הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע קלוריות במאכלי רחוב

kozaman

משתמש קבוע
1,385
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
825
1,385
0
בורקס גדול (= 4 קטנים) 720
מלאווח - יחידה 500-600
ג'חנון - יחידה 100 גרם 450-500
משולש פיצה 500
פלאפל - מנה 650
שניצל מטוגן בפירורי לחם 500
מנת צ'יפס קטנה (100 גרם) 350
המבורגר בלחמניה 500
קרואסון חמאה גדול 400
רוגעלך קטן - יחידה 150
סנדוויץ' קנוי עם רוטב פסטו או רוטב אחר המבוסס על שמן/מיונז + ממרח עשיר כמו טונה/ סלט ביצים/ אבוקדו/ גבינה שמנה וכו' 800-900
בייגלה גדול עם שומשום 450
בייגלה גדול עם מלח 350
לחמניה ארוכה עם נקניקיה 550
לחמנית אצבע קצרה עם נקניקיה 300
תירס - קלח 150
פיתה עם חומוס ושניצל מטוגן 950
פיתה עם חומוס ושיפוד פרגית 700
קרפ שוקולד 550
מוס שוקולד 400-600
בקלאווה - יחידה קטנה 180
קרם ברולה 600
קרם קרמל - 2/3 כוס 400
עוגת שוקולד של יום הולדת - פרוסה 350
עוגת שוקולד עשירה וצפופה 700
עוגת קרם בשכבות 500
כדור גלידה קטן/גדול 260/130
אייס קפה ברד 350
מילקשייק בכוס גבוהה (350 מ"ל) 650
קפה הפוך קטן/גדול 120/70

קרדיט: פרימטיים

עם למישהוא יש עוד שיוסיף, ובלי תגובות שלא קשורות לנושא

סנדוויץ' קנוי עם רוטב פסטו או רוטב אחר המבוסס על שמן/מיונז + ממרח עשיר כמו טונה/ סלט ביצים/ אבוקדו/ גבינה שמנה וכו' 800-900

אם זה לא היה עולה כל כך הרבה... איי איי איזה יופי 2 כאלה

דאבל מקרוייל 1200 קלוריות הדביקו לי מדבקה על ההמבורגר עם הערכים התזונתיים כשאכלתי לפני כמה שבועות באילת, עוד ממש התעמקתי בערכים שם זה היה מעניין (היה שם משהו כמו 60-70 גרם שומן רק בהמבורגר)

דאבל מקרוייל 1200 קלוריות הדביקו לי מדבקה על ההמבורגר עם הערכים התזונתיים כשאכלתי לפני כמה שבועות באילת, עוד ממש התעמקתי בערכים שם זה היה מעניין (היה שם משהו כמו 60-70 גרם שומן רק בהמבורגר)

לא יודע מה שמו לך באילת,באשדוד הם 800 קלוריות,אני יודע,אני מוכר אותם...חח

הם שמים מבדקה שכזאת על המוצר? לא להאמין אשכרה אנשים רואים 1200 קלוריות ואוכלים חח

אפשר להניח שהמבורגרים במקומות כמו אגאדיר, מוזס, קניבר וכו' קצת יותר בריאים? יש בהם פחות שומן ויותר בשר איכותי? וכמה קלוריות יש בערך בהמבורגר כזה של 300 גרם?

אין לנו מרגרינה בסניף,אולי אתה מדבר על מיונז ששמים במנה סטנדרטית?
לא, פשוט היה מישהו בפורום בודיבילדינג שאמר שהוא עובד במקדונלדס, ושמים על הסטיק מרגרינה ע"מ שלא יידבק.

בכל מקרה, לגבי המנה הספיציפית הזאתי, אין בה שום טיגון או כל מיני מרגרינות וחמאה? 😃

כי דווקא נראית לי מנה טובה בימי העבודה הארוכים.

לא, פשוט היה מישהו בפורום בודיבילדינג שאמר שהוא עובד במקדונלדס, ושמים על הסטיק מרגרינה ע"מ שלא יידבק.

בכל מקרה, לגבי המנה הספיציפית הזאתי, אין בה שום טיגון או כל מיני מרגרינות וחמאה? 😃

כי דווקא נראית לי מנה טובה בימי העבודה הארוכים.

לוקחים סטייק(מגיע קפוא) שמים בגריל כזה גדול וזה יוצא אכיל
לוקחים לחמניה שמים בטוסטר מיוחד,זה יוצא שמים עליו מיונז חסה ועגבניה,על זה את הסטייק סוגרים עם עטיפה ויאללה לאכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית