הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מורכבים בלבד בקרוספיט

עדי.מ

משתמש קבוע
1,140
1,539
נק' מוניטין:
6,405
1,140
1,539
חיפשתי מידע בנעוצים ולא מצאתי, מעולם לא ניסיתי קרוספיט אך מתעניינת.. האם יש אפשרות להגיע יום אחד בשבוע בשביל לבצע רק תרגילים מורכבים..(בשילוב עם חד'כ..)?

חיפשתי מידע בנעוצים ולא מצאתי, מעולם לא ניסיתי קרוספיט אך מתעניינת.. האם יש אפשרות להגיע יום אחד בשבוע בשביל לבצע רק תרגילים מורכבים..(בשילוב עם חד'כ..)?

בכל המכונים יש לך שעות של open gym
שם את יכולה להשתמש בציוד איך שבא לך ולעשות מה שבא לך.

נחמד, אני מניחה שזה כולל הדרכה על טכניקה נכון..?

ברוב המכונים יש 'סדנת יסודות' בה מסבירים את התרגילים המורכבים בסדנה מסודרת. ברוב המכונים הסדנה הזאת היא חובה ותנאי להמשך המנוי במכון.

מהר מאוד תביני שאין לך צורך בחד"כ בכלל

קרוספיט זה לא חוג שאת לוקחת, כמו פילאטיס או זומבה.
לכן, כמו ש- @MikeRozner אמר, את מהר מאוד תביני כמה את מבזבזת בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
קרוספיט זה לא חוג שאת לוקחת, כמו פילאטיס או זומבה.
לכן, כמו ש- @MikeRozner אמר, את מהר מאוד תביני כמה את מבזבזת בחדר כושר.

הסיבה היחידה ששאלתי לגבי יום אחד בשבוע הוא כי המועדון קרוספיט הקרוב אליי הוא לא כ'כ קרוב, לכן מנסה לחסוך בנסיעות ...אחרת לא הייתי חושבת פעמיים 😉

הסיבה היחידה ששאלתי לגבי יום אחד בשבוע הוא כי המועדון קרוספיט הקרוב אליי הוא לא כ'כ קרוב, לכן מנסה לחסוך בנסיעות ...אחרת לא הייתי חושבת פעמיים 😉

מאיפה את

• פותח/ת השרשור
יישוב ליד חיפה, הקרוספיט הקרוב אליי הוא שם

אם כך, אני חושב שזה יהיה בזבוז כספי משווע, משום שהעלות החודשית של רישום ל"בוקס" היא בסדר גודל של 300ש' לחודש.

• פותח/ת השרשור
אם כך, אני חושב שזה יהיה בזבוז כספי משווע, משום שהעלות החודשית של רישום ל"בוקס" היא בסדר גודל של 300ש' לחודש.

אוףף....
ניתן לזה צ'אנס, אלך ליום היכרות בכל מקרה ..

אוףף....
ניתן לזה צ'אנס, אלך ליום היכרות בכל מקרה ..
מה שכן, ברגע שתתחילי, תתמכרי ותביני שזה שווה את ההשקעה (לעזוב את מכון הכושר ולהצטרף למועדון קרוספיט, למרות המרחק)

Back
למעלה תחתית