הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
ביג רמי בחיים לא יתברג למקום גבוהה כל כך אחרי תחרות אחת. זאת האולמפייה השנייה שלו.
והאמריקאים כמובן לא רוצים להראות "לחדש" שהוא יכול להתברג למקומות כל כך גבוהים אחרי שתי תחרויות.
זאת גם הסיבה שהוא לא קיבל מקום ראוי שנה שעברה.
רוני קולמן בתחרות אולמפיה הראשונה שלו ב1997 היה מקום 9, שנה אחרי זכה מקום ראשון

ביג רמי תופעה
אבל עדיין לא מספיק פרופורציונאלי בשביל Top5

Dennis wolf 2014 arnold classic

2014-arnold-sports-festival-dennis-wolf-wins-arnold-classic-1.jpg

הבעיה היחידה של דניס זה התאומים

לרמי חסרות פרופורציות בין תאומים ליתר הגוף, בין האמס לקוואדס, בין חזה לכתפיים. זה לעיתים נראה מינורי, אבל זה כל מה שקובע.

אני לא יודע כמה חשיבות שמים לתאומים באולמפיה... כפי שזה נראה, לא כזה שמים על זה

לרמי חסרות פרופורציות בין תאומים ליתר הגוף, בין האמס לקוואדס, בין חזה לכתפיים. זה לעיתים נראה מינורי, אבל זה כל מה שקובע.
אני זוכר שקראתי שבניו יורק פרו הוא היה המתחרה עם התאומים הכי גדולים, הם פשוט מתגמדים מול הארבע ראשי שלו.
חוסר פרופורציות בין כתפיים לחזה לטובת הכתפיים, אני מניח.
לא חושב שזה כל כך נורא.

אני זוכר שקראתי שבניו יורק פרו הוא היה המתחרה עם התאומים הכי גדולים, הם פשוט מתגמדים מול הארבע ראשי שלו.
חוסר פרופורציות בין כתפיים לחזה לטובת הכתפיים, אני מניח.
לא חושב שזה כל כך נורא.
ההיפך, זה כל מה שקובע.
פיל הית' לא הכי מאסתי מבין מתחרי האולימפייה, אך עם פרופורציות מטורפות ושייפ כל כך יפה, הוא זכה 3 פעמים ברציפות.
דקסטר ה"קטן" זכה ב2008 סוף סוף, ועליו אין צורך להרחיב את המשמעות של פרופורציות.
אין מה לעשות, הגודל קובע. אבל לא בכל מחיר. אז נכון שמתחרים דוגמת קולמן, קאטלר זכו, באמת שבזכות ולא בחסד. הם זכו כי גם היו בעלי מאסה אדירה, אך גם שייפ פסיכי.

ההיפך, זה כל מה שקובע.
פיל הית' לא הכי מאסתי מבין מתחרי האולימפייה, אך עם פרופורציות מטורפות ושייפ כל כך יפה, הוא זכה 3 פעמים ברציפות.
דקסטר ה"קטן" זכה ב2008 סוף סוף, ועליו אין צורך להרחיב את המשמעות של פרופורציות.
אין מה לעשות, הגודל קובע. אבל לא בכל מחיר. אז נכון שמתחרים דוגמת קולמן, קאטלר זכו, באמת שבזכות ולא בחסד. הם זכו כי גם היו בעלי מאסה אדירה, אך גם שייפ פסיכי.
מאסיבי, לא מאסתי.
נכון, פרופורציות משיגות את הסנדאו, ובגלל זה לא טענתי שממדוח קרוב לזכות השנה. אי אפשר לדעת איך הוא יראה לא השנה ולא שנה הבאה. הוא עדיין צעיר מאוד ופרופורציות תמיד אפשר לתקן.

מאסיבי, לא מאסתי.
נכון, פרופורציות משיגות את הסנדאו, ובגלל זה לא טענתי שממדוח קרוב לזכות השנה. אי אפשר לדעת איך הוא יראה לא השנה ולא שנה הבאה. הוא עדיין צעיר מאוד ופרופורציות תמיד אפשר לתקן.
אני בטוח בזה - אם הוא יהיה פרופורציונאלי במאסה הנוכחית שלו - הוא יאיים על התואר

מאסיבי, לא מאסתי.
אני מכיר אותך מ-FXP סקרים

אתה מתכנן להגיע למימדים האלה של בילדינג נכון ?

אני מכיר אותך מ-FXP סקרים

אתה מתכנן להגיע למימדים האלה של בילדינג נכון ?
'מתכנן'. אני ריאלי, לגדלים של הטנקים שציינו פה אני כנראה לא אגיע, אבל ברמת העיקרון כן. פיתוח גוף ברמה הכי גבוהה שאצליח להגיע אליה.

'מתכנן'. אני ריאלי, לגדלים של הטנקים שציינו פה אני כנראה לא אגיע, אבל ברמת העיקרון כן. פיתוח גוף ברמה הכי גבוהה שאצליח להגיע אליה.
למה לא ? ברור שלא בול כמוהם אבל אולי לא"ש על מסה כזאת יש מצב עם תשתמש בחומרים ותמשיך ללמוד

• פותח/ת השרשור
Branch Warren באימון כתפים לפני Olympia 2014. השותף לאימון הינו Johnnie O. Jackson אשר נמצא שבוע לפני Golden State Pro.

• פותח/ת השרשור
Jose Raymond באימון רגלים, 6 שבועות לפני אולימפיה. במהלך הוידאו הוא מבצע 10 חזרות עם 220Kg ומסביר למה הוא עובד כבד.

רמי בעדכון:
2.jpg

ל- Kai Greene יש חיים עמוסים עכשיו, הוא העביר לפני כמה ימים את סמינר ה- BELIEVE שלו בניו-יורק וגם מתכונן לתחרות.

1.jpg

3.jpg

• פותח/ת השרשור
Dana Linn Bailey, מתחרה בקטגורית Women's Physique, לאחר אירובי אינטנסיבי.
1.jpg

Hidetada Yamagishi, מתחרה ב- 212:

2.jpg

Back
למעלה תחתית