- פותח/ת השרשור
- #1,781
נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותרולגבי נשימה? ולגבי האי-נעילה שלך למעלה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותרולגבי נשימה? ולגבי האי-נעילה שלך למעלה?
מרום אתה בריא? אתה אכלת מספיק היום?ומה לגביי סופטי ושאר החברה הם עושים דבר דיי דומה בקטע של שהיה בין חזרות
א. צריך לעבוד על זה ממשקל נמוך, גם בחימום.נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותר
מסכים אחי ראשון נשפר הכולתתקן את הכל. אני רוצה לראות סקוואטים יפים. זה שהמשקל קל לא אומר שצריך לפמפם אותו. כל סט אמור לשמור על טכניקה אידיאלית.
אני חושב שטוב לעבוד בחזרות מלאות וטכניקה נכונה כל סט. הדבר הנכון היחיד הוא שאם המשקל באמת קליל לא חייב לקחת ריבאונד למעלה כדי לסדר נשימה ואולי תוכל לסגור יותר מחזרה אחת בנשימה אחת.ומה לגביי סופטי ושאר החברה הם עושים דבר דיי דומה בקטע של שהיה בין חזרות
חשוב לחשוב על זה. אם אתה לא מכווץ בטן כמו שצריך ולא נושם נכון יהיה לך הרבה יותר סיכוי להפצע בגב התחתון ובעמוד השדרה.נשימה לא חושב על זה ממש האי נעילה זה חלק לא חשוב כי אין לי בעייה עם זה אבל אימונים הבאים אני אנסה להקפיד על זה יותר
לדעתי זאת אשליה ויהיה לך הרבה יותר קשה כשתנסה לבצע 5 חזרות מלאות בטכניקה אידיאלית.סהכ ההתקדמות שלי טובה וזה אשכרה 17.5 יותר מפעם האחרונה שלי ב SS פעם אחרונה חגרתי ב 120
סבבה מקבל את זה מיום ראשון מקפיד יותר על הטכניקהאני חושב שטוב לעבוד בחזרות מלאות וטכניקה נכונה כל סט. הדבר הנכון היחיד הוא שאם המשקל באמת קליל לא חייב לקחת ריבאונד למעלה כדי לסדר נשימה ואולי תוכל לסגור יותר מחזרה אחת בנשימה אחת.
חשוב לחשוב על זה. אם אתה לא מכווץ בטן כמו שצריך ולא נושם נכון יהיה לך הרבה יותר סיכוי להפצע בגב התחתון ובעמוד השדרה.
לצערי לא אכלתי היום מספיק עכשיו משלים 😉מרום אתה בריא? אתה אכלת מספיק היום?
אתה חושב מה אתה כותב?
א. צריך לעבוד על זה ממשקל נמוך, גם בחימום.
ב. לא חושב? או לא חשוב?
מסכים הפעם העומק לא היה טובמצטער אבל אתה אפילו לא מגיע למקביל אולי מדגדג אותו מלמעלה, תקשיב למקס אל תפמפם ככה חזרות כי זה לוקח לך מהעומק והרבה
יאסס אימון הבא אתם תתגאו בי 😁טוב אני חושב שמרום הבין, תנסה לתקן אימון הבא. בונה עליך. 🤩
השבוע אני יראה איך הולך עם הלחיצות אם השבוע יהיה עוד הפעם כשל עם 137.5
אני הולך שבוע הבא על 4 אימונים בשבוע פעמיים אד קואן ו2 SS לסקוואט ודדליפט ..
אולי מרום אינדונזי. 🙄צר לי לאכזב אותך אבל כותבים Method
מה הקשר אינדונזי ? טעות שאפילו לא שמתי לבאולי מרום אינדונזי. 🙄
שבוע 1 אימון 1
אד
בנץ׳ -100 2×10
בנץ׳ צר -90 2×10
אינקליין -80 -2×10
בייספ -12.5 4×10-12
אופניים 10 דקות
אימון מתיש קצת בגלל החזרות
מחר 140 סקוואט ..בעזרת האל
חחח גם טוב ..סליחה אבל אין לי מה להגיב על אימוני בילדינג 🙁