הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

מספיק עם הספאם שהלוג שלי לא יהיה תוך יומיים 100 עמוד:)😁😛

אין נוטלה זו תקלה באחריותך, בניגוד לטוסטר- שאפשר להתגבר עליו בעזרת מחבת או תנור:37mv:

ילד....make yo' own godamn food
מאיפה אני אמור לדעת איך מכינים כדורי שוקולד. בערב הכנתי תפוחי אדמה אפויים וקציצות ויצא אלוהי

מאיפה אני אמור לדעת איך מכינים כדורי שוקולד. בערב הכנתי תפוחי אדמה אפויים וקציצות ויצא אלוהי
שקרן, אתה פשוט אוהב את כל מה שהכנת.. גם אם זה מגעיל רצח, אלמלא זה גורם לך להקיא.
מניסיון. 😃

שוברים ביסקוויטים בתוך מגבת, ממיסים בפינג'ן קצת חמאה + שמנת + קקאו + סוכר. (ביחס של 1:2 לטובת סוכר). אחרי שהכל נמס שופכים על התערובת ועושים כדורים. בהצלחה 😃

שוברים ביסקוויטים בתוך מגבת, ממיסים בפינג'ן קצת חמאה + שמנת + קקאו + סוכר. (ביחס של 1:2 לטובת סוכר). אחרי שהכל נמס שופכים על התערובת ועושים כדורים. בהצלחה 😃
כן.. למרות שזה נשמע פשוט הכל הולך להיות SCREWED UP אם אני אנסה את זה למשל חחחחחחח

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית