הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בסקאווט ובדד ליפט

הקרנף הלבן

משתמש קבוע
1,155
1,828
נק' מוניטין:
9,758
1,155
1,828
יש לי שאלה,
יש לי את החגורת אינזר עם המנוף (ליבר).
בסקאווט היא הרגישה לי ממש טוב, בדד ליפט היא ממש הפריעה לי בתנועה, בעיקר בירידה, למרות שבעלייה היא הרגישה שהיא בכלל לא תופסת אותי.
יכול להיות שצריך לשים אותה במיקום אחר בסקאווט ובדד ליפט?
יכול להיות שהיא צריכה להיות מכוונת באורך אחר בסקאווט ובדד ליפט?

יש כאלו שמעדיפים לשים את החגורה יותר גבוה בדדליפט לכיוון הצלעות ויש כאלה שיותר נמוך לכיוון הביצים.
תבדוק מה הכי נוח לך.
וכן יכול להיות שאתה צריך אורכים שונים בגלל זה לא נוח לך.

• פותח/ת השרשור
תודהה רבה,
אקרא את המאמרים
אם צריך שני אורכים אז די נדפקתי, אני לא רואה אותי מסתובב עם מברגג במכון ומכוון את החגורה כל פעם...

בדדליפט אם אני ישים את החגורה באותו מקום כמו בסקוואט(יותר נמוך ממה שאני שם בדדליפט) החגורה פשוט תפריע ממהתחלה עד הסוף . לי אישית בדדליפט אני שם בדיוק מתחת לחזה , שזה גבוה בהרבה מאיפה שאני שם בסקוואט .

יש לי אותה בעיה, החגורה סוג ז של המכון עוזרת לי בדדליפט והאינזר לבר רק עושה גרוע יותר, ומה שמצחיק זה שקניתי את זה במיוחד לדדליפט. אבל זה היה ידוע לי שזה יכול לקרות.

תחפש deadlift spud belt

או שפשוט חגורה 3 אינצ׳ (כמו מbest belts)
ראיתי ואני חייב לציין שזה נראה כמו זבל, זה נראה לא שונה מלא לשים חגורה בכלל, זה לא נותן שום קיר תמיכה לשריר הבטן, זה רך ומקדימה יש אפילו חלל צר ריק.
חגורה רגילה 3 אינץ' או חגורה של וייטליפטינג הרבה יותר טובה, אני כנראה ילמד לעבוד בלי חגורה ורק בRM3 ומטה אשתמש בחגורת וויטליפטינג.

ראיתי ואני חייב לציין שזה נראה כמו זבל, זה נראה לא שונה מלא לשים חגורה בכלל, זה לא נותן שום קיר תמיכה לשריר הבטן, זה רך ומקדימה יש אפילו חלל צר ריק.
חגורה רגילה 3 אינץ' או חגורה של וייטליפטינג הרבה יותר טובה, אני כנראה ילמד לעבוד בלי חגורה ורק בRM3 ומטה אשתמש בחגורת וויטליפטינג.

רק עכשיו נתקלתי בזה אז אולי כדאי שתבדוק את האתר הזה (אם הוא קיים עוד).
+
תקשיב שזה לא סתם רצועה רכה זה השיט הזה שאיתן גוררים משאיות וזה כמה שכבות אז אולי זה דווקא טוב (סטן אפרדינג משתמש בזה אגב)

תודה אבל כנראה אשאר עם החגורת וויטליפטינג של המכון, בכל זאת נראה לי שזה מועיל יותר מהדבר המוזר הזה, יש כאן מישהו שהשתמש בזה? באמת יהיה מעניין לשמוע חוות דעת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית