הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

פשש כבר הגענו למצב שבו הדעה של מתי יותר חשובה מהדעה שלי? נראה לי באמת הגיע הזמן לפרוש מליפטינג...
לעניין, אתה בטוח ש120 סקוואט יהיה בעייתי לך? אתה חזק מוזר לי שאתה בכלל עובד עם משקלים כאלה ילדותיים, תתחיל להעמיס אני בטוח שאתה יכול גם להגיע ל3 פלטות נפח.
בדד ליפט תוסיף 5 קילו למה שהיה קודם

פשש כבר הגענו למצב שבו הדעה של מתי יותר חשובה מהדעה שלי? נראה לי באמת הגיע הזמן לפרוש מליפטינג...
לעניין, אתה בטוח ש120 סקוואט יהיה בעייתי לך? אתה חזק מוזר לי שאתה בכלל עובד עם משקלים כאלה ילדותיים, תתחיל להעמיס אני בטוח שאתה יכול גם להגיע ל3 פלטות נפח.
בדד ליפט תוסיף 5 קילו למה שהיה קודם
LOLBRO אחי תייגתי את מי שעלה לי בראש והכי הרבה מגיב פה
תודה שבוע שעבר היה 140 דדליפט אז עדיף 145?

תודה שבוע שעבר היה 140 דדליפט אז עדיף 145?
שמע, אני אגיד לך תאכלס, אין לי מושג מה אתה עושה כי אתה עושה תוכנית ליפטינג ועשית דילואד לאיזה 50% מהמשקלים המקסימליים שלך שזה מוזר רצח. הדילואד לא אמור להיות למצב שבו יקח לך איזה 3-4 שבועות לחזור לRMים הנוכחיים שלך? ככה בעקרון אני מארגן את הסייקלים שלי בכל תוכנית שאני מבצע. למה אם אתה מתקדם 5 קילו בשבוע והRM5 שלך בדד ליפט הוא 170 קילו אתה הולך לשרוף עכשיו 6 שבועות רק כדי לחזור למה שכבר הרמת.

שמע, אני אגיד לך תאכלס, אין לי מושג מה אתה עושה כי אתה עושה תוכנית ליפטינג ועשית דילואד לאיזה 50% מהמשקלים המקסימליים שלך שזה מוזר רצח. הדילואד לא אמור להיות למצב שבו יקח לך איזה 3-4 שבועות לחזור לRMים הנוכחיים שלך? ככה בעקרון אני מארגן את הסייקלים שלי בכל תוכנית שאני מבצע. למה אם אתה מתקדם 5 קילו בשבוע והRM5 שלך בדד ליפט הוא 170 קילו אתה הולך לשרוף עכשיו 6 שבועות רק כדי לחזור למה שכבר הרמת.
עשיתי כאלה משקלים רק בגלל הריצות השוק השמאלית שלי מאוד כאבה בגלל זה לא יכולתי להעמיס ובגלל זה המשקלים האלה ..
ולסיכום אני עושה פעם בשבוע דדליפט עכשיו שבוע שעבר היה שבוע ראשון של דדליפט מאז שבועיים שלא עשיתי שמתי 140 עכשיו השבוע כדאי לשים 145 או 150 ומשם לחתך ל 5 קילו בשבוע ?

מסכים עם מקס הבילדר, לדעתי תשים 145 ותתקדם לינארית 5 קילו.
בקשר לסקוואט, יש לך משהו לתקן מבחינת טכניקה? או שזה נטו בגלל הריצה?

עשיתי כאלה משקלים רק בגלל הריצות השוק השמאלית שלי מאוד כאבה בגלל זה לא יכולתי להעמיס ובגלל זה המשקלים האלה ..
ולסיכום אני עושה פעם בשבוע דדליפט עכשיו שבוע שעבר היה שבוע ראשון של דדליפט מאז שבועיים שלא עשיתי שמתי 140 עכשיו השבוע כדאי לשים 145 או 150 ומשם לחתך ל 5 קילו בשבוע ?
רגע, הפסקת לרוץ כבר?

רגע, הפסקת לרוץ כבר?
כן נישבר הזין כל הזמן עובד על זה והבוחן פוסל על 10 מטר אני כבר ינסה להוציא פטור מזה ..
אז השבוע אני כנראה ישים 145
מסכים עם מקס הבילדר, לדעתי תשים 145 ותתקדם לינארית 5 קילו.
בקשר לסקוואט, יש לך משהו לתקן מבחינת טכניקה? או שזה נטו בגלל הריצה?
נטו בגלל הריצה

כן נישבר הזין כל הזמן עובד על זה והבוחן פוסל על 10 מטר אני כבר ינסה להוציא פטור מזה ..
אז השבוע אני כנראה ישים 145
לדעתי אם אתה לא רץ יותר ואין לך יותר גורם מגביל אז תתן התקדמות כזאת שבעזרתה תגיע לRM שלך תוך 4 שבועות. תתקדם אפילו 7.5-10 בשבוע אם צריך.

לגבי דדליפט אני לא רואה סיבה להתקדם בפחות מ 5 קילו, זה הרבה יותר נמוך מהשיא שלך והפסקת לרוץ אז אני מאמין שלא תהיה לך בעיה להתקדם

לגבי דדליפט אני לא רואה סיבה להתקדם בפחות מ 5 קילו, זה הרבה יותר נמוך מהשיא שלך והפסקת לרוץ אז אני מאמין שלא תהיה לך בעיה להתקדם
חשבתי אולי לשים 150 הדדליפט האחרון היה 140
ואז לחתוך תעלייה ל5 מה דעתך ? או כבר מהשבוע להתקדם ב 5

בנץ 140 ל1
סקוואט 170 ל1
דדליפט 190 ל2
בנץ' חזק מאוד. תתקדם לאט לאט.
סקוואט לא ברור לי למה אתה ב120 אם השיא שלך 170. תעלה לכיוון ה140. מה המתכונת בסקוואט?
דדליפט לדעתי 145 זה סביר, תתקדם משבוע לשבוע עד שתראה שצריך לעבור ל2.5.

בנץ' חזק מאוד. תתקדם לאט לאט.
סקוואט לא ברור לי למה אתה ב120 אם השיא שלך 170. תעלה לכיוון ה140. מה המתכונת בסקוואט?
דדליפט לדעתי 145 זה סביר, תתקדם משבוע לשבוע עד שתראה שצריך לעבור ל2.5.
בגלל הריצות הסקוואט והדדליפט מאוד נמוכים .. ואני במכונת טקסס בלחיצות וסקוואט ודדלפיט SS

חשבתי אולי לשים 150 הדדליפט האחרון היה 140
ואז לחתוך תעלייה ל5 מה דעתך ? או כבר מהשבוע להתקדם ב 5
תלוי איך הרגיש לך בשבוע שעבר. אם היה קל מדי אז 150 אם היה קל אבל סביר אז 145

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 03/11/15

ליפטינג שבוע 8 אימון 2
אימון פצצה מאוד מרוצה

SQUAT - 3*5 - 120KG
PRESS - 3*3 - 65 KG
back extension - 2*15
PULL UPS - 3*8
BICEP - 3*5-25 KG דאמבל