וזה כל מה שאתה צריך לעשות 😃מקס אני יגיד לך את האמת שאני רוצה רק להגיע ולשבור מאט מגביל
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה כל מה שאתה צריך לעשות 😃מקס אני יגיד לך את האמת שאני רוצה רק להגיע ולשבור מאט מגביל
הכוונה שלי שמהתגובות שלכם אתם נותנים את ההרגשה כאילו אני עושה רבע סקוואטמה קשור ATG? זה LB.
כמעט אף אחד לא עושה ATG,וזאת גם לא הכוונה שזה מה שאתה צריך לעשות.
אני מחכה לתגובה שלו גם לגבי המהירות של החזרות וגם לגבי העומקמרום, אם כבר תייגת את דודי כי אתה מעריך את הדעה שלו, למה שלא תשאל אותו מה הוא חושב על חזרות מהירות בסקוואט?
שבוע 1 אימון 4
סקוואט -142.5 ל3 כפול 5
יש סרטון סט 2
דדליפט -150 ל 1כפול 5
באק אופ דדליפט 110 ל 3 כפול 3
בייספ 5 סטים של 10 50 קילו
אופנים 15 דקות
שיהיה לכולם אחלה סופשש
תגיד אתה עושה עושה אופניים לחיטוב או משהו?
לא רק בשביל סיבולת לב ריאהתגיד אתה עושה עושה אופניים לחיטוב או משהו?
אתה מודע לזה שזה ככל הנראה פוגע בהתקדמות בסקווט?לא רק בשביל סיבולת לב ריאה
אני עושה 2 קלים ו1 עציםאתה מודע לזה שזה ככל הנראה פוגע בהתקדמות בסקווט?
בלחיצות כן ו2 אני עושה מתכונת דומה ל ssמרום אתה עכשיו בתוכנית של אד קואן?
טוב.. אם תתחיל להתקע תשקול לוותר על האופניים.אני עושה 2 קלים ו1 עצים
בינתיים אני מצליח להתאושש ..
מסכים איתך ותודה על החשיבה .. אני יראה איך הולך לי .טוב.. אם תתחיל להתקע תשקול לוותר על האופניים.
בהצלחה
אני מסכים שככל הנראה חלק גדול מהטכניקה ישתפר אם הוא יספיק לפמפם, אבל עדיין יש פה נקודות שצריך לדאוג לשפר אותן בלי קשר. רואים לפי הקריסה של החזה שלו שהלחץ התוך בטני שלו גרוע כי הוא לא נושם כמו שצריך בגלל הפמפומים שאת זה אפשר לשפר מתיקון נשימה בחלק העליון של התנועה. לאומת זאת את ההיפ דרייב צריך לתקן בנפרד.מוץ מהעובדה שהוא 'מפמפם' סקווט בעיניי זה לא כזה נורא.. פשוט תעבוד יותר לאט ויותר מסודר
לגבי הנשימות נראה לי זה סתם כי הוא עושה מהר..בכל מקרה הוא לא צריך יותר מהערה כדי לתקן את זה..אני מסכים שככל הנראה חלק גדול מהטכניקה ישתפר אם הוא יספיק לפמפם, אבל עדיין יש פה נקודות שצריך לדאוג לשפר אותן בלי קשר. רואים לפי הקריסה של החזה שלו שהלחץ התוך בטני שלו גרוע כי הוא לא נושם כמו שצריך בגלל הפמפומים שאת זה אפשר לשפר מתיקון נשימה בחלק העליון של התנועה. לאומת זאת את ההיפ דרייב צריך לתקן בנפרד.
"אני ממשיך בשלי כרגע