S scarlet מושעה 32 2 נק' מוניטין: -5 0 32 2 25/7/14 #1 על המוט אין בכלל מה לדבר.. יש לי איזשהו מחסום "נפשי" להתקרב אליו. אבל בקטע של החופשי אני מרגיש כאבי מוזרים מאוד רק ביד אחד ובעיקר חוסר שיווי משקל. יש דרך לפתור את זה ? ע"י תרגיל אחר או שינוי תנוחה?
על המוט אין בכלל מה לדבר.. יש לי איזשהו מחסום "נפשי" להתקרב אליו. אבל בקטע של החופשי אני מרגיש כאבי מוזרים מאוד רק ביד אחד ובעיקר חוסר שיווי משקל. יש דרך לפתור את זה ? ע"י תרגיל אחר או שינוי תנוחה?
-Ziv- משתמש פעיל 713 408 נק' מוניטין: 1,288 0 713 408 Holmes D. Center 25/7/14 #2 כן יש דרך. 1. תפוס מדריך ובקש שילמד אותך טכניקה נכונה. 2. לאחר שתרגלת מעט. תפוס מדריך אחר ובקש ביקורת על הטכניקה. 3. חזור על סעיף 2. Upvote 0 Downvote
כן יש דרך. 1. תפוס מדריך ובקש שילמד אותך טכניקה נכונה. 2. לאחר שתרגלת מעט. תפוס מדריך אחר ובקש ביקורת על הטכניקה. 3. חזור על סעיף 2.
Stav Shy משתמש פעיל 514 85 נק' מוניטין: 380 0 514 85 25/7/14 #3 אל תבקש משום מדריך , רובם בחדרי כושר לא יודעים מה הם אומרים , כנס לאינטרנט תלמד טכניקות ממרק ריפטו , לאחר מכן צלם את עצמך תעלה לפה ותבקש ביקורת מהאנשים פה , כאן רובם יודעים מה הם אומרים Upvote 0 Downvote
אל תבקש משום מדריך , רובם בחדרי כושר לא יודעים מה הם אומרים , כנס לאינטרנט תלמד טכניקות ממרק ריפטו , לאחר מכן צלם את עצמך תעלה לפה ותבקש ביקורת מהאנשים פה , כאן רובם יודעים מה הם אומרים