Olympia 2014

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

10616484_962119223801740_5953588557153849157_n.jpg

חחח אני ממש מקווה שקאי יקח את זה השנה מגיע לו לפחות להיות מנצח פעם אחת ולהיזכר בספר השיאים של mr olympia

באמת מגיע לו.
כמה אולימפיות נשאר לו? באיזה גיל כבר בדרך כלל אומרים כבר דיי?

יש דרך לראות את האולימפיה בצפייה ישירה?

באמת מגיע לו.
אין גיל מדוייק
תלוי איך אתה נראה ומה המטרות שאתה עדיין רוצה להשיג
למשל דקסטר ג'קסון עוד מעט בן 46 ועדיין מתחרה
אני חושב שאם קאי לא יזכה הוא ימשיך להתחרות בכל זאת

כן תארתי לעצמי שאין גיל מדויק...
קולמן גם ךא היה כבר ״ילד״כשפרש 😛
הוא פרש ב2007/8 אם אני לא טועה?
זה אומר בן 43-44

באמת מגיע לו.

קאי השנה צריך להיות בן 40 בדרך כלל פורשים בגיל 41 עד 44/45 קשה מאוד לשמור על גודל כזה בגיל כל כך מאוחר.. ובגיל כזה גם מתחילים כל הבעיות וניתוחים בגלל כל העמסה על הגוף והכדורים וזריקות והמשקלים הגבוהים שאתה מרים גורמים עומסים כבדים על הגוף והגוף לא צעיר.. ועוד..

יש דרך לראות את האולימפיה בצפייה ישירה?

כן דרך האתר הראשי של mr olympia

ובטח גם דרך stream ויוטיוב יש אפשרות אין עם זה בעיה.. שיגיע הזמן אני יפרסם את הקישור 😃

קאי בן 39
פיל היט לקח את האולימפייה הראשונה שלו בגיל 31, גיל יחסית מוקדם לעידן הנוכחי (שנות ה-2000).
דקסטר לקח את האולימפיה הראשונה והיחידה שלו ב-2008, כשהיה כמעט בן 39.
הקפיצה הגדולה של קאי היא בהחלט בשנתיים-שלוש האחרונות, כך שהגיל לא תמיד יעיד על העתיד. יש לו סיכוי לתת פייט הוגן בתחרויות בשנתיים הבאות לפחות.
אם לא יזכה? אולי מוטב שלא ינסה להתחרות שוב, כי פיל הית' צעיר וכל השנים הבאות לפניו

• פותח/ת השרשור
מתוח...
Greene בייש את עצמו.

אני רוצה לראות את הפרצוף של קאי אחרי שפיל ינצח.
קאי סתם מקנאה..

מתוח...
Greene בייש את עצמו.

ממש אבל ממש לא בייש את עצמו תסתכל מחדש ותראה שבהתחלת הסרטון שphil heath מדבר הוא אומר כאילו לקאי ולכל המתחרים מה לא למדתם משנה שעברה שאני "המנצח" ואני יהיה "המנצח" וכל הזמן מתגרה בקאיי 3-0 אז בוא נדבר דוגרי כולם יודעים ששנה שעברה קאיי היה צריך לנצח כל העולם המעריצים ומתפחי הגוף אומר שזה היה של קאי.. ובנוסף לזה גם צחק על המאמן של kai greene
George Farah

אז אני ממש מקווה שקאי ינצח את זה השנה, בפתחית גב PHIL מפסיד עם קאי נקודות קאי השנה השקיע הרבה בגב התחתון גם וגם בטרפזים..

אז אני ממש מקווה שקאי ינצח..

• פותח/ת השרשור
צפה בסרטון עד הסוף ושים לב לתרבות הדיבור של המשתתפים בדיון, במסיבות עיתונאים ובמיוחד ב- US, זוהי מעלה מדרגה ראשונה.

צפה בסרטון עד הסוף ושים לב לתרבות הדיבור של המשתתפים בדיון, במסיבות עיתונאים ובמיוחד ב- US, זוהי מעלה מדרגה ראשונה.

הסתכלתי וצפיתי בסרטון לא פעם אחת כמה פעמים קאיי רק אומר לphil מה שהיה שנה שעברה זה שנה שעברה השנה זה שנה חדשה בוא נתמקד בשנה הזאת ולא בעבר זה הכול phil זה הוא שמתגרה ואומר לקאי 3-0 ומבדבר על זה שהוא האלוף ועל הניצחונות שלו לא קאיי..

• פותח/ת השרשור
הצפייה מומלצת.

הפרצוף של דניס וולף נראה 100% מוכן 😃) כנל קאי גרין לפי החיטוב של הגולגולת יש למה לחקות.

Back
למעלה תחתית