הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ליגה אחרונה. שיאים

• פותח/ת השרשור
ואוו תותח,חשבתי המוט כבר עומד להוריד לך את הראש אחרי הג'רק כשהפלת

חחחח למה שיוריד לי את הראש? דוגרי יש דרך מסויימת לזרוק אותו (מלווים עד הכתפיים ואז עוזבים) אבל ככה אני זורק בסטייל ;)

• פותח/ת השרשור
אה
טוב כל עוד אתה לא תרד 15 קילו בטוטאל מירידה ל-77 אתה עדיין בקלאס 1

אני לא חושב שירידה של 3 קילו תוריד לי 15 קילו בטוטאל. אגב מה זה אומר CLASS1? (אני בור בקטעים האלו)

אני לא חושב שירידה של 3 קילו תוריד לי 15 קילו בטוטאל. אגב מה זה אומר CLASS1? (אני בור בקטעים האלו)
זה לא הגיוני שתרד כל כך הרבה מ-3 קילו אז אתה 99% בכל מקרה קלאס 1.
זו דרגה בשיטת הדירוג של ברית המועצות. יש סך הכל 10 דרגות/רמות שמתחילות מ-Third class junior sportsman ועד Merited Master of Sport ולכל דרגה/רמה יש תנאים מינימליים. נגיד ב-WL זה טוטאל וזה משתנה לפי הקטג' כמובן. בענפי ספורט אחרים מדדים אחרים.
יש כאן את הדירוג של OL:
http://www.chidlovski.net/liftup/a_ranking_russia.asp
יש שם רק 9 דרגות כי Merited MS שווה ערך ל-MS Of international class רק ש-MMS תרם משמעותית לענף וברמה גבוהה מאד ו-MSIC רק ברמה גבוהה.
הרבה אנשים מתבססים על הדירוג הזה בשביל לקבוע את הרמה ואת התכנון המתאים לספורטאי. לפי מה שאני יודע זה כמו תואר ברוסיה, מקביל בערך לסר אביר וכו' רק פחות יוקרתי.

• פותח/ת השרשור
לא עד כדי כך חח
אפשר רק לחכות ולראות מה קורה עוד כמה חודשים-שנים.

אני גם בקרוספיט, אז אני מאמין שההתקדמות שלי לא תהיה מהירה כמצופה. אבל לא נורא אני עושה הכל לכיף

אני גם בקרוספיט, אז אני מאמין שההתקדמות שלי לא תהיה מהירה כמצופה. אבל לא נורא אני עושה הכל לכיף
בינתיים אתה מתקדם לא רע והשגת את המטרות שלך לאליפות ישראל הרבה לפני, אני אישית חושב שאתה יכול להגיע לזה כל עוד אין הפרעות מיוחדות אבל אי אפשר ממש לדעת, רק לקוות ולהתאמן חזק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית