נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
התלבטתי אם לעלות כי אני כבר חפרתי עם כל ההפצצות שלי 🤩
למי שלא יודע , בן 16 שוקל איזה 99 בוא נגיד לא כל כך משנה לי (1.82 )
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מתי התחנפתי בשביל מוניטין? אהה? אתה רק מוכיח כמה אתה אפס בעולם האמיתי, אתה לא רוצה להיות פה אל תהיה, אבל אל תעוף על אחד פה.למה להתחרות ? בוא תגידו לי בפנים שאני אפס וחלש.
אני מוכן להביא בפרטי את כל הפרטים שלי ותפגשו איתי. RUD מגיב לי ? הילד בן 13 ששוקל 56 ? הילד שמחתנף לכל הפורום בשביל מוניטין ? הילד עם בנץ 36 ?
באמת שאין לך איתך בעיה ואם אף אחד פה , אבל המשחקי חנפנות ואגו פה הורגים אותי. כי אתם עוד ילדים.מתי התחנפתי בשביל מוניטין? אהה? אתה רק מוכיח כמה אתה אפס בעולם האמיתי, אתה לא רוצה להיות פה אל תהיה, אבל אל תעוף על אחד פה.
מי סותם לך את הפה?אני לא יעלה שום דבר , ואני יותר חזק מאריאל עדיין , כל עוד לא אמרתי משקל אז אתה יכול להמשיך לתת באנים עד מחר.
דבר אחד גיליתי על הפורום הזה
אתם מחפשים אקשן. אתם מחפשים קרבות. אתם מחפשים כל הזמן לתת מוניטין ובאנים אני לא מבין עדיין מה הולך פה אבל
אתה מנהל חוצפן. ואתה תסתום לי את הפה בגלל שיש לך כוח באינטרנט לסתום לי את הפה. זה מה שיש לי להגיד לך.
כולכם פה גברים עד שזה מגיע למאחורי המסך. פורום בושה וגועל נפש.
אז אני אכבד את חוקי הפורום ואשתוק אז אריאל הגבר גבר שפתאום יוצא עלי וכולכם חושבים שהוא יותר טוב ממני כביכול בגלל שהוא מרים יותרמי סותם לך את הפה?
אחד מהחוקים של הפורום הוא שכל מי שמתרברב במשקלי עבודה יצטרך להוכיח את עצמו(מל הפורום אן בפרטי מול המנהלים)
לא רוצה להוכיח? תפסיק לבלבל את הביצים
הגבתי באשכול פה על המלחמה והדעה שלי טיפה שונה משל רוב האנשים פה, חילקתי מוניטינים שלילים לאנשים שאני מאוד מעריך / קיבלתי בחזרה. ונשארתי בחיים אתה יודע למה, כי זה לא במאת מעניין אף אחד כמה מוניטין יש לך...באמת שאין לך איתך בעיה ואם אף אחד פה , אבל המשחקי חנפנות ואגו פה הורגים אותי. כי אתם עוד ילדים.
האלה פה שמרימים 200 לא יותר טובים ממך , הם לא יותר טובים ממך. להרים זה לא הכל בחיים. יש לך את כל החיים לעשות את זה.
מתי יגיע היום שאנשים יכתבו פה את מה שהם באמת חושבים ולא יפחדו בגלל באן/מוניטין.
אתה יכול להביא תדעה שלך, אם תעלה סרטונים אז אנשים עוד יותר יעריכו אותך כי יראו שאתה עומד מאחוריי מה שאתה אומר..אז אני אכבד את חוקי הפורום ואשתוק אז אריאל הגבר גבר שפתאום יוצא עלי וכולכם חושבים שהוא יותר טוב ממני כביכול בגלל שהוא מרים יותר
שאגב זה ממש לא נכון וכולם מביאים לו פה לייקים ויוצאים נגדי.
אז אני אשתוק. (באמת אני אשתוק.)
אני לא יעלה שום דבר , ואני יותר חזק מאריאל עדיין , כל עוד לא אמרתי משקל אז אתה יכול להמשיך לתת באנים עד מחר.
.
חוב לראק @incin ?
העיקר שתשמור על עצמך ותיכנס מידי פעם להתעדכן בחובות לראק ;-)אני רואה שהקדימו אותי בעדכון החובות לראק, אני בצו 8 אז לא יוצא לי להתעדכן בפורום כמו בשיגרה.
שמח לראות שהבעיה טופלה 😃