הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחילת חיטוב

• פותח/ת השרשור Tesa
  • פורסם בתאריך

Tesa

משתמש מתחיל
210
45
נק' מוניטין:
77
210
45
עברתי על כל הלינקיה, בניתי תוכנית ותפריט ובכל זאת הייתי שמח לקבל ממכם אישור סופי שמה שאני עושה זה טוב.

נתונים: גובה 1.74 משקל 75 אחוז שומן 16%

כרגע אני בFBW 5 סטים לשריר גדול 2-3 לקטן. עובד בטווח חזרות של 6-10 משתנה מתרגיל לתרגיל ומשתדל לנוח 60-90 שניות בין סטים.
כמו כן, בימים שאני לא באימון אני עושה אירובי קל, ריצה בקצב קל דופק של 140-160 למשך 40 דקות.

מבחינת תפריט אני בגרעון קלורי של 300 קלוריות

רק תנו לי אישור שאני עושה הכל נכון ואפשר לעוף על זה.

נ.ב אני מתאמן מתחיל. כרגע אני עולה במשקלי עבודה מאימון לאימון אני אנסה להמשיך להעלות במשקלים בקצב הזה, כשזה לא ילך אעלה כל שני אימונים כל שבוע ומאמין שתוך 3 חודשים אסיים חיטוב ואתחיל מסה עם משקלים מכובדים ואחוז שומן נמוך.

בלי שאתה רושם את התכנית המלאה אי אפשר ממש לענות, אבל בכל מקרה האינדיקציה הכי טובה היא ההתקדמות שלך במשקלים תוך כדי ירידה במשקל הגוף.

• פותח/ת השרשור
בלי שאתה רושם את התכנית המלאה אי אפשר ממש לענות, אבל בכל מקרה האינדיקציה הכי טובה היא ההתקדמות שלך במשקלים תוך כדי ירידה במשקל הגוף.

לא חשבתי שיהיה לאנשים כוח לקרוא- זאת התוכנית

סקוואט 3X8
דדליפט 1X8

לחיצת חזה 3X7
שיפוע עליון דמבלים 2X10

מתח 3XMAX (סט אחד חימום של מקסימום חזרות ואז יוצא שהמקסימום שלי לסט הוא סביבות ה8)
2X7 חתירה

פרס עם דמבלים 2X8
הרחקה לצדדים 2X10

יד קידמית כפיפת מרפקים בפולי 3X12 (סט אחרון דרופ סט)
יד אחורית לחיצה צרפתית 3X10

בטן מגוון בתרגילים.

מה אומר?
בנוסף,מה בערך כמות הפחמימות והשומן שאני צריך לצרוך ביום?

• פותח/ת השרשור
עברתי על זה.
אתה צודק ב100% אני מתקדם כי התחלתי ממשקלים נמוכים אחרי שלא התאמנתי 3 שנים.
כשאראה שאני מפסיק להתקדם במשקלים אנסה להוריד את כל התרגילי עזר אחרי זה אוריד את כמות החזרות. אני רוצה שהחיטוב גם יהיה הכנה לSS פשוט % השומן שלי גבוה מידי.

בנוסף המשקלים כרגע לא גרועים יחסית לאימון רביעי ואני בכיף יכול להעלות מאימון לאימון כרגע.

סקווט 60
דדליפט 60
בנץ' 70

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית