הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להמשיך ב-AB או לשנות תכנית?

saar12312

משתמש מתחיל
122
2
נק' מוניטין:
-3
122
2
FamilyGym
בחודש האחרון היה לי מאמן אישי והיום בדיוק נפרדנו מסיבות כאלה ואחרות אז כרגע אני עצמאי.
הוא בעקרון נתן לי תכנית די התחלתית ואני עושה אותה במשך 3 שבועות בערך, 4 פעמים בשבוע.

אימון A:
בנץ'
מתח
מקבילים
פרפר במכונה

אימון B:
סקוואט
רגל אחורית
רגל קדמית

המטרה שלי היא מסה כמובן ולהתחזק.
האם לדעתכם התכנית הזו טובה וכדאי להמשיך איתה?
אני מעדיף כרגע לעשות תכנית בסגנון דומה לפני שאני עובר ל-SS.

תודה. מישהו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הבנתי שאימונים נותנים מסת שריר וזה מעלה במשקל, אבל האמת מאז שהתחלתי להתאמן המשקל שלי עלה אולי ממש במעט...
ואם יש לי בעיה של לאכול בכמויות?

הבנתי שאימונים נותנים מסת שריר וזה מעלה במשקל
זה לא בדיוק ככה, אתה תעלה במסת שריר מאימונים רק אם לגוף יהיו מספיק חומרי ביניין (אוכל) לבנות את אותה מסת שריר. מאוכל אתה עולה במשקל, האימונים גורמים לזה שהמשקל שאתה מעלה הוא ברובו מסת שריר ולא שומן (בתקווה).

אם יש לי בעיה של לאכול בכמויות?
אז תתגבר על זה. תתחיל להוסיף אוכל

• פותח/ת השרשור
והאם זה יעלה לי את מסת השריר בתקווה שאני ממש אשקיע באימונים? כלומר, צריך לתת מעצמי את המיטב ולהתאמץ בכל אימון?

והאם זה יעלה לי את מסת השריר בתקווה שאני ממש אשקיע באימונים? כלומר, צריך לתת מעצמי את המיטב ולהתאמץ בכל אימון?
צריך להשקיע ולהתאמץ באימונים, ברור. לא ממש הבנתי מה השאלה

• פותח/ת השרשור
טוב, תודה.
אני חושב שאפנה למאמן שלי במכון היום ואשאל אותו מה לדעתו הכי כדאי לעשות...

אתה מציע להתחיל לעבוד על דדליפט? או שאני חייב קודם כל לעלות במשקל הגוף? אני בטוח שזה נורא מגביל אותי...
תאורתית אין בעיה להתחיל לעבוד על דדליפט כמתחיל רק תשים לב שאתה מבצע את התרגיל עם טכניקה טובה. וכמו שyujinus אמר אם לא תאכל טוב שום דבר לא יעבוד, אם יש לך בעיה של זמן אז גיינר מעולה בשבילך ואם תחשב פר מנה הוא לא מאוד יקר קופסת טונה עולה יותר.. בהצלחה לך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית