הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון מחליף קידומת בדדליפט

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה

התלבטתי אם לעלות כי אני כבר חפרתי עם כל ההפצצות שלי 🤩

למי שלא יודע , בן 16 שוקל איזה 99 בוא נגיד לא כל כך משנה לי (1.82 )

אתה מכיר אותי ? אתה יודע כמה הדדליפט שלי ? ויודע מה ? בגלל החוב לראק אני לא אומר כמה הוא. אבל אני מבטיח שאני יותר חזק ממך
לפי התגובה שלך כל אחד יכול להסיק בקלות שאתה בן 14-15 ועם דדליפט הרבה יותר נמוך מ200.

לפי התגובה שלך כל אחד יכול להסיק בקלות שאתה בן 14-15 ועם דדליפט הרבה יותר נמוך מ200.
אני בן 25 , אני מפתח גוף ולא ליפטר כמה שאני מעמיס על המוט לא מזיז לי ביצה , ולמרות זאת המשקל שלי מכובד מאוד .

אני לא מציין פה משקלים בגלל חוב לראק. חשבתי שהפורום הזה יותר בוגר עם קהילה נחמדה - כנראה שטעיתי.

אני בן 25 , אני מפתח גוף ולא ליפטר כמה שאני מעמיס על המוט לא מזיז לי ביצה , ולמרות זאת המשקל שלי מכובד מאוד .

אני לא מציין פה משקלים בגלל חוב לראק. חשבתי שהפורום הזה יותר בוגר עם קהילה נחמדה - כנראה שטעיתי.
הקהילה נחמדה ותומכת, אתה סתם קופץ על אנשים ואז מאשים אותם

אתה בן 14 עם דדליפט נמוך בהרבה מ200 עד שלא הוכחת אחרת.

זה באמת הורס ציוד אם עוזבים אותו שייפול? גם ציוד איכותי (ELEIKO), ועל במה?
(כל הכבוד על השיא, באמת נראה קל)

חזק!!! רק הבהלת אותי עם הצעקה והזריקה בסוף, לא שמתי לב שהרמקולים היו על ווליום גבוה 😆

אמרת שאתה מרים יותר מאריאל, אריאל הרים 180 לשלישייה. יש לך שבועיים להעלות 180 ללפחות רביעייה, או 182.5 לשלישייה. לבחירתך.

ציוד שאמור להיות מופל (באמפרים על במה/רצפה טובה) לא יהרס.
לא מדוייק, בוויטסיטי לדוג' יש 2 סוגי באמפרים, פשוטים ויותר איכותיים. חלק מהבאמפרים הפשוטים במשקל 5 ו-10 קג עם סדקים מסביב לחור למרות שהם מיועדים לזריקות.
אלייקו לפי מה שאני יודע מאד מאד עמידים, הבנתי שבמכבי בהדר יוסף המוטות הם אלייקו משנות ה-80 והם עדיין במצב טוב ואפילו מאד, אבל גם הם בסופו של דבר יהרסו.

לא מדוייק, בוויטסיטי לדוג' יש 2 סוגי באמפרים, פשוטים ויותר איכותיים. חלק מהבאמפרים הפשוטים במשקל 5 ו-10 קג עם סדקים מסביב לחור למרות שהם מיועדים לזריקות.
אלייקו לפי מה שאני יודע מאד מאד עמידים, הבנתי שבמכבי בהדר יוסף המוטות הם אלייקו משנות ה-80 והם עדיין במצב טוב ואפילו מאד, אבל גם הם בסופו של דבר יהרסו.

נשבר שם לפני איזה כמה חודשים מוט אליקו.
אבל המוט האלו בנויים להזרק מגובה מעל הראש עם 200 קילו למשך כמה שנים טובות ככה שזה בסדר.

כמו שאמרתי כל מוט ישבר בסופו של דבר וגם באמפרים ומוטות אלייקו ישברו בסופו של דבר, גם אם זה אחרי 20-30 שנים.

כי לא זורקים ת5 קילו מעל הראש, ו10 קילו גם לא הייתי זורק....

כי לא זורקים ת5 קילו מעל הראש, ו10 קילו גם לא הייתי זורק....
אני יודע, אבל הרוב שם עובדים עם יותר מ-5 קילו והפלטות של ה-5 בדרך כלל בנוסף לנגיד פלטה של 20, או כמה פלטות אחרות ועדיין יש נזק.

יש לך מזל שאתה מתאמן באקטיב , כל חדר כושר נורמלי היה מעיף אותך מזמן.

אם זה היה ציוד שלך לא היית זורק כמו שאתה זורק

אמרת שאתה מרים יותר מאריאל, אריאל הרים 180 לשלישייה. יש לך שבועיים להעלות 180 ללפחות רביעייה, או 182.5 לשלישייה. לבחירתך.
אני לא יעלה שום דבר , ואני יותר חזק מאריאל עדיין , כל עוד לא אמרתי משקל אז אתה יכול להמשיך לתת באנים עד מחר.

דבר אחד גיליתי על הפורום הזה

אתם מחפשים אקשן. אתם מחפשים קרבות. אתם מחפשים כל הזמן לתת מוניטין ובאנים אני לא מבין עדיין מה הולך פה אבל

אתה מנהל חוצפן. ואתה תסתום לי את הפה בגלל שיש לך כוח באינטרנט לסתום לי את הפה. זה מה שיש לי להגיד לך.

כולכם פה גברים עד שזה מגיע למאחורי המסך. פורום בושה וגועל נפש.

אני לא יעלה שום דבר , ואני יותר חזק מאריאל עדיין , כל עוד לא אמרתי משקל אז אתה יכול להמשיך לתת באנים עד מחר.

אתם מחפשים אקשן. אתם מחפשים קרבות. אתם מחפשים כל הזמן לתת מוניטין ובאנים אני לא מבין עדיין מה הולך פה אבל

אתה מנהל חוצפן. ואתה תסתום לי את הפה בגלל שיש לך כוח באינטרנט לסתום לי את הפה. זה מה שיש לי להגיד לך.

בוא אני אגלה לך סוד קטן, כל מי שרציני בפורום הזה, שמכבדים אותו או שיש לו הרבה מוניטין ב99% פגש את חברי הפורום.
אנחנו לא גברים מאחורי מסך אנחנו גם גברים במציאות, אם אתה כזה גבר וכזה חזק ולא רוצה לצלם שום דבר תבוא להתחרות באותה הזדמנות גם תראה שאנחנו קיימים.

מהרגע שהגעת אתה רק מתלונן...תתבגר באמת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית