הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בן 14 קובע שיא אמריקאי לבוגרים ב-CJ

רגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?
נכון, ואין בזה שום דבר פסול.
עכשיו או שתפנים או שתטמון את הראש של בחול.

אני אמשיך עם התמימות שלי ואמונה בזה שאנשים הם לא שקרנים, כל טוב. ביי.
א. אני לא חושב שמישהו בפורום הזה הוא ה'. לא משנה כמה ידע יש לו.
ב. ויבריל לא כתב שהוא טבעי, אלא שהוא עבר בדיקה...

שזה מה שזה אומר.
אם היית חוקר את התחום..טיפונת אפילו..היית יודע שיודעים לרמות את הבדיקות האלה והן לא אפקטיביות בשיט. גם באולימפיאדה.

א. אני לא חושב שמישהו בפורום הזה הוא ה'. לא משנה כמה ידע יש לו.
ב. ויבריל לא כתב שהוא טבעי, אלא שהוא עבר בדיקה...

שזה מה שזה אומר.
אם היית חוקר את התחום..טיפונת אפילו..היית יודע שיודעים לרמות את הבדיקות האלה והן לא אפקטיביות בשיט. גם באולימפיאדה.
מחקתי אתזה כי הבנתי שאין טעם לערב אותו בזה, וכי אתה צודק מהבחינה הזאת..

מחקתי אתזה כי הבנתי שאין טעם לערב אותו בזה, וכי אתה צודק מהבחינה הזאת..
תקשיב..אין מה לעשות אחי..כשמדובר בכסף, בקריירה ובאנשים רציניים שלא מתעסקים בספורט בשביל הכיף אלא בשביל המחייה..אף אחד לא יבחל באמצעים.
אפילו לא בשחמט.

• פותח/ת השרשור
אמרתם פה שהוא נראה בן 20, אז הנה הפרופיל שלו בפייסבוק אם אתם רוצים להתייחס לזה:
https://www.facebook.com/cj.cummings.739?fref=ts
יצאתי סטוקר:sarcastic:
יש לו תמונה עם עוד 15-20 ילדים שחורים בגילו. שימו לב שיש שם עוד כמה שנראים קצת מבוגרים וסיכוי טוב שהוא פשוט די בוגר לגילו ויש להיות לו טסט גבוה יחסית לגילו/בכללי, זה לא משהו הזוי.
בכל מקרה, גם אם הוא טבעי וגם אם הוא לא, אנחנו לא יכולים לדעת כלום בוודאות ובכל מקרה ההישג הזה מרשים.

אגב, הוא בן 14 ממש לא מזמן. הוא דחק 153 קג. שיא עולם בעד 62 זה 182. רק מעצים את כמה שזה מרשים.
שיא העולם לנוער ב-CJ הוא 161 קג שנקבע על ידי נער בן 16- גדול בשנתיים+ מקלארנס (זה השם המלא שלו, לא CJ)!!
הוא בסך הכל 9 קג משיא עולם לנוער שנתיים לפני מי שעשה את זה לפניו, זה פשוט מפחיד.

פעם ב, מגיע מישהו מוכשר מאד. אני לא יודע מה נותנים לו ומה לא נותנים לו אבל בטוח שהוא מאד מאד מוכשר- מאד חזק, אחד בדור.
עכשיו השאלה לאן הוא ימשיך מכאן- אגב , בארץ יש לנו ילד בן 16 בעד 77 קילו שדחק 160 השנה. אז זה לא כל כך לא מציאותי
בכל מקרה כיף לראות וכל הכבוד לילד הגיע הזמן שלארה"ב תהיה נציגות מכובדת בעולם המשקולנות.

אני אמשיך עם התמימות שלי ואמונה בזה שאנשים הם לא שקרנים, כל טוב. ביי.
House-Everybody-Lies.jpg
ואגב, לכל מי שאומר שהוא לא יכול להיות על חומרים כי הוא בן 14 - בולשיט, קחו לדוגמא את מריאנה הבנצ'רית, בת 13 ועל חומרים. ומי שיגיד אחרת - שרק יקשיב לקול הבאס שלה.

House-Everybody-Lies.jpg
ואגב, לכל מי שאומר שהוא לא יכול להיות על חומרים כי הוא בן 14 - בולשיט, קחו לדוגמא את מריאנה הבנצ'רית, בת 13 ועל חומרים. ומי שיגיד אחרת - שרק יקשיב לקול הבאס שלה.
אני מכיר ילדות שיש להן קול יותר נמוך משלי.

אפרואמריקאים ויש הסבר מעניין מאוד לזה.
אתה מדבר על זה שכשלקחו את העבדים לאמריקה אז לקחו רק את החזקים (אלו ששרדו בעבודה הקשה) ואז חזק הלך עם חזקה וככה נולד ילד חזק והלאה?

לא זוכר איפה קראתי את זה

אתה מדבר על זה שכשלקחו את העבדים לאמריקה אז לקחו רק את החזקים (אלו ששרדו בעבודה הקשה) ואז חזק הלך עם חזקה וככה נולד ילד חזק והלאה?

לא זוכר איפה קראתי את זה
אני סיפרתי לך

לא זוכר איפה קראתי את זה
שמעתי הרבה שטויות , אבל את זה עוד לא .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית