הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

ומה לגביי סופטי ושאר החברה הם עושים דבר דיי דומה בקטע של שהיה בין חזרות
מרום אתה בריא? אתה אכלת מספיק היום?
אתה חושב מה אתה כותב?
נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותר
א. צריך לעבוד על זה ממשקל נמוך, גם בחימום.
ב. לא חושב? או לא חשוב?

תתקן את הכל. אני רוצה לראות סקוואטים יפים. זה שהמשקל קל לא אומר שצריך לפמפם אותו. כל סט אמור לשמור על טכניקה אידיאלית.
מסכים אחי ראשון נשפר הכול
סהכ ההתקדמות שלי טובה וזה אשכרה 17.5 יותר מפעם האחרונה שלי ב SS פעם אחרונה חגרתי ב 120

ומה לגביי סופטי ושאר החברה הם עושים דבר דיי דומה בקטע של שהיה בין חזרות
אני חושב שטוב לעבוד בחזרות מלאות וטכניקה נכונה כל סט. הדבר הנכון היחיד הוא שאם המשקל באמת קליל לא חייב לקחת ריבאונד למעלה כדי לסדר נשימה ואולי תוכל לסגור יותר מחזרה אחת בנשימה אחת.
נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותר
חשוב לחשוב על זה. אם אתה לא מכווץ בטן כמו שצריך ולא נושם נכון יהיה לך הרבה יותר סיכוי להפצע בגב התחתון ובעמוד השדרה.
סהכ ההתקדמות שלי טובה וזה אשכרה 17.5 יותר מפעם האחרונה שלי ב SS פעם אחרונה חגרתי ב 120
לדעתי זאת אשליה ויהיה לך הרבה יותר קשה כשתנסה לבצע 5 חזרות מלאות בטכניקה אידיאלית.

אני חושב שטוב לעבוד בחזרות מלאות וטכניקה נכונה כל סט. הדבר הנכון היחיד הוא שאם המשקל באמת קליל לא חייב לקחת ריבאונד למעלה כדי לסדר נשימה ואולי תוכל לסגור יותר מחזרה אחת בנשימה אחת.

חשוב לחשוב על זה. אם אתה לא מכווץ בטן כמו שצריך ולא נושם נכון יהיה לך הרבה יותר סיכוי להפצע בגב התחתון ובעמוד השדרה.
סבבה מקבל את זה מיום ראשון מקפיד יותר על הטכניקה
מרום אתה בריא? אתה אכלת מספיק היום?
אתה חושב מה אתה כותב?

א. צריך לעבוד על זה ממשקל נמוך, גם בחימום.
ב. לא חושב? או לא חשוב?
לצערי לא אכלתי היום מספיק עכשיו משלים 😉
לגבי הטכניקה יום ראשון נשפר
לסיכום יום ראשון אני יתן כמה דגשים לנשום בין חזרות שהיה למעלה כיווץ טוב

מצטער אבל אתה אפילו לא מגיע למקביל אולי מדגדג אותו מלמעלה, תקשיב למקס אל תפמפם ככה חזרות כי זה לוקח לך מהעומק והרבה

מצטער אבל אתה אפילו לא מגיע למקביל אולי מדגדג אותו מלמעלה, תקשיב למקס אל תפמפם ככה חזרות כי זה לוקח לך מהעומק והרבה
מסכים הפעם העומק לא היה טוב
בראשון נתן על זה דגש ..

THE BEAR עדכן/ה את הלוג ״הלוג של הדוב״:

עדכון לוג: 14/11/15

השבוע אני יראה איך הולך עם הלחיצות אם השבוע יהיה עוד הפעם כשל עם 137.5
אני הולך שבוע הבא על 4 אימונים בשבוע פעמיים אד קואן ו2 SS לסקוואט ודדליפט ..

קרא את שאר עדכון הלוג...
חשבתי קצת אני מעדיף מחר להתחיל אד קואן לבנץ ראשון ורביעי אד
שני וחמישי סקוואט ודדליפט נוסחת SS
שיהיה לי בהצלחה ..

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית