הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה לעשות

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
יש לי כאבי גב רצח כבר הרבה זמן ,ניגשתי לאורטופד כדי לקבל הקפאה זמנית של המנוי שלי במכון והוא אמר שאין לי כלום ,והוא לא יכול לתת לי ,מה אני עושה?לבטל מנוי זה לא אופציה הבני זונות אמרו שאם אני מבטל זה קנס 3 חודשי מנוי.

איפה הכאבי גב שלך? גב תחתון/עליון בשריר או בעמוד שדרה? בלי צילום אולטרסאונד /MRI אורטופד לא תמיד יכול להגיד לך מה הבעיה.
מעבר לזה אתה תמיד יכול להתאמן על דברים שלא מציקים לגב שלך.

אז יש לך סיבה לגיטימית לבטל/להקפיא מנוי.
דרך אגב איך לא ידעת על זה מראש?
אתה אמור לבצע בדיקה רפואית לפני שאתה נרשם לחדר כושר כדי לוודא שאתה כשיר.
קיפוזיס זה בעיקר גנטי.
מעבר לזה אתה תמיד יכול לאיים על החדר כושר שהנזק (לפחות הרגישות בעמוד השדרה) נגרם לך כתוצאה מהאימונים ואם לא יבואו לקראתך אתה תתבע אותם.

• פותח/ת השרשור
הם אומרים שאני יכול לשחות בבריכה ,אבל אני לא רוצה! מה אני נרשמתי בשביל הבריכה?סעמק

תנסה לאיים עליהם וללחוץ עליהם כי בריכה נטו אמורה לעלות פחות, אולי הם "יואילו בטובם" לשנות את הדיעה שלהם.
מעבר לזה יש תרגילים שאתה עדיין יכול לעשות במידה ואתה רוצה, בעיקר מכשירים אבל גם זה משהו.

יש צילום ,יש לי רגישות בחוליה L5 וקיפוזיס.
איזה צילום זה?
סביר מאוד להניח שמה ש"אובחן" בL5 זה קשקוש, במיוחד אם זה צילום רנטגן.

בכל מקרה, אין לנו איך לסייע לך במו"מ מול הקאנטרי, אבל לפציעה אנחנו אולי כן יכולים לסייע, ולכן אני מעביר לפורום פציעות.

תרגיש טוב ובהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
איזה צילום זה?
סביר מאוד להניח שמה ש"אובחן" בL5 זה קשקוש, במיוחד אם זה צילום רנטגן.

בכל מקרה, אין לנו איך לסייע לך במו"מ מול הקאנטרי, אבל לפציעה אנחנו אולי כן יכולים לסייע, ולכן אני מעביר לפורום פציעות.

תרגיש טוב ובהצלחה בהמשך.

איך אפשר לסייע בפציעה?וכן זה ברנטגן
MRI בחודש 10 אם זה משנה.

איך אפשר לסייע בפציעה?וכן זה ברנטגן
MRI בחודש 10 אם זה משנה.

אתה יכול לפנות לפיזיותרפיה ולקבל טיפול לכאבים.
לגבי הקאנטרי , נסה להסביר להם שאתה רק רוצה להקפיא את המנוי כיוון שיש לך כאבי גב חזקים. תנסה לבקש גם אישור מרופא המשפחה שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית