הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלתי חיטוב - אשמח לחוות דעת בקשר לתוכנית

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
גירעון קלורי קל של 200-300
ו- 3 ליטר מים ביום 😃

אז ככה התוכנית מחולקת ל 3 ימים לפי סגנון ה PUSH ו- PULL
הורדתי קצת בעצימות כדי לנוח בין סט לסט 30 שניות ולשמור על דופק יציב וגבוה, חייב לציין שזה באמת יותר קשה ובאמת יש הרגשה של מאמץ גבוה יותר למרות הורדת המשקלים.

PUSH -

בנצ' פרס - 5 * 5
מיליטרי פרס - 5*5
חזה עליון בשיפוע עם משקולות - 5*5
חזה בשכיבה עם משקולות / פרפר בשכיבה - 5*5
פשיטת מרפקים בפולי עליון - 4*8
יד אחורית עם משקולת מאחורי היד / משיכת חבל מאחורי הראש - 4*8
הרמת רגליים באוויר עם משקולת - 4*15
כפיפות בטן עם החזקת משקל - 3*15-19

PULL -

חתירה בשיפוע חיובי עם משקולות - 5*5
כיפוף מרפקים עם מוט באחיזה רחבה / צרה - 4*8
חתירה יד בודדת עם משקולת - 5*5
שראגס - 5*5
יד קדמית עם משקולות בישיבה בשיפוע חיובי - 4*8
מתח אחיזה רחבה - 2* כשל
זריקת מותניים בשכיבה עם משקולת - 4*15
כיפוף צדדים עם משקולת - 3*19

LEGS -

סקוואט - 5*5
מתיחת רגליים בישיבה - 5*5
תאומים - 4*15
פרס רגל בודדת במכונה - 5*5
כיפוף רגליים לאחור בשכיבה - 5*5
כפיפות בטן בכריעה עם חבל במכונה - 4*8
הרמת רגליים באוויר עם ידיים תפוסות על המתח - 3*20

לא שילבתי דדליפט באימון כי לא עשיתי אותו במסה ואני מתכנן להתחיל כמו שצריך אחרי החיטוב SS
ואז אתחיל עם זה.

מה דעתכם?

עם כמה שאני אוהב PPL
לא ממליץ עליה בחיטוב
אני זוכר ששאלת מה עדיף בחיטוב, FBW או AB
אז למה שלא תבחר אחת מהן?

• פותח/ת השרשור
למה אתה לא ממליץ עליה בחיטוב?
כי מבחינת כמות הסטים והתרגילים השבועית היא מסדרת לי לא מעט.
האמת שגם בכתבה באחד הפורומים בבאדיבילדינג האמריקאי מישהו המליץ עליה, למרות שה FBW הייתה אופציה ראשונה גם.

האם גם ב AB או ב FBW לגיטימי לעבוד בעצימות קצת פחות גבוהה ולהוריד את זמן המנוחה ל 30 שניות?

עד שבניתי את התוכנית.... 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
אני אסיים השבוע את התוכנית ואבדוק אופציה לשנות ל AB לשבוע הבא..
אגב אם אני במילא מוריד מהעצימות לטובת דופק מהיר יותר, זה לא הופך כל תוכנית לאותו דבר בערך?
בחיטוב אני מתכוון..

תודה על התשובות במחשבה שנייה,

אני אנסח מחדש את השאלה -
מה עדיף בחיטוב :

אימון בעצימות גבוהה עם זמן מנוחה רגיל או להוריד ב15-25 אחוז מהעצימות ולנוח 30 שניות בין הסטים כדי לשמור על דופק גבוה?
או לשלב שבוע ככה ושבוע ככה?
מבלבל.

טעות מאוד מרה שהרבה חבר'ה עושים , חושבים שיש צורך בחיטוב להפוך אימון כוח לארובי בכך שיורידו משקלים ויעלו סטים וחזרות וקצרו הפסקות, זה הדבר הכי גרוע שאתה יכול לעשות בחיטוב ואני אסביר גם למה , במסה צברת שריר גדלת אף עלית גם שומן , בחיטוב טוב המטרה היא למשר כמה שיותר שריר ולאבד את השומן ואיך אנו עושים את זה ? מבצעים גם ארובי וגם אימוני כוח בנפרד , יש צורך בניסיון לשימור על משקלי עבודה כמה שיותר ככה אתה תאבד מינימום שריר , אם תוריד את המשקלים שהגעת אליהם תאבד הרבה יותר שריר מפני שלא תיצור גירוי מספיק במשקלי עבודה מצחיקים . לסיכום המלצתי אליך תבצע AB מתחלף 3 פעמים בשבוע חזרות נמוכות לא יותר מידי תרגילים משהו בסגנון הbaby lovers ss יכול להיות מאוד יעיל למצבך , תשלב עם זה עוד איזה 120-140 דק ארובי בשבוע , גירעון תתחיל כמו שאתה עכשיו לאט לאט תעלה אותו לפי הצורך והירידה. בהצלחה

כמו שהחברה מעליי אמרו תוריד את הנפח הזה ותתרכז בלשמר משקלי עבודה כי זה מה שיגרום לך לשמר את השריר ולא אם אתה בפאמפ כי נחת 15 שניות בין דרופ סטים

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית