לא מבין בזה.. בכללי הגלידה האהובה עלי היא פקאן+ריבת חלב, את הטעמים של B&J אני לא מכירתמיס את זה על העוגה 😃
ועל איזה טעמים חשבת ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מבין בזה.. בכללי הגלידה האהובה עלי היא פקאן+ריבת חלב, את הטעמים של B&J אני לא מכירתמיס את זה על העוגה 😃
ועל איזה טעמים חשבת ?
זה היה בצחוק ..לא מבין בזה.. בכללי הגלידה האהובה עלי היא פקאן+ריבת חלב, את הטעמים של B&J אני לא מכיר
לתל"ה?זה היה בצחוק ..
ותעלה תמונה גם שנראה 🍽️🥹
בדיוקלתל"ה?
בשביל שנזיל רירלתל"ה?
בדיוק
חברים, לעשות קצת תיאום ציפיות בבקשה.בשביל שנזיל ריר
הלוג שלי אני מחליט 🤡חברים, לעשות קצת תיאום ציפיות בבקשה.
שטויות, נוטלה בלחם בטוסטר תפצה על זה..רואה את העוגות שלכם------>בא לי גם------>הולך למקרר------>רואה שאין עוגה------>מתאבד
אותו דבררואה את העוגות שלכם------>בא לי גם------>הולך למקרר------>רואה שאין עוגה------>מתאבד
הטוסטר מקצר ואין נוטלה 😭שטויות, נוטלה בלחם בטוסטר תפצה על זה..
אבקש מאבא שיכין כדורי שוקולד 🍦שטויות, נוטלה בלחם בטוסטר תפצה על זה..
אין נוטלה זו תקלה באחריותך, בניגוד לטוסטר- שאפשר להתגבר עליו בעזרת מחבת או תנור:37mv:אותו דבר
הטוסטר מקצר ואין נוטלה 😭
אתם מפריעים לי לאכול "נכון"
ילד....make yo' own godamn foodאבקש מאבא שיכין כדורי שוקולד 🍦
מאיפה אני אמור לדעת איך מכינים כדורי שוקולד. בערב הכנתי תפוחי אדמה אפויים וקציצות ויצא אלוהיאין נוטלה זו תקלה באחריותך, בניגוד לטוסטר- שאפשר להתגבר עליו בעזרת מחבת או תנור:37mv:
ילד....make yo' own godamn food
אכלתי את זה לפני שבוע ככה באילת.. מעדן1!!!http://jpg.co.il/view/55c110bd6f7c9.jpg/
מעדן לליפטר 😁🤩
שקרן, אתה פשוט אוהב את כל מה שהכנת.. גם אם זה מגעיל רצח, אלמלא זה גורם לך להקיא.מאיפה אני אמור לדעת איך מכינים כדורי שוקולד. בערב הכנתי תפוחי אדמה אפויים וקציצות ויצא אלוהי
שוברים ביסקוויטים בתוך מגבת, ממיסים בפינג'ן קצת חמאה + שמנת + קקאו + סוכר. (ביחס של 1:2 לטובת סוכר). אחרי שהכל נמס שופכים על התערובת ועושים כדורים. בהצלחה 😃מאיפה אני אמור לדעת איך מכינים כדורי שוקולד. בערב הכנתי תפוחי אדמה אפויים וקציצות ויצא אלוהי
כן.. למרות שזה נשמע פשוט הכל הולך להיות SCREWED UP אם אני אנסה את זה למשל חחחחחחחשוברים ביסקוויטים בתוך מגבת, ממיסים בפינג'ן קצת חמאה + שמנת + קקאו + סוכר. (ביחס של 1:2 לטובת סוכר). אחרי שהכל נמס שופכים על התערובת ועושים כדורים. בהצלחה 😃
אני אצל אמא שלי וגמרתי כאן את כל הגלידה אתמול. אצלי בבית אני לא מחזיק דברים כאלה מהסיבה שהם ישר נגמרים.אין נוטלה זו תקלה באחריותך