הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עושה מסה 😃

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
שלום אני עושה מסה נקייה ויצא לי ככה אני רוצה לראות עם אני עושה טוב
ה BMR יצא לי 1870 הכפלתי ב 1.2 יצא לי 2224 ועכשיו אני גם עושה שלוש פעמיים בשבוע אירובי אז אני מוסיף על אירובי חצי שעה זה 380 קלוריות ואימון משקולות זה 120 אז הוספתי לזה וזה יצא 2744 ועכשיו אני עושה מסה אז הוספתי לזה שהיה מאזן קלורי חיובי 400 קלוריות וזה יצא 3144 בסה''כ עכשיו הערכים ככה נראים זה בסדר?

חלבון 138 גרם-552 קלוריות
שומן 80 גרם-720
פחמימה 468 גרם-1872
סה''כ קלוריות 3144

זה בסדר או שצריך לשנות משהו?? תודה לעונים 😃

אמרתי לך בנושא הקודם שפתחת שקודם תעשה שבועיים ניטראלי

כמה אתה שוקל?

משהו לא מסתדר לי, אני שוקל 110, אוכל 3200 קלוריות, אימון כוח 3 פעמים בשבוע, אירובי אחרי אימון רבע שעה בעצימות נמוכה ואני עולה איזה חצי קילו בשבועיים. ה BMR שלי לפי המחשבונים הוא ב 400 קלוריות יותר ממך. נראה לי קצת יותר מדי קלוריות למישהו במשקל שלך למסה נקיה

• פותח/ת השרשור
משהו לא מסתדר לי, אני שוקל 110, אוכל 3200 קלוריות, אימון כוח 3 פעמים בשבוע, אירובי אחרי אימון רבע שעה בעצימות נמוכה ואני עולה איזה חצי קילו בשבועיים. ה BMR שלי לפי המחשבונים הוא ב 400 קלוריות יותר ממך. נראה לי קצת יותר מדי קלוריות למישהו במשקל שלך למסה נקיה
חשיבתי הכל וזה מה שיצא תראה יצא לי BMR 1870 ואז עשיתי 1870X1.2=2224 ועכשיו אני גם מוציא קלוריות כל 30-40 דקות אירובי זה 380 קלוריות+120 קלוריות אימון משקולות אז עשיתי 2224+120+380=2744 ועכשיו אני צריך להיות במאזן קלורי חיובי של אני בחרתי 400 אז עשיתי 2744+400=3200
זה יכול להיות אפשרי הוא שטעיתי במשהו אני ישמח שתעזור לי

תראה אני לא ממש יכול לעזור לך בחישוב, כי אני הגעתי פשוט למספר הזה מכמות יותר קטנה עליתי (משבוע הבא אעלה כנראה עוד קצת). פשוט מעשית אני אומר לך שנראה לי מוזר שאני שוקל 40 קילו יותר ממך (יש לי גם אחוז שומן די גבוה אבל עדיין...) ואני אוכל את הכמות הזאת ועולה טיפה במשקל, אז אתה נראה לי תעלה הרבה יותר. אגב החלוקה שלי אחרת, אבל הקלוריות בסוף הן 3200... רגע אתה עושה אירובי ומשקולות כל יום? אם אתה לא אז למה הוספת את הכמות קלוריות למאזן של כל יום?

• פותח/ת השרשור
תראה אני לא ממש יכול לעזור לך בחישוב, כי אני הגעתי פשוט למספר הזה מכמות יותר קטנה עליתי (משבוע הבא אעלה כנראה עוד קצת). פשוט מעשית אני אומר לך שנראה לי מוזר שאני שוקל 40 קילו יותר ממך (יש לי גם אחוז שומן די גבוה אבל עדיין...) ואני אוכל את הכמות הזאת ועולה טיפה במשקל, אז אתה נראה לי תעלה הרבה יותר. אגב החלוקה שלי אחרת, אבל הקלוריות בסוף הן 3200... רגע אתה עושה אירובי ומשקולות כל יום? אם אתה לא אז למה הוספת את הכמות קלוריות למאזן של כל יום?
אני עושה שלוש פעמיים ביום אבל אני לא הולך לעשות לכל יום תפריט אחר וזה גם מה שאמרו לי לעשות
אני עושה שלוש פעמיים ביום אבל אני לא הולך לעשות לכל יום תפריט אחר וזה גם מה שאמרו לי לעשות
אני יראה את קצב העלייה ואז אני כבר יראה מה אני יעשה

אני עושה שלוש פעמיים ביום
בשבוע התכוונת? כן, אני גם לא חושב שזה טוב לעשות תפריט שונה לימים בלי אימון ועם אימון. אתה יכול אם אתה רוצה לחשב, אם אתה אומר שאתה שורף 380 באימון אירובי ו 120 באימון כוח, ביחד זה 500, כפול 3 פעמים בשבוע זה 1500, ולחלק את המספר הזה ב 7 ימים ולהוסיף כל יום 200 וקצת קלוריות, ואז יוצא לך בערך 2900 ולא 3144.
אבל לדעתי השיטה הכי נכונה תהיה מה שאמרת, לראות את קצב העליה ולשחק משם, פשוט נראה לי מ 2900 נגיד עדיף לך להתחיל

• פותח/ת השרשור
בשבוע התכוונת? כן, אני גם לא חושב שזה טוב לעשות תפריט שונה לימים בלי אימון ועם אימון. אתה יכול אם אתה רוצה לחשב, אם אתה אומר שאתה שורף 380 באימון אירובי ו 120 באימון כוח, ביחד זה 500, כפול 3 פעמים בשבוע זה 1500, ולחלק את המספר הזה ב 7 ימים ולהוסיף כל יום 200 וקצת קלוריות, ואז יוצא לך בערך 2900 ולא 3144.
אבל לדעתי השיטה הכי נכונה תהיה מה שאמרת, לראות את קצב העליה ולשחק משם, פשוט נראה לי מ 2900 נגיד עדיף לך להתחיל
תודה עזרתה לי מאוד

Back
למעלה תחתית