הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קשה לי לאכול כלכך הרבה. גיינר?

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
שלום לכולם
אני עידן בן 21 גובה 1.78 שוקל כרגע 77 קילו
אני נמצא כבר שלושה חודשיים בתקופה של מאסה ועובד לפי תפריט מסודר
התפריט שלי מתחלק כך:
-ארוחת בוקר
-אימון-
ארוחת צהריים (שכוללת 250 גרם חלבון ו 200-300 גרם פחממה תלוי אם זה תפו'א או אורז)
-ארוחת ערב
-ארוחת לילה

הערך הקלורי הוא בן 2400-2600
העניין ניהיה יקר זה לקנות המון דגים או חזה עוף וגם האמת נמאס לי מזה בא לי להקיא.
אני חושב אולי להוסיף מנה של גיינר העניין שאני לא כלכך מכיר מה זה והשאלה איך זה גם ישנה לי את התפריט?
מה דעתכם?

לדעתי אתה לא צריך גיינר, תפרוס את הארוחות שלך כמו שצריך ולא תהיה לך בעיה של חוסר תיאבון, לא חייב כל הזמן חזה עוף ודגים, תגוון קצת וגם אתה יכול להכין אותם עם תבלינים שונים. אם עדיין קשה לך לאכול אתה יכול להוסיף ארוחה נוזלית,אני לדוגמא שם 150 גרם שיבולת שועל ו400 מ"ל חלב בבלנדר ואז יותר קל לאכול את זה.

קודם כל, לא ייתכן שאתה אוכל סביב 2400-2600 קלוריות בזמן שאתה אומר שארוחת הצהריים שלך כוללת 250 גרם חלבון ו300 פחמימה שזה 2200 קלוריות. אני בספק שבשאר הארוחות ביום אתה בקושי מגיע ל100 קלוריות. תמדוד כמויות נכונות של אוכל.
אין לך מה לקנות גיינר, את התערובת סוכר היקרה הזאת אתה יכול לכסות במשהו יותר איכותי/לגוון במאכלים.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אתה לא צריך גיינר, תפרוס את הארוחות שלך כמו שצריך ולא תהיה לך בעיה של חוסר תיאבון, לא חייב כל הזמן חזה עוף ודגים, תגוון קצת וגם אתה יכול להכין אותם עם תבלינים שונים. אם עדיין קשה לך לאכול אתה יכול להוסיף ארוחה נוזלית,אני לדוגמא שם 150 גרם שיבולת שועל ו400 מ"ל חלב בבלנדר ואז יותר קל לאכול את זה.

הארוחות פרוסות מעולה
בוקר: באזור 09:00 - 11:00
צהריים: באזור 16:00 -18:00
ערב: 21:00- 22:00
לילה: 23:30- 01:00
זה בערך השעות שאני אוכל לא מפריע לי שאני רעב ההפך אני מאוד לא רעב אבל הקושי בכמות הוא הבעייתי לי.
חזה עוף ודגים הם בשר הרזה הכי טוב לדעתי שקיים מבחינת הערך התזונאי, ושיבולת שועל או קיטניות או משהו כזה אני לא נוגע

קודם כל, לא ייתכן שאתה אוכל סביב 2400-2600 קלוריות בזמן שאתה אומר שארוחת הצהריים שלך כוללת 250 גרם חלבון ו300 פחמימה שזה 2200 קלוריות. אני בספק שבשאר הארוחות ביום אתה בקושי מגיע ל100 קלוריות. תמדוד כמויות נכונות של אוכל.
אין לך מה לקנות גיינר, את התערובת סוכר היקרה הזאת אתה יכול לכסות במשהו יותר איכותי/לגוון במאכלים.

250 גרם חזה עוף ועוד 200 גרם אורז לפי מה שאני יודע לא מגיע לערך קלורי של 2200 קלוריות, בכל מקרה ששאלתי את התזונאית שלי היא אמרה שהערך הקלורי שלי הוא 2400-2600

הארוחות פרוסות מעולה
בוקר: באזור 09:00 - 11:00
צהריים: באזור 16:00 -18:00
ערב: 21:00- 22:00
לילה: 23:30- 01:00
זה בערך השעות שאני אוכל לא מפריע לי שאני רעב ההפך אני מאוד לא רעב אבל הקושי בכמות הוא הבעייתי לי.
חזה עוף ודגים הם בשר הרזה הכי טוב לדעתי שקיים מבחינת הערך התזונאי, ושיבולת שועל או קיטניות או משהו כזה אני לא נוגע

250 גרם חזה עוף ועוד 200 גרם אורז לפי מה שאני יודע לא מגיע לערך קלורי של 2200 קלוריות, בכל מקרה ששאלתי את התזונאית שלי היא אמרה שהערך הקלורי שלי הוא 2400-2600

תבדוק מה אתה רושם קודם אחי..
בהודעה הראשונה אמרת שבארוחת צהריים אתה אוכל 250 גרם חלבון ו200-300 גרם פחמימה..
כשאתה אוכל 250 גרם חזה עוף זה לא אומר שאכלת 250 גרם חלבון חזה עוף זה לא רק חלבון הרוב בו זה חלבון אבל יש בו עוד חומרים..
וככה אותו דבר עם האורז פחמימות הם המרכיב העיקרי באורז אבל לא כל כולו הוא פחמימות..

250 חלבון ?! אתה מודע לעובדה שזה שווה ערך למשהו כמו 850 גרם חזה עוף לפני בישול זה כמויות אדירות אני בספק אם אתה באמת מכניס 250 חלבון ועוד 300 פחמימה בארוחה

אני חושב שגיינר זה לגמרי בזבוז כסף, מבחינת עלות-תועלת. אם יש לך בעיה להגיע למכסה הקל' חלב זה פתרון אחד. חלב+אבקת חלבון+מלטו\בננה\תמרים\דקסטרוז\שיבולת שועל זה גיינר ביתי וזול.

• פותח/ת השרשור
250 חלבון ?! אתה מודע לעובדה שזה שווה ערך למשהו כמו 850 גרם חזה עוף לפני בישול זה כמויות אדירות אני בספק אם אתה באמת מכניס 250 חלבון ועוד 300 פחמימה בארוחה
הכוונה שלי היא חלבון רזה כלומר חזה עוף 250 גרם ברור שלא חלבון נקי
כנ''ל לגבי פחממה אורז 200 גרם או תפוא 300 גרם זה לא פחממה נקי אבל זה נחשב פחממה זאת הכוונה

החישוב שלך נורא מוזר, אבל אם אתה מתכוון למה שאני חושב אז אם קשה לך לאכול ככה ולהמשיך עם התפריט הזה, כן הייתי אומר תקנה גיינר או פשוט אבקת חלבון שתשלים לך תערכים + זה טעם שונה סוג של מעדן - ככה שזה לא ימאס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית