הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
זה לא נגמר עד שהליפטר השמן שר

זה לא נגמר עד שהליפטר השמן שר

למה אתה צריך תוכנות פשוט מעלים ליוטיוב מהפלאפון ושמים פה לינק -.- ותותח על האימון

• פותח/ת השרשור
תודה על המחמאה ;-)
ואני לא רוצה פשוט להעלות ולשים לינק. הסרטונים הרבה פעמים מסובבים לא טוב, ארוכים מידיי וכוללים הרבה הכנות לא נחוצות. רוצה לסדר את זה כמו שצריך. עדכון:

מסתבר שאפשר לעשות אחלה עריכה סבירה דרך יוטיוב, מחר בבוקר אעלה סרטונים של דדליפט ושל סט כשל בפרס, אבל המלחמה הזו חייבת להיות מתועדת איפשהו!
לגבי סקוואט - מחכה עוד קצת לשיפור הטכניקה, אעדכן.

לילה טוב 😃 דדליפט 145Kg - תהנו מהמוזיקה שבחרתי לכם.
מתחיל ב-0:45.

פרס 67.5Kg - כשל עם מלחמה!
מתחיל ב-0:15.

בונוס חביב.
רק לציין שהמצב החמיר והסט השלישי של הבחור כלל נשיפות קולניות ופרצוף של ט' באב.
היה כיף לפתוח ככה את הבוקר ;-)

• פותח/ת השרשור
אהלן 😃

24/7 -

אז ככה...
סקוואט - תרגולי טכניקה בלבד, 60 קילו. כנראה שאעשה שבוע נוסף של תרגול טכניקה בלבד ולאחר מכן נחזור למשקל גבוה ולהעלאה של משקלים כל אימון וכו'.
בנץ' - לחצתי היום לבד בתוך הראק, בלי שמירה ובלי כלום. דורש עוד משחק עם הגובה של המוט כדי שאני אוציא אותו בלי יותר מידיי מאמץ. בכל מקרה, כמו שאמרתי - בטוח שהמשקל שונה. 90 קילו - סט ראשון כשל ברביעית, סט שני נדפק בגלל הראק. ירדתי ל-80 במגמת דילואד, נתתי עוד 2 סטים של 5.
חתירה - 70 קילו לאחר דילואד מ-80. הרגיש מעט כבד, אני חושב שהבנץ' לפני משפיע לי על החתירה וכנראה שלמרות שהשינוי נעשה בטעות אני אחזור לרוטציה המקורית שבה בנץ' הולך עם דדליפט ופרס הולך עם חתירה.

עדכון נוסף: אני די בטוח שעליתי על הבעיה שהייתה לי בפרס והיא שכנראה שבטעות לחצתי עם המוט העבה. מישהו יודע איפה לעזאזל רשום את העובי של המוט?

זהו עד כאן, האימון של יום ראשון יהיה תרגול טכניקה בסקוואט, בנץ' עם 80 קילו לאחר דילואד ודד של 147.5 או 150, מתלבט.

לא רשום העובי של המוט אתה צריך לשים לב פשוט אם אתה חושד במוט שהוא דק תראה את העובי שלו ושל מוט אחר אם עובי שונה קח את הדק מביניהם או שתעשה עיגול עם האצבעות כזה ותראה מה לוקח יותר מקום (נשמע מטומטם אבל זה באמת עוזר)
בהצלחה תותח

• פותח/ת השרשור
25/7 -

משקל בוקר - שוב 82.2.
משהו מוזר קורה כאן. אני אומנם על פלוס קלורי של 500 אבל לא עולה במשקל. מוסיף 200 (מתלבט אם אולי יותר, דעות?) קלוריות לתפריט, נראה איך אגיב.

25/7 -

משקל בוקר - שוב 82.2.
משהו מוזר קורה כאן. אני אומנם על פלוס קלורי של 500 אבל לא עולה במשקל. מוסיף 200 (מתלבט אם אולי יותר, דעות?) קלוריות לתפריט, נראה איך אגיב.
גם לי הייתה תקופה שלא עליתי במשקל, הורדתי מעט פחמימה והוספתי שומן.

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון שהוספת קלוריות? או שקיזזת פחמימה על חשבון שומן?

• פותח/ת השרשור
הא, כמו שאמרתי. פשוט הוספת קלוריות משומן. אני עוד לא יודע לגבי מקורן של הקלוריות הנוספות, אלא יותר מתלבט לגבי כמה קלוריות להוסיף.

• פותח/ת השרשור
ההתפלגות עד עכשיו הייתה סביבות 150 גרם חלבון מלא ועוד כ45 גרם חלבון לא מלא, כ-64 גרם שומן וכ-360 גרם פחמימה.

בניתי כבר תפריט של 3000 קלוריות - 162 גרם חלבון מלא וכ - 47 גרם חלבון לא מלא, 65 גרם שומן וכ-390 גרם פחמימה.

זה קפיצה חדה מדי, תעלה ב200 קלוריות. אתה יכול לפצל שומן ופחמימה או אחד מהם

• פותח/ת השרשור
זו קפיצה רק של 200. עד עכשיו זה היה 2800, עכשיו 3000.

• פותח/ת השרשור
האמת שנתקעתי כבר כמה אימונים, הייתי משקל יחסית סטטי כבר תקופה עם עלייה במשקלי עבודה. עכשיו התחלתי להיתקע. מוסיף 200.

הלכתי להתאושש לקראת מחר, לילה טוב 😃

• פותח/ת השרשור
27/7 -

סקוואט -
תרגולי טכניקה עם 50Kg. מעלה סרטונים לביקורת. אני חושב שאני קרוב לסוף התרגולי טכניקה, עד שבוע הבא+- אמור להיות בסדר.
מחכה שתעבור סופית הפציעה בברך ונתחיל בעבודה הכבדה.
בנץ' - 80Kg לאחר דילואד. עלה קל.
דדליפט - 147.5, עלה קל יחסית.

סקוואט:

בנץ' (מודע לזה שהתחת עולה בלג-דרייב. עובד על זה):

דדליפט (המנוחות ארוכות יחסית מדאגה לגב, בדיחה לרגליים):

אשמח מאוד לתגובות לגבי הביצוע של הסקוואט!

לילה טוב 😃

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית