- פותח/ת השרשור
- #1,801
מקווה להגיע ל 145-150בהצלחה! יהיה מעניין לעקוב
תודה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקווה להגיע ל 145-150בהצלחה! יהיה מעניין לעקוב
😉מגיע ל 145-150
שבוע 1 אימון 2
סקוואט 140 5×3 חגור
טי באר-70 קילו ל 4 כפול 5
מתח אחיזה מקבילה משקל גוף 3×10
פייספולס 54 קילו ל 3×10
הפרדות גומיה 3×10
אופניים 15 דקות
ולגביי הסקוואט יש סרטונים של סט שני ושלישי אני יעלה יותר מאוחר
הוא לא,ומה עם שאר ההערות?בשני הסטים העומק זהה הבדל הוא זווית הצילום פעם הבאה אני יבקש ממישהו שיצלם מגובה נמוך .
אני אצטרך להתרגל אימון הבא אני יעבוד על להשתהות בין החזרות ונעלתי בכל חזרה פשוט ירדתי ישר למטההוא לא,ומה עם שאר ההערות?
הרגלעדיין חסר עומק. אני לא מבין לאן אתה ממהר עם החזרות המהירות האלה.
הוא כן, הזווית שהוא צילם בה את הסט השני מטעה. גם סטים שוברים יראו גבוהים יחסית.הוא לא,ומה עם שאר ההערות?
שוב, יש הרבה מה לתקן.הוא כן, הזווית שהוא צילם בה את הסט השני מטעה. גם סטים שוברים יראו גבוהים יחסית.
אל תבלבל במוח עם כל הכבודשוב, יש הרבה מה לתקן.
כשאתה לוויתן אז דובון זה כלום.@Matty לא לימדו אותך לא להתעסק עם דובים?
תשמע, טכניקה בפימפום וטכניקות בנעילה וירידה נקייה זה שונה.אל תבלבל במוח עם כל הכבוד
תחרות אחרונה קיבלתי בכל ההרמות3 דגל לבן בין אם זה סקוואט בנץ או דדליפט
צריך רק להתרגל לעשות חזרה חזרה ולא לפמפם העומק גם בסדר חסר טיפה אבל זה בסדר ..
לא מלמד, מבקר.ותכלס מרום צודק, בגדול הטכניקה שלו בסדר. לא צריך לנסות "ללמד" אותו.
מה שאני בא לומר אתה עושה כאילו אני עושה לג פרס וקורא לזה סקוואט יש 2 דגשים קטניםכשאתה לוויתן אז דובון זה כלום.
תשמע, טכניקה בפימפום וטכניקות בנעילה וירידה נקייה זה שונה.
עד שאני לא אראה אותך עושה את זה עם נעילה ועומק תקין אין איך לבקר לך את הטכניקה במלואה.
לא מלמד, מבקר.
אני לא, הייתי מקבל תגובות סרקסטיות ומשפילות אם הייתי עושה עד כדי כך גרוע.מה שאני בא לומר אתה עושה כאילו אני עושה לג פרס וקורא לזה סקוואט יש 2 דגשים קטנים
שאני צריך לשים לב אליהם הטכניקה בסדר יש רק טיפה לשפר .
אתה אומר שאני עושה סקוואט מאוד גרוע ?אני לא, הייתי מקבל תגובות סרקסטיות ומשפילות אם הייתי עושה עד כדי כך גרוע.
מה? אני אומר את בדיוק ההפך. 😳אתה אומר שאני עושה סקוואט מאוד גרוע ?
בתחרות קיבלתי דגלים לבנים על כל כניסה ..
תסביר לי שוב לא הבנתי אותך 😃מה? אני אומר את בדיוק ההפך. 😳