עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גנטיקה + השקעה + חומריםאיך זה קרה ?
ילד בן 14 חומרים? למה נראלך?גנטיקה + השקעה + חומרים
הוא נראה כמו בן 20 תסתכל עליובלי לראות אני מניח שזה קווין הריסון? נתן גם 200 קילו סקוואט בגיל 13 על 67 קילו?
לא זה לא הוא..
ילד בן 14 חומרים? למה נראלך?
מה הקשר לעזעזל? כול הזמן אתם דוחפים חומרים, כ"כ קשה לפרגן אהה? הקנאה אוכלת אותך ?הוא נראה כמו בן 20 תסתכל עליו
עוד מעט תגיד לי שאתה חושב שג'ו פנה טבעי
מה הקשר לעזעזל? כול הזמן אתם דוחפים חומרים, כ"כ קשה לפרגן אהה? הקנאה אוכלת אותך ?
תסתכל על שני הסעיפים האחרים שכתבתי, אתה רוצה שאני אתעלם לגמרי מזה שהוא מזריק? זה משהו שראוי לציין, איפה לעזאזל זלזלתי בקלין & ג'רק של פי 2.5 מהמ.ג של ילד בן 14?גנטיקה + השקעה + חומרים
מי אמר שהוא מזריק מה אתה אבא שלו? תעשה לי טובה, כל עוד אין לך הוכחות הוא טבעי, סוף פסוק.תסתכל על שני הסעיפים האחרים שכתבתי, אתה רוצה שאני אתעלם לגמרי מזה שהוא מזריק? זה משהו שראוי לציין, איפה לעזאזל זלזלתי בקלין & ג'רק של פי 2.5 מהמ.ג של ילד בן 14?
אז גם ג'יי קטלר רוני קולמן ודן גרין טבעיים?מי אמר שהוא מזריק מה אתה אבא שלו? תעשה לי טובה, כל עוד אין לך הוכחות הוא טבעי, סוף פסוק.
אבא שלו יודע שהוא מזריק?מי אמר שהוא מזריק מה אתה אבא שלו? תעשה לי טובה, כל עוד אין לך הוכחות הוא טבעי, סוף פסוק.
טיפה יותר סביר.......אז גם ג'יי קטלר רוני קולמן ודן גרין טבעיים?
אני מכיר את מינדי והקוסם....אבא שלו יודע שהוא מזריק?
או שאתה רוצה לראות קסם?
וה-קוסםטיפה יותר סביר.......
ג'יי קטלר ורוני קולמן וגם דן גרין משתתפים בתחרויות שאין בהם בדיקות סמים (לפחות כידוע לי)
ופה יש ילד בן 14...
אני מכיר את מינדי והקוסם....
מה זה קשור שהוא בן 14? יש לו מאמנים שכנראה דוחפים לו את זהטיפה יותר סביר.......
ג'יי קטלר ורוני קולמן וגם דן גרין משתתפים בתחרויות שאין בהם בדיקות סמים (לפחות כידוע לי)
ופה יש ילד בן 14...
אתה כתבת שאם אין הוכחה שהם לא טבעיים, הם טבעייםג'יי קטלר ורוני קולמן וגם דן גרין משתתפים בתחרויות שאין בהם בדיקות סמים (לפחות כידוע לי)
רגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?מה זה קשור שהוא בן 14? יש לו מאמנים שכנראה דוחפים לו את זה
אליק שאל איך מגיעים לזה אז כתבתי איך מגיעים לזה וזה חלק מהדרך, אין מה לעשות. אתה עושה עניין ממה שכתבתי כאילו סטרואידים זה משהו נורא שאסור להזכיר אותו בכלל.
אתה כתבת שאם אין הוכחה שהם לא טבעיים, הם טבעיים
קשה לי להאמין שהוא על חומרים בגיל 14.
לא בשום תחום, בשחמט יש מצברגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?
אני אגלה לך סודרגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?