הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא פחד זה עדיין שיא(210)

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
105 מ.ג.
כן אני פח ביחס למה שהולך פה...אבל די שמח חח פעם אחרונה שניסיתי 200 כמעט נפצעתי 😲

200 ק"ג

210 ק"ג

יצאתי מחיטוב לפניי חודשיים ושיפרתי את הRM1 שלי בתקופה הזו ב20 ק"ג(בסקוואט). על אפיסטן אגב.
מי שמעוניין ביותר פרטים מוזמן להציץ בלוג שלי 😲
אגב..בכותרת זה פח ולא פחד..האנשים שמפרסמים פה סרטונים באו ממאדים מבחינתי :(

אחרי הסרטונים האלה אני מבין גם למה נפ
דבר אליי
אשמח לקבל הערות
שים לב איך שהגב שלך מתעגל , גם הגב העליון וגם הגב תחתון .
שים לב למנח אגן אחרי שאתה יורד ממקביל, תשים לב לדברים האלה

• פותח/ת השרשור
אחרי הסרטונים האלה אני מבין גם למה נפ
שים לב איך שהגב שלך מתעגל , גם הגב העליון וגם הגב תחתון .
שים לב למנח אגן אחרי שאתה יורד ממקביל, תשים לב לדברים האלה

קודם כל תודה על התגובה 😃
לגביי ההתעגלות של הגב-אני שם לב לזה ומכיר את הבעיה..הלכתי פה על RM1 ככה שמבחינתי זה היה DO OR DIE אז ויתרתי על הטכניקה קצת

מה זאת אומרת מנח אגן?

התרחשה השגיאה הבאה:
יש באפשרותך לחלק עד 10 מוניטין ביום.

בקרוב אסגור איתך חשבון..😃

זה שיש כאן פריקים זה לא אומר כלום עליך.

אסור לך להתמקד באחרים, פשוט תהיה הכי טוב שאתה יכול ותשתפר לאורך זמן.

כל הכבוד משקל מאוד מכובד.

סתם לפרופורציה, לפני שנתיים - שלוש הכי חזקים בפורום היו נותנים סטים של 140 לחזרות.

• פותח/ת השרשור
גם הקריסה הזאת לבור, בלי כיווץ, אאוץ

אבל כל הכבוד על המשקל.
זה היה הרעיון..ככה פעם קודמת נפצעתי אגב, קרסתי לתוך הבור..יצא לי ATG עם 200 ק"ג ואפס גמישות. אמרתי שהפעם אני לא נפצע ואני אעלה מהבור ככה..פסיכולוגי 😲

זה היה הרעיון..ככה פעם קודמת נפצעתי אגב, קרסתי לתוך הבור..יצא לי ATG עם 200 ק"ג ואפס גמישות. אמרתי שהפעם אני לא נפצע ואני אעלה מהבור ככה..פסיכולוגי 😲

לא רואה סיבה לעשות את זה אם אתה לא משקולן וגם הרבה משקולנים כבר לא עושים את זה

אקח לתשומת לבי!
למה הם הפסיקו עם זה אגב?

כנראה כי זה גרם לפציעות, או סיכון לפציעות. שים לב איליה בסקוואטים כבדים בקושי שובר. קלוקוב תמיד תמיד יורד מכווץ גם הסינים התחילו לרדת יותר מבוקר ומכווץ. אני מאמין שהגב שלהם חזק והסיכון הגדול הוא לברך במקרים האלו (אצלם). בכל מקרה גם אני הפסקתי לרדת ככה.
ATG זה בסדר אבל בלי הבאונס של הברך.

קודם כל תודה על התגובה 😃
לגביי ההתעגלות של הגב-אני שם לב לזה ומכיר את הבעיה..הלכתי פה על RM1 ככה שמבחינתי זה היה DO OR DIE אז ויתרתי על הטכניקה קצת

מה זאת אומרת מנח אגן?
איזה איפוק ורצון להבנה
קבל ח.ח והייתי מעניק לך מוניטין במידה וזה היה מאפשר לי (חילקתי לך לפני דקה על הודעה אחרת )
כנראה כי זה גרם לפציעות, או סיכון לפציעות. שים לב איליה בסקוואטים כבדים בקושי שובר. קלוקוב תמיד תמיד יורד מכווץ גם הסינים התחילו לרדת יותר מבוקר ומכווץ. אני מאמין שהגב שלהם חזק והסיכון הגדול הוא לברך במקרים האלו (אצלם). בכל מקרה גם אני הפסקתי לרדת ככה.
מה אבל זה מה שהופך אתכם למגניבים

איזה איפוק ורצון להבנה
קבל ח.ח והייתי מעניק לך מוניטין במידה וזה היה מאפשר לי (חילקתי לך לפני דקה על הודעה אחרת )

תודה על המחמאה ✌️

• פותח/ת השרשור
תודה על ההסבר. אקח לתשומת לבי כמו שאמרתי..
בתכלס אני ממש אוהב להסקביט ככה..עניין של הרגל כנראה..אעבוד על זה. אני גם רוצה ללמוד לעשות LB אבל זה כבר סיפור אחר
איזה איפוק ורצון להבנה
תודה 😃
אני אוהב את זה ורוצה ללמוד לעשות את זה טוב..מכל מלמדי השכלתי

תודה על ההסבר. אקח לתשומת לבי כמו שאמרתי..
בתכלס אני ממש אוהב להסקביט ככה..עניין של הרגל כנראה..אעבוד על זה. בתכלס אני גם רוצה ללמוד לעשות LB אבל זה כבר סיפור אחר

תודה 😃
אני אוהב את זה ורוצה ללמוד לעשות את זה טוב..מכל מלמדי השכלתי
כרגע שמתי לב שחייתי בסרט ואמרתי ח.ח
מצטער.אני משנה את זה ל"קבל את זה בתור מחמאה"

אין קשר אתה עדיין יכול להסקביט HB אבל מבוקר, זה הסקוואט הכבד האחרון שלי תסתכל איך הוא נראה אמנם הרבה יותר קשה לי לצאת מהבור אבל הטכניקה והברכיים והגב הכל בכיווץ ונשמר, אפילו אם זה פוגע לי במשקלים עדיף להתחזק בצורה הזאת ולא בצורה שתסכן אותך. גם שאתה עושה סקוואט "מכוער" מה שקורה שרירים אחרים מפצים על השרירים שחסרים כדי לבצע את התרגיל בצורה שהיא אמורה להתבצע ואז אתה כאילו מאבד חלק מהפוטנציאל של התרגיל.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, ויתרתי על הטכניקה בשביל המשקל. מסכים איתך במאה אחוז לגביי מה שאמרת אבל באתי להרים את המשקל הזה ויהי מה.
ה200 דווקא היה די בסדר מבחינה טכנית, לא מדהים אבל סה"כ לא רע...התאבדתי על ה210 וזה מה שקרה. בד"כ כשאני מתאמן אני לא מאבד את עצמי כמו שאיבדתי פה את עצמי.
בין כה וכה, כל הביקורת שנאמרה כאן בדיוק על הטכניקה נלקחה לתשומת לבי..בRM1 הבא(עוד כמה חודשיםא ני מניח)איישם.

אגב הLB זה כדי לשים יותר משקל על המוט..לתחרויות ולאגו ;)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית