עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז תפסיק לאכול אבקת חלבון ותאכל אוכל רגיל.לעזעזאל אני אוהב טונה ואין לי בעיה עם חלבון אבל אני רוצה אומגה 3 נגיד וויטמין C זה לא רעל אמא שלי מטמטמת אותי
300 דדליפט לאדם לא נמוך נגיד
אפשר לדעת מי כן לכאורהואתה חושב שאחרי שנה של אימונים אפשר לדעת אם בן אדם יגיע ל 300 קילו במשך הקריירה שלו?
אפשר לדעת מי כן לכאורה
אי אפשר לדעת באופן גורף מי לא
מה זה בשבילך כישרון בפאוורליפטינג ( כמובן שאני מדבר על אנשים טבעיים ) ?
אבל האם זה שווה את הסיכון הבריאותי, ולהיכשל בבדיקת סמים?לול,
אני בטוח שעם גרם ויטמין C אתה ב3 פלטות תוך שבועיים.
אפשר לדעת מי כן לכאורה
אי אפשר לדעת באופן גורף מי לא
מה זה בשבילך כישרון בפאוורליפטינג ( כמובן שאני מדבר על אנשים טבעיים ) ?
@Mosheתשמע יש לך שאלות...תהיה בריא
חחח תודה,ומה שהדגשתי אני לוקח איתיבגיל 14 יש לך מספיק מודעות לעשות סקוואט מלא,זה כבר הישג... כשהייתי בן 17 עשיתי סקוואט עם דאמבל (מחוסר מודעות/כוח).
תן לעצמך זמן, 70 קילו על הגב בגיל 14 זה יפה מאד לילד בגילך. תזכור שעבודה קשה וחכמה מביסה כישרון, המשקל עוד יבוא, תהנה ממה שיש לך כרגע וקח את הזמן.
נכנס נכנס,אל תדאג הבנתי את הלקח שלינקווה שנכנס לו קצת שכל לראש לאחר כל התגובות האלו..
אני לא משתמש בחלבון שיש לי,בעיקר בגלל שהוא פשוט לא טעים לי. אני מודע לעובדה שאני מתעסק בשטויות אבל אני לא מדבר פה על פיתוח גוף אני מדבר פה נטו בשביל להיות בריא.אז תפסיק לאכול אבקת חלבון ותאכל אוכל רגיל.
אומגה שלוש אתה לא חייב
ויטמין c גם לא
תפסיק לדבר רע על אמא שלך, זכותה לדאוג לך, זה שהיא לא מבינה בזה ומודאגת כי זה בצורת כדור זה זכותה, אתה גר בבית ואתה קטין? תכבד את ההחלטות שלהם
רשף אתה צודק.. היום הצלחתי לסגור את כל החזרות בבנץ' ואני אשאר על המשקל הזה בשביל טכניקה,בסקוואט אני גם יעשה דילואוד ל60 (כמו הצעתך,דילואוד בשביל טכניקה ואתה צודק לגמרי)יהב,
מספר דברים:
1. אתה ילד, גם כשאני מדריך במכון עוד אנשיך חוץ ממך אמרתי לך להתעלם מהסביבה ו להסתכל על עצמך, זה שיש מפלצות גנטיות במכון שלך זה דבר שקורה, גם אני התאמנתי עם שתי מפלצות בזמנו לעומתי.
2.תפסיק לתת לעצמך יחס של זבל, דבר בכבוד לעצמך ולסובבים אותך בפורום, תתנהג אל עצמך כמו פח זבל= ככה גם יתייחסו אליך.
3. גם כשתפסתי את אח שלך ואותך במכון באמצע השיחה כניראה שכמה אנשים מנסים לדבר אליך ואתה לא מקשיב.
4. אתה ילד, יש כאלה שההתבגרות שלהם מהירה ויש כאלה שלא, למה שלא פשוט תנסה לעבוד ולמקסם את הטכניקה שלך??? יש לך מספיק זמן כדי לגדול בעתיד, אני לא הצלחתי לעלות ל 80 קילו סקוואט באס אס יש כאלה שזה לא מתאים להם.
5. באמת שזאת פעם אחרונה שאני מעיר לך במכון, אם אתה לא תעזור לעצמך ותתייחס לעצמך בהתאם אף אחד לא יעזור לך, תפסיק להיות ילדותי ותראה בגרות.
אין קשר בין לשתות אבקת חלבון בין לי ליהיות בריא או ליהיות מפתח כוח או ליהיות חזק או כל דבר אחר.אני לא משתמש בחלבון שיש לי,בעיקר בגלל שהוא פשוט לא טעים לי. אני מודע לעובדה שאני מתעסק בשטויות אבל אני לא מדבר פה על פיתוח גוף אני מדבר פה נטו בשביל להיות בריא.
לא מעניין מה רופא יגיד, אתה תחייה יופי עד גיל 18 גם אם לא תיקח ויטמין סי ואומגה 3..אני אגלה לך סוד..אני עד לא מזמן לא ידעתי בכלל על אומגה 3 והינה אני חי. ויטמין סי לא שקלתי מעולם לתסף. לא מעניין תתרכז בלאכול לישון ולהרים בטכניקה טובה.איך אני שונא שיוצאים דברים שלי מהקשר זה מדהים,אמא שלי מדהימה היא מבשלת לי גם היא הכל בשבילי. אבל מה לעשות שכשהיא שומעת כדורים הדבר שעולה לה בראש זה לקיחת יתר התקף לב ומוות מכך ? אבא שלי אמר לי לך לרופא שיפנה אותך לבדיקות דם אם יוצא שאתה צריך ואתה מקבל מרשם הוא מאשר לי לקחת. אני גם מתכוון לעשות את זה
אוי נו כבר הסברתי את הקטע עם האבקת חלבון לא ? קניתי,שתיתי,לא טעים,הפסקתי.אין קשר בין לשתות אבקת חלבון בין לי ליהיות בריא או ליהיות מפתח כוח או ליהיות חזק או כל דבר אחר.
תאכל אוכל וזהו..תפסיק לשתות אבקת חלבון, לך לאמא שלך תגיד לה את צודקת סליחה הינה הדלי.
לא מעניין מה רופא יגיד, אתה תחייה יופי עד גיל 18 גם אם לא תיקח ויטמין סי ואומגה 3..אני אגלה לך סוד..אני עד לא מזמן לא ידעתי בכלל על אומגה 3 והינה אני חי. ויטמין סי לא שקלתי מעולם לתסף. לא מעניין תתרכז בלאכול לישון ולהרים בטכניקה טובה.
תגיד להורים שלך תודה שמארגנים לך ומאשרים לך חדר כושר בבית זה ממש לא רלוונטי.
כי אני בטוח ב100% שאני לא צורך מספיק אומגה 3 וויטמין C עכשיו עוד מילא הויטמין C כי אני שותה תפוזים אבל פעם אני באמת לא צוחק כשאומר שהייתי אוכל אולי פרי או 2 ביום ותכלס זה בקושי נותן ויטמיןלמה בכלל אתה חושב שאתה צריך ויטמין סי ואומגה?