הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
אני כלכך רוצה שקאיי יקח השנה שנה שעברה כלכך היה מגיע לו מקווה שהשנה יזכה 😃

הידיטה יאמגאשי יכול להיכנס לטופ 5 אבל יש כבר תותחים כבדים גם בקטגוריה של 212 ככה שלטופ 3 יהיה לו מאוד קשה להגיע

עדיף לו בקטגוריית 212 נראה הרבה יותר טוב ככה.
טוב שהוא מציאותי והבין שבאולימפיה במשקל כבד הוא לא יזכה אבל ב212 יש לו סיכוי טוב.
אתה טועה, הוא יצטרך להוריד במסה מה שאומר הוא יוריד המון שריר.
נשמע שאתה ממעיט במתחרים של קטגוריית 212 פאנוד. זה שזכה מקום ראשון יכול בהחלט להיות אתגר עבור פיל היט', קאי גריין כשזה מגיע לפיזיק, פורפורציות וכו'.

קח למשל את shawn ray, הבן אדם יתחרה במשקל כבד ושקל "רק" 215 פאנוד והגיע למקום שני במר אולימפיה בשנת 94' ושנת 96'.

בימינו הכל אפשרי.

נשמע שאתה ממעיט במתחרים של קטגוריית 212 פאנוד. זה שזכה מקום ראשון יכול בהחלט להיות אתגר עבור פיל היט', קאי גריין כשזה מגיע לפיזיק, פורפורציות וכו'.

קח למשל את shawn ray, הבן אדם יתחרה במשקל כבד ושקל "רק" 215 פאנוד והגיע למקום שני במר אולימפיה בשנת 94' ושנת 96'.

בימינו הכל אפשרי.
לא חייב ללכת כל כך רחוק.
דקסטר ג'קסון מתחרה במשקל 215-220 ליברה
מר אולימפייה לשנת 2008
וברזומה שלו עוד המון

מה שקטגוריית 212 באה לעשות, זה בעצם לקחת את המתחרים הנמוכים יחסית, בערך 1.7 ומטה, ולאפשר להם להיכנס לקטרוגייה פרופורציונאלית מבחינת משקל.

אין מה לעשות, מתחרה כמו קאי או פיל הית' יהיה מאסתי יותר ממתחרה ב212, והדבר יוצר עיוות, גם אם השייפ של המתחרה ב212 יהיה פנטסטי, הגודל הוא זה שיהווה פקטור משמעותי יותר.

לדעתי זו ברכה קטגוריית 212, וזה שמאפשר להבדיל בין מתחרים איכותיים מאוד, שההבדל היחידי הוא שהם פשוט נמוכים מרוב מתחרי הקטגוריה הפתוחה

לא חייב ללכת כל כך רחוק.
דקסטר ג'קסון מתחרה במשקל 215-220 ליברה
מר אולימפייה לשנת 2008
וברזומה שלו עוד המון

מה שקטגוריית 212 באה לעשות, זה בעצם לקחת את המתחרים הנמוכים יחסית, בערך 1.7 ומטה, ולאפשר להם להיכנס לקטרוגייה פרופורציונאלית מבחינת משקל.

אין מה לעשות, מתחרה כמו קאי או פיל הית' יהיה מאסתי יותר ממתחרה ב212, והדבר יוצר עיוות, גם אם השייפ של המתחרה ב212 יהיה פנטסטי, הגודל הוא זה שיהווה פקטור משמעותי יותר.

לדעתי זו ברכה קטגוריית 212, וזה שמאפשר להבדיל בין מתחרים איכותיים מאוד, שההבדל היחידי הוא שהם פשוט נמוכים מרוב מתחרי הקטגוריה הפתוחה
אם אני לא טועה עד שנות ה-80, היה overall winner כלומר המקום הראשון של 200 פאנוד נגד מקום הראשון של מעל 200 פאנוד. frank zane, samir bannout, franko columbo נצחו את הגדולים כשהם התחרו במתחת ל200 פאנוד

כמובן שאם לוקחים את המסה בתור הדבר שמוביל הם יפסידו, אבל אז היה חשוב פרופורציות, סימטריה ופזיק. במידה ותיקח את שלושת הפקטורים האלו ותשאיר בצד את עניין הגודל והמסה, המקומות הראשונים של מתחת ל212 פאנוד לא יפלו נגד קאי, פיל, דניס, שואן וכו'

אם אני לא טועה עד שנות ה-80, היה overall winner כלומר המקום הראשון של 200 פאנוד נגד מקום הראשון של מעל 200 פאנוד. frank zane, samir bannout, franko columbo נצחו את הגדולים כשהם התחרו במתחת ל200 פאנוד

כמובן שאם לוקחים את המסה בתור הדבר שמוביל הם יפסידו, אבל אז היה חשוב פרופורציות, סימטריה ופזיק. במידה ותיקח את שלושת הפקטורים האלו ותשאיר בצד את עניין הגודל והמסה, המקומות הראשונים של מתחת ל212 פאנוד לא יפלו נגד קאי, פיל, דניס, שואן וכו'
לא אמרתי שב212 אין מתחרים בסימטריה, פרופורצייה ושייפ מדהים. יש ועוד איך.
אבל אם נשים אותם בקטגורייה הפתוחה, מתחרי הטופ בפתוחה שגם להם שייפ מהאיכותיים ביותר, פשוט ינצחו אותם, ולמה? בגלל שיש להם יותר מאסה.
אז פשוט חילקו לפתוח ולעד 212

אלנה שיפ התותחית שהייתה מתאמנת אצל מני אלבז בירושלים

קבצים מצורפים

• alana.jpg
    alana.jpg
    KB 29 · צפיות: 234
  • alan.jpg
    alan.jpg
    KB 14.8 · צפיות: 211
  • ala.jpg
    ala.jpg
    KB 65.2 · צפיות: 197

האיש היחיד בקטגוריית 212 שיכול להתמודד עם קאי ,שון,פיל מבחינת פיזיק ומסה זה פלקס לואיס בלבד כל מתחרה אחר אני בספק אם יצליח להיכנס לTOP10

לא אמרתי שב212 אין מתחרים בסימטריה, פרופורצייה ושייפ מדהים. יש ועוד איך.
אבל אם נשים אותם בקטגורייה הפתוחה, מתחרי הטופ בפתוחה שגם להם שייפ מהאיכותיים ביותר, פשוט ינצחו אותם, ולמה? בגלל שיש להם יותר מאסה.
אז פשוט חילקו לפתוח ולעד 212
לא רמזתי שאתה מפקפק במתחרים האלו. אני פשוט חושב שהמתחרים של ה212 בהחלט לא נופלים הרחק מהמשתתפים הגדולים יותר. אני חושב שזה יכול להיות מעניין אם היו עושים overall winner כמו שעשו עד שנות ה80, אבל ברור שזה לא יקרה.

האיש היחיד בקטגוריית 212 שיכול להתמודד עם קאי ,שון,פיל מבחינת פיזיק ומסה זה פלקס לואיס בלבד כל מתחרה אחר אני בספק אם יצליח להיכנס לTOP10
גם דיויד הנרי שפיץ (זכה מקום שני ב2013) ואני שוב לא חושב שהוא היה נופל רחוק מהמתחרים הגדולים.

• פותח/ת השרשור
טל100,
כיצד אלנה קשורה לשרשור?

Jon Delarosa & Juan "Diesel" Morel באימון כתפים לקראת האולימפיה. ל- Morel זוהי ההשתתפות הראשונה שלו בתחרות.
מומלץ לצפות בסרטון, הם משתמשים בדאמבלים במשקל 68Kg עבור Seated Dumbbell Press וגם נותנים הסבר בנוגע לחצאי חזרות.

דיזל משתמש שם בהרבה חומרים 🥷

בימינו הכל אפשרי.
אני מודע לזה שבתחרות הזו לא הכל סובב משקל (כמו שדקסטר זכה)

דיברתי על זה שהוא נראה הרבה יותר טוב בתור מתחרה במשקל קל יותר אסתטי והגוף שלו פשוט נראה יותר טוב יחסית לגוף שלו לפני כמה שנים בקטגוריית המשקל כבד ...
ימשיגי פעם התחרה בכבדים לא?
כן

לפי הרשימה הזו אלנה שיפ תתחרה באולימפיה וזה גם מה שהיא מפרסמת בחשבון שלה באינסטגרם.

וזו הודעה מחשבון הטוויטר הרשמי של התחרות מה-5 לאוגוסט.

Back
למעלה תחתית