הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על תפריט

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 32 גובה 1.74 שוקל 82ק"ג בערך 12%.התפריט:170ג' חלבון,100ג' פחמימה,90-100ג' שומן.
נמצא בחיטוב מזה שלושה חודשים,מעמיס אחת ל8-10 יום.
מה דעתכם על הערכים?האם יש צורך להוסיף חלבון?

לא אין טעם להוסיף חלבון יש לך קצת יותר מפי 2 שזה מספיק עם כמות פחמימה ושומן כאלה אם תרד ל50 פחמימה ואולי תוריד גם שומן יהיה מקום להוסיף חלבון

• פותח/ת השרשור
לא אין טעם להוסיף חלבון יש לך קצת יותר מפי 2 שזה מספיק עם כמות פחמימה ושומן כאלה אם תרד ל50 פחמימה ואולי תוריד גם שומן יהיה מקום להוסיף חלבון
אני הולך על דיאטה 'מאוזנת',כרגע על 2000קל' וכבר מרגיש ירידה במשקלי עבודה אז לא מעונין לקצץ יותר בקל',במקום זאת עושה יותר אירובי.

אני הולך על דיאטה 'מאוזנת',כרגע על 2000קל' וכבר מרגיש ירידה במשקלי עבודה אז לא מעונין לקצץ יותר בקל',במקום זאת עושה יותר אירובי.
לא הצעתי שתוריד קלוריות אמרתי שכרגע אין לך מה להעלות חלבון ברגע שתחליט להוריד קלוריות תצטרך בהתאם להעלות קצת חלבון

בן 32 גובה 1.74 שוקל 82ק"ג בערך 12%.התפריט:170ג' חלבון,100ג' פחמימה,90-100ג' שומן.
נמצא בחיטוב מזה שלושה חודשים,מעמיס אחת ל8-10 יום.
מה דעתכם על הערכים?האם יש צורך להוסיף חלבון?
נראה בסדר מבחינת ערכים, איך אתה עם ויטמנים, סיבים, מינרלים?

הערכים בסדר , כל עוד אתה במאזן שלילי ואתה שומר על כמות חלבון תקינה תיהיה ירידה ניכרת בשומן.

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר מבחינת ערכים, איך אתה עם ויטמנים, סיבים, מינרלים?
אוכל לא מעט ירקות,מגוונים אז כרגע התוסף היחיד הוא מולטי.
לפני כשבוע התחלתי שימוש בקלן ולכן נמנע מלקצץ עוד בקלוריות.
מתכנן לעשות העמסה אחרי כמעט שבועיים על אף שהבנתי שזה לא אידיאלי או יותר נכון חסר השפעה בזמן שימוש בקלן אז אני מניח שזה יותר מצורך מנטלי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית