הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בן 14 קובע שיא אמריקאי לבוגרים ב-CJ

face.png

בלי לראות אני מניח שזה קווין הריסון? נתן גם 200 קילו סקוואט בגיל 13 על 67 קילו?

לא זה לא הוא..
ילד בן 14 חומרים? למה נראלך?
הוא נראה כמו בן 20 תסתכל עליו
עוד מעט תגיד לי שאתה חושב שג'ו פנה טבעי

מה הקשר לעזעזל? כול הזמן אתם דוחפים חומרים, כ"כ קשה לפרגן אהה? הקנאה אוכלת אותך ?
גנטיקה + השקעה + חומרים
תסתכל על שני הסעיפים האחרים שכתבתי, אתה רוצה שאני אתעלם לגמרי מזה שהוא מזריק? זה משהו שראוי לציין, איפה לעזאזל זלזלתי בקלין & ג'רק של פי 2.5 מהמ.ג של ילד בן 14?

תסתכל על שני הסעיפים האחרים שכתבתי, אתה רוצה שאני אתעלם לגמרי מזה שהוא מזריק? זה משהו שראוי לציין, איפה לעזאזל זלזלתי בקלין & ג'רק של פי 2.5 מהמ.ג של ילד בן 14?
מי אמר שהוא מזריק מה אתה אבא שלו? תעשה לי טובה, כל עוד אין לך הוכחות הוא טבעי, סוף פסוק.

אז גם ג'יי קטלר רוני קולמן ודן גרין טבעיים?
טיפה יותר סביר.......

ג'יי קטלר ורוני קולמן וגם דן גרין משתתפים בתחרויות שאין בהם בדיקות סמים (לפחות כידוע לי)
ופה יש ילד בן 14...
אבא שלו יודע שהוא מזריק?
או שאתה רוצה לראות קסם?
אני מכיר את מינדי והקוסם....

טיפה יותר סביר.......

ג'יי קטלר ורוני קולמן וגם דן גרין משתתפים בתחרויות שאין בהם בדיקות סמים (לפחות כידוע לי)
ופה יש ילד בן 14...
אני מכיר את מינדי והקוסם....
וה-קוסם

טיפה יותר סביר.......

ופה יש ילד בן 14...
מה זה קשור שהוא בן 14? יש לו מאמנים שכנראה דוחפים לו את זה
אליק שאל איך מגיעים לזה אז כתבתי איך מגיעים לזה וזה חלק מהדרך, אין מה לעשות. אתה עושה עניין ממה שכתבתי כאילו סטרואידים זה משהו נורא שאסור להזכיר אותו בכלל.
אתה כתבת שאם אין הוכחה שהם לא טבעיים, הם טבעיים

מה זה קשור שהוא בן 14? יש לו מאמנים שכנראה דוחפים לו את זה
אליק שאל איך מגיעים לזה אז כתבתי איך מגיעים לזה וזה חלק מהדרך, אין מה לעשות. אתה עושה עניין ממה שכתבתי כאילו סטרואידים זה משהו נורא שאסור להזכיר אותו בכלל.

אתה כתבת שאם אין הוכחה שהם לא טבעיים, הם טבעיים
רגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?

רגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?
לא בשום תחום, בשחמט יש מצב
ואתה לא יודע אם ריי וויליאמס לא טבעי, סביר להניח שלא. זה לא תפסו בן אדם בבדיקות לא אומר שהוא לא טבעי.

אני אגלה לך סוד
ריי ויליאמס איננו טבעי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית