ משהו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית