הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא פחד זה עדיין שיא(210)

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
105 מ.ג.
כן אני פח ביחס למה שהולך פה...אבל די שמח חח פעם אחרונה שניסיתי 200 כמעט נפצעתי 😲

200 ק"ג

210 ק"ג

יצאתי מחיטוב לפניי חודשיים ושיפרתי את הRM1 שלי בתקופה הזו ב20 ק"ג(בסקוואט). על אפיסטן אגב.
מי שמעוניין ביותר פרטים מוזמן להציץ בלוג שלי 😲
אגב..בכותרת זה פח ולא פחד..האנשים שמפרסמים פה סרטונים באו ממאדים מבחינתי :(

אין קשר אתה עדיין יכול להסקביט HB אבל מבוקר, זה הסקוואט הכבד האחרון שלי תסתכל איך הוא נראה אמנם הרבה יותר קשה לי לצאת מהבור אבל הטכניקה והברכיים והגב הכל בכיווץ ונשמר, אפילו אם זה פוגע לי במשקלים עדיף להתחזק בצורה הזאת ולא בצורה שתסכן אותך. גם שאתה עושה סקוואט "מכוער" מה שקורה שרירים אחרים מפצים על השרירים שחסרים כדי לבצע את התרגיל בצורה שהיא אמורה להתבצע ואז אתה כאילו מאבד חלק מהפוטנציאל של התרגיל.

וואו, איזה צלם גרוע.... 🤦‍♂️
להבא, תן הוראה: לא להזיז את המצלמה.

ובנימה אחרת: סחטיין על הביצוע המדויק. כמה זה שם , אגב? 3 פלטות של 45 פלוס אחת של 10?

גם אני משתדל לבצע בצורה דומה. כלומר ירידה מבוקרת, האצה קטנה שמתחילה מעל ה-sticky point וחזרה עם באונס...

ובנימה אחרת: סחטיין על הביצוע המדויק. כמה זה שם , אגב? 3 פלטות של 45 פלוס אחת של 10?

גם אני משתדל לבצע בצורה דומה. כלומר ירידה מבוקרת, האצה קטנה שמתחילה מעל ה-sticky point וחזרה עם באונס...

אצלנו לא מסתבכים, זה 160 (על 78 משקל גוף בערך)

• פותח/ת השרשור

בסרטון השני
3 פלטות כתומות(15),כאשר אחת ממוקמת ראשונה והיא פחות נראית לעין ו2 פלטות אדומות(25)..המוט שוקל 20

בסרטון של ה200 זה 2 פלטות כתומות, 2 פלטות אדומות ופלטה ירוקה(10 ק"ג)

לפחות הפעם אתה לא יכול להעיר על העומק 😉

יכול להיות אתה הבחור שפירסם סרטון בג'ים (גיי) ישראל שגרם לזה שבילדרים יבואו לIPC לריב שהטכניקה שלך חרא ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית