עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמו שאמרת על אד כהן. אני לא יכול להאמין לטיפה אחת שיוצאת לך מהפה!אני אגלה לך סוד
ריי ויליאמס איננו טבעי.
נכון, ואין בזה שום דבר פסול.רגע, אתה מנסה להגיד שבלי סטרואידים אין שום סיכוי להיות מספר1 בשום תחום? ריי וויליאמס קרוב מאוד לעשות אתזה בסקוואט ועכשיו הוא מספר 1 בעולם, תוכיח אחרת?
בדר"כ שאנשים מתנשאים עליי אני בדר"כ צוחק או יוצא עליהם, אבל נראה לי שהפעם אני פשוט התעלם ממך.נכון, ואין בזה שום דבר פסול.
עכשיו או שתפנים או שתטמון את הראש של בחול.
איך זה בדיוק מתנשא?אתה רוצה לחשוב שהוא טבעי זכותך.בדר"כ שאנשים מתנשאים עליי אני בדר"כ צוחק או יוצא עליהם, אבל נראה לי שהפעם אני פשוט התעלם ממך.
אני אמשיך עם התמימות שלי ואמונה בזה שאנשים הם לא שקרנים, כל טוב. ביי.איך זה בדיוק מתנשא?אתה רוצה לחשוב שהוא טבעי זכותך.
אבל אתה חי בסרט. 😃
א. אני לא חושב שמישהו בפורום הזה הוא ה'. לא משנה כמה ידע יש לו.אני אמשיך עם התמימות שלי ואמונה בזה שאנשים הם לא שקרנים, כל טוב. ביי.
מחקתי אתזה כי הבנתי שאין טעם לערב אותו בזה, וכי אתה צודק מהבחינה הזאת..א. אני לא חושב שמישהו בפורום הזה הוא ה'. לא משנה כמה ידע יש לו.
ב. ויבריל לא כתב שהוא טבעי, אלא שהוא עבר בדיקה...
שזה מה שזה אומר.
אם היית חוקר את התחום..טיפונת אפילו..היית יודע שיודעים לרמות את הבדיקות האלה והן לא אפקטיביות בשיט. גם באולימפיאדה.
תקשיב..אין מה לעשות אחי..כשמדובר בכסף, בקריירה ובאנשים רציניים שלא מתעסקים בספורט בשביל הכיף אלא בשביל המחייה..אף אחד לא יבחל באמצעים.מחקתי אתזה כי הבנתי שאין טעם לערב אותו בזה, וכי אתה צודק מהבחינה הזאת..
כן ילד בן 14 על חומרים.בלי לראות אני מניח שזה קווין הריסון? נתן גם 200 קילו סקוואט בגיל 13 על 67 קילו?
לא זה לא הוא..
ילד בן 14 חומרים? למה נראלך?
אני אמשיך עם התמימות שלי ואמונה בזה שאנשים הם לא שקרנים, כל טוב. ביי.
אני מכיר ילדות שיש להן קול יותר נמוך משלי.ואגב, לכל מי שאומר שהוא לא יכול להיות על חומרים כי הוא בן 14 - בולשיט, קחו לדוגמא את מריאנה הבנצ'רית, בת 13 ועל חומרים. ומי שיגיד אחרת - שרק יקשיב לקול הבאס שלה.![]()
אפרואמריקאים ויש הסבר מעניין מאוד לזה.אני גם חושב שהוא טבעי , אני לא רוצה לצאת גזען או משהו אבל שחורים לא צריכים להזריק 😛
...?אפרואמריקאים ויש הסבר מעניין מאוד לזה.
אתה מדבר על זה שכשלקחו את העבדים לאמריקה אז לקחו רק את החזקים (אלו ששרדו בעבודה הקשה) ואז חזק הלך עם חזקה וככה נולד ילד חזק והלאה?אפרואמריקאים ויש הסבר מעניין מאוד לזה.
אני סיפרתי לךאתה מדבר על זה שכשלקחו את העבדים לאמריקה אז לקחו רק את החזקים (אלו ששרדו בעבודה הקשה) ואז חזק הלך עם חזקה וככה נולד ילד חזק והלאה?
לא זוכר איפה קראתי את זה
שמעתי הרבה שטויות , אבל את זה עוד לא .אתה מדבר על זה שכשלקחו את העבדים לאמריקה אז לקחו רק את החזקים (אלו ששרדו בעבודה הקשה) ואז חזק הלך עם חזקה וככה נולד ילד חזק והלאה?
לא זוכר איפה קראתי את זה