הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
Jeremy Buendia, זוכה קטגורית Men Physique.

4.jpg
5.jpg

• אהבתי
Reactions: Asi
עד 212 LBS.. בערך 100 קילו,
הם מוכנים כבר להחזיר את התחרות על מר אולימפיה?
יש אנשים שהתעוררו ב 04:30 וצריכים עוד ללכת לעבודה.

• אהבתי
Reactions: Asi
מקום ראשון בקטגורית 212:
Flex Lewis

הפרס $40,000

77.jpg

בקטגורית Women's Physique זכתה Juliana Malacarne. המתחרה Dana Linn Bailey, זוכת הקטגוריה משנה שעברה, הפעם במקום השני.

1.jpg
2.jpg

בואנה הlive stream הזה פשוט חרא מה זה זה נתקע בדיוק שמכריזים על הזוכים נתקע לי בזוכה מקום 7 למההההההההההההההההההההה :(

נערך לאחרונה:
בולשיט לדניס מגיע לפחות 3.
המנצח הוא פיל

הקטגוריה היוקרתית מכולם, הסופרבול של תחרויות הפיתוח גוף, Mr. Olympia, רשימת הזוכים:

1. Phil Heath, USA
$275,000

2. Kai Greene, USA
$130,000

3. Shawn Rhoden, USA
$90,000

4. Dennis Wolf, Germany
$55,000

5. Dexter Jackson, USA
$45,000

6. Branch Warren, USA
$35,000

7. Mamdouh "Big Ramy" Elssbiay
$25,000

8. Victor Martinez, Dominican Republic
$20,000

9. Steve Kuclo, USA
$19,000

10. Juan Morel, USA
$16,000

1.jpg
2.jpg
3.jpg

נערך לאחרונה:
Creepy horse,
אתה מודיע על הזוכה לפני המנחה? 😃

זיו, כתבת שאיברהים זכה במקום השביעי, התבלבלת עם רמי.
יש כמה מתחרים שממש עצוב לי עליהם. רולי נראה טוב יותר מסטיב, דיזל וויקטור. אולי גם טוב יותר מרמי. חבל שהוא לא היה בטופ 10.
דניס הגיע בשייפ של טופ 3. אני אישית לא מת על הפיזיק שלו, ככה שאני לרוב נגדו, אבל הפעם הוא הפתיע, והגיע לו מקום גבוה יותר.
קאי ופיל זה טלנובלה, מי אני שאקבע למי הגיע, אבל לדעתי קאי הגיע בשייפ הכי טוב שלו.
ביג רמי הוא הכוכב הבא. בשנים הקרובות קאי ופיל עוד יריבו על הסנדאו, אבל בשלב כלשהו רמי יתחיל לקחת תארים רצופים. לדעתי הוא עוד ישבור את הרצף של קולמן.
היה נחמד לראות על הבמה את לי הייני, רוני קולמן, לי לברדה, קאטלר, דניס ג'יימס ועוד כמה כוכבים.

הקטגוריה היוקרתית מכולם, הסופרבול של תחרויות הפיתוח גוף, Mr. Olympia, רשימת הזוכים:

1. Phil Heath, USA
$275,000

2. Kai Greene, USA
$130,000

3. Shawn Rhoden, USA
$90,000

4. Dennis Wolf, Germany
$55,000

5. Dexter Jackson, USA
$45,000

6. Branch Warren, USA
$35,000

7. Ibrahim Sami Fahim, Egypt
$25,000

8. Victor Martinez, Dominican Republic
$20,000

9. Steve Kuclo, USA
$19,000

10. Juan Morel, USA
$16,000
לא יעזור, הדאבל בייספס לאחור של פיל בכמה וכמה רמות מעל של קאי וכל שאר המתחרים...

Fuck,
תוקן, תודה.

היה אירוע מצויין. בתור אחד שעוקב לאורך השנה אחרי מספר גדול מהמתחרים, אז לראות אותם סופסוף על הבמה בבת אחת, זה היה מרשים. מי שלא צפה בשידור חי, הפסיד, אבל לא לדאוג, בימים הקרובים יפורסמו קטעי תקציר מהאירוע עם ה- Highlights.

שוורצנגר היה חסר על הבמה בקטגוריה החדשה ולראות את קולמן על קביים זה מחזה קשה לעיניים.

Fuck,
תוקן, תודה.

היה אירוע מצויין. בתור אחד שעוקב לאורך השנה אחרי מספר גדול מהמתחרים, אז לראות אותם סופסוף על הבמה בבת אחת, זה היה מרשים. מי שלא צפה בשידור חי, הפסיד, אבל לא לדאוג, בימים הקרובים יפורסמו קטעי תקציר מהאירוע עם ה- Highlights.

שוורצנגר היה חסר על הבמה בקטגוריה החדשה ולראות את קולמן על קביים זה מחזה קשה לעיניים.
מסכים. ממש חיכיתי לתחרות הזו, עקבתי אחרי מתמודדים ספציפיים יום-יום ולראות את האנשים האלה פתאום בלייב זה מדהים.
אשמח לדעת מה דעתך על הזוכים והמקומות בקטגוריה הפתוחה. רק אני מרגיש שרולי ממש לא מוערך מספיק? הוא גדול מאוד והיחס בין החזה לכתפיים וטרפזים שלו ללא רבב. לא חושב שיש לו נקודות חולשה חוץ מהבטן (שכבר הבנו שלא מפריעה לשופטים כל כך) והשייפ שהוא לא 100%. אבל סטיב ודיזל לפניו? מעליב.

אהלן,

מי הראשון שמעלה לכאן את רגע הכרזת הזוכה?

ביג רמי איכזב האמתי, צפיתי שיכנס לטופ 5. דניס היה לפי דעתי צריך לקחת מקום שלישי. ואת רואלי ווינקלר אפשר להבין למה נפל כי עבר תאונת אופנוע

Eyal,
עצלן 😃

הכרזת 10 המנצחים בקטגוריה. ההכרזה על מקום 1 בנקודת זמן 11:00
אפשר ממש להרגיש את המתח.

ככה נראית מקום 1 בקטגורית הביקיני - Ashley Kaltwasser

Back
למעלה תחתית