הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון מה הקטע שכולכם מסתבכים בו ?

מצב
השרשור נעול

GodOfSatla

מושעה
50
8
נק' מוניטין:
35
50
8
אני רואה הרבה אשכולות על חיטוב שאנשים מתבלבלים כולם ואני לא מבין מה הבעיה היה איזה אשכול אחד בפורום פה בקטגוריה אחרת

6 עמודים על דבר כל כך פשוט שאנשים עושים ממנו מדע טילים

כל עוד הגוף שלכם יהיה במאזן שלילי כלומר אתם אוכלים פחות מי קצב חילוף החומרים שלכם שלמשל נגיד הוא 1800 בשלבים המאוחרים

בחיטוב אז אתם תאכלו 1300 ואתם תתחטבו אין פה אפס הגוף יהיה חייב לפרק את השומן ולייצר ממנו אנרגיה

כדי להגיע לא"ש נמוכים יותר כמו 11-12-10 ומטה תצטרכו להוריד את הפחמימה ולעלות את השומן ולהיות במאזן שלילי עדיין

אחרי שתגיעו לא"ש כמו 9 אתם דיי תתקעו ואתם תצטרכו להוריד עוד קלוריות ואנחנו לא רוצים להוריד עוד קלוריות

ולכן נוסיף אירובי כדי להמשיך להשאר במאזן השלילי

זה הכל .. תאכלו פחות ממה שאתם מוציאים תשמרו על חלבון גבוה ואתם תתחטבו יופי.

אני רואה הרבה אשכולות על חיטוב שאנשים מתבלבלים כולם ואני לא מבין מה הבעיה היה איזה אשכול אחד בפורום פה בקטגוריה אחרת

6 עמודים על דבר כל כך פשוט שאנשים עושים ממנו מדע טילים

כל עוד הגוף שלכם יהיה במאזן שלילי כלומר אתם אוכלים פחות מי קצב חילוף החומרים שלכם שלמשל נגיד הוא 1800 בשלבים המאוחרים

בחיטוב אז אתם תאכלו 1300 ואתם תתחטבו אין פה אפס הגוף יהיה חייב לפרק את השומן ולייצר ממנו אנרגיה

כדי להגיע לא"ש נמוכים יותר כמו 11-12-10 ומטה תצטרכו להוריד את הפחמימה ולעלות את השומן ולהיות במאזן שלילי עדיין

אחרי שתגיעו לא"ש כמו 9 אתם דיי תתקעו ואתם תצטרכו להוריד עוד קלוריות ואנחנו לא רוצים להוריד עוד קלוריות

ולכן נוסיף אירובי כדי להמשיך להשאר במאזן השלילי

זה הכל .. תאכלו פחות ממה שאתם מוציאים תשמרו על חלבון גבוה ואתם תתחטבו יופי.

עצה מעולה אינשטיין. ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית