עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיפשתי מידע בנעוצים ולא מצאתי, מעולם לא ניסיתי קרוספיט אך מתעניינת.. האם יש אפשרות להגיע יום אחד בשבוע בשביל לבצע רק תרגילים מורכבים..(בשילוב עם חד'כ..)?
בכל המכונים יש לך שעות של open gym
שם את יכולה להשתמש בציוד איך שבא לך ולעשות מה שבא לך.
נחמד, אני מניחה שזה כולל הדרכה על טכניקה נכון..?
מהר מאוד תביני שאין לך צורך בחד"כ בכללחיפשתי מידע בנעוצים ולא מצאתי, מעולם לא ניסיתי קרוספיט אך מתעניינת.. האם יש אפשרות להגיע יום אחד בשבוע בשביל לבצע רק תרגילים מורכבים..(בשילוב עם חד'כ..)?
חיפשתי מידע בנעוצים ולא מצאתי, מעולם לא ניסיתי קרוספיט אך מתעניינת.. האם יש אפשרות להגיע יום אחד בשבוע בשביל לבצע רק תרגילים מורכבים..(בשילוב עם חד'כ..)?
קרוספיט זה לא חוג שאת לוקחת, כמו פילאטיס או זומבה.
לכן, כמו ש- @MikeRozner אמר, את מהר מאוד תביני כמה את מבזבזת בחדר כושר.
הסיבה היחידה ששאלתי לגבי יום אחד בשבוע הוא כי המועדון קרוספיט הקרוב אליי הוא לא כ'כ קרוב, לכן מנסה לחסוך בנסיעות ...אחרת לא הייתי חושבת פעמיים 😉
יישוב ליד חיפה, הקרוספיט הקרוב אליי הוא שם
הסיבה היחידה ששאלתי לגבי יום אחד בשבוע הוא כי המועדון קרוספיט הקרוב אליי הוא לא כ'כ קרוב, לכן מנסה לחסוך בנסיעות ...אחרת לא הייתי חושבת פעמיים 😉
אם כך, אני חושב שזה יהיה בזבוז כספי משווע, משום שהעלות החודשית של רישום ל"בוקס" היא בסדר גודל של 300ש' לחודש.
מה שכן, ברגע שתתחילי, תתמכרי ותביני שזה שווה את ההשקעה (לעזוב את מכון הכושר ולהצטרף למועדון קרוספיט, למרות המרחק)אוףף....
ניתן לזה צ'אנס, אלך ליום היכרות בכל מקרה ..