הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות לגבי אימונים

Rebecca

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
היי, אשמח לעזרה והכוונה,

אני בת 35, גובה- 1.70, משקל 55.5. (יש לי משקל בבית שמודד אחוזי שומן ולפיו הם בסביבות ה 19.5% -20%)

בחמשת החודשים האחרונים אני מבצעת אימוני TRX ואירובי באופן עצמאי. (רוב האימונים זה TRX)

ה"בעיה" שלי היא כזו: היקף האגן שלי הוא 85 ס"מ והרגליים שלי מאוד רזות, יש איזו שהיא דרך "להרחיב" את היקף האגן ולגרום לרגליים

להיראות קצת יותר מלאות באמצעות תרגילי כושר? (אני לא רוצה להעלות במשקל ולא באחוזי השומן)

מבחינת תזונה אני לא עושה דיאטה אלא משתדלת לאכול בריא.

תודה.

את צריכה לדאוג לאכול במאזן קלורי חיובי ולבצע תרגילים על השרירים שברצונך להגדיל
בתהליך את תעלי במסת שריר וככה"נ במידה מסוימת בכמות השומן.
לאחר מכן תבצעי חיטוב ותורידי את השומן שצברת בתהליך הצבירת מסת השריר וככה תגיעי למבנה גוף
שאליו את שואפת.
משקל זה רק מספר ואינדקציה מסוימת שלא שווה כלום אם את לא מרוצה מהמראה שלך.

את צריכה לעשות סקוואט

הי רבקה
האם יש מצב שאת מעלה תמונה כדי להבין על מה את מדברת?
אני מבינה שאת רוצה להתמקד באיזור מסויים שמפריע לך אבל אין הגיון בעבודה על אזור אחד וגם לא בטוח שזה יביא לתוצאה שאת מבקשת.
אין ממש דרך ל'עבות' אגן על ידי עבודה. הרי עצמות האגן עטופות בשרירי הליבה, שרירי הבטן וזוקפי הגב מאחור. אלה לא שרירים שגדלים בצורה משמעותית בנפח וגם אם היו, הם לא מעבים את רוחב האגן.
קחי בחשבון שאימון יכול למקסם אבל במסגרת נתונים גופניים מולדים. אפילו ישבן שהוא שריר גדול, אצל אישה בעלת ישבן קטן/שטוח היכולת לפתח היא מוגבלת.
לגבי הרגליים אפשר למקד עבודה על שרירי הרגליים אבל אם תסתכלי על נשים שריריות תראי שהשריר שגדל הכי משמעותית הוא לא שריר פנים הירך. כך שיתכן שעדיין הרגליים שלך יראו דקות ביחס לאגן.
האם כיום יש לך מסת שריר ניכרת?

Back
למעלה תחתית