הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

לוג של בנ'צר

תשתדל כבר אימון הבא להפסיק עם החזרות המהירות , כל חזרה חייבת להיות ייחודית עם לקיחה חדשה של אוויר לבטן ,לנסות לקרב כמה שיותר את המרפקים אחד לשני ייתן עוד כיווץ בלטיסימוס , הייתי שוקל לעבוד קצת פאוז סקוואט , אתה צריך להרגיש יותר בנוח בתחתית והפאוז סקוואט ישפר את זה
אתה צודק, אבל אני לא חושב שיש צורך בפאוז סקוואט. בסה"כ להסב יותר תשומת לב לטכניקה.

אני אתייחס לסרטון שהעלת אתמול, לפרוטוקול לא קראתי את מה שהאחרים כתבו לך:

חזרה ראשונה - אתה מתחיל את התנועה רק עם הברכיים, שב יותר אחורה, המוט נוטה מעט לכיוון קצות האצבעות.
חזרה שניה - מה...לא לא לא, סקוואט זה לא בייספס, סיימת חזרה אחת - תעמוד שניה למעלה, קח אוויר ותרסט את עצמך, אתה לא יכול לפמפם בסקוואט חזרות. בגלל שמיהרת לרדת האיכות של החזרה הזו לא משהו - המסלול של המוט לא אנכי, המוט בכלל לא נמצא מעל אמצע כף הרגל ואתה לא יכול לדחוף כמו שצריך.
חזרה שלישית - אפילו יותר גרועה מהחזרה השניה כי אתה מפמפם חזרות, לא קרובה ללשבור.
חזרה רביעית - סוף סוף אתה עוצר למעלה, הבעיה היא שבמקום לשמור על הכיווץ אתה פשוט נופל למטה ומסתמך על הכוח שלך במקום על הטכניקה שלך - אל תעשה את זה.

דגשים לפעם הבאה שאתה עושה סקוואטים:
סקוואט זה לא ידיים, קח אוויר למעלה ורד מכווץ ובשליטה למטה - אני יודע שיש אנשים שמפמפמים סקוואטים והולך להם לא רע (לוקחים נשימה פעם אחת ועושה שתיים-שלוש חזרות, ע"ע סופטי) אבל אם הטכניקה נראית ככה אתה לא יכול לעשות את זה.
שב יותר אחורה, השינוי בזווית הברכיים והאגן צריך להיות במקביל בתחילת התנועה.
תדמיין שאתה מסתכל על עצמך מהצד ותראה את המסלול של המוט, הוא חייב להיות יותר טוב ממה שהיה בסרטון.

יש הרבה דברים לא בסדר אבל נתחיל מכאן.

אני אתייחס לסרטון שהעלת אתמול, לפרוטוקול לא קראתי את מה שהאחרים כתבו לך:

חזרה ראשונה - אתה מתחיל את התנועה רק עם הברכיים, שב יותר אחורה, המוט נוטה מעט לכיוון קצות האצבעות.
חזרה שניה - מה...לא לא לא, סקוואט זה לא בייספס, סיימת חזרה אחת - תעמוד שניה למעלה, קח אוויר ותרסט את עצמך, אתה לא יכול לפמפם בסקוואט חזרות. בגלל שמיהרת לרדת האיכות של החזרה הזו לא משהו - המסלול של המוט לא אנכי, המוט בכלל לא נמצא מעל אמצע כף הרגל ואתה לא יכול לדחוף כמו שצריך.
חזרה שלישית - אפילו יותר גרועה מהחזרה השניה כי אתה מפמפם חזרות, לא קרובה ללשבור.
חזרה רביעית - סוף סוף אתה עוצר למעלה, הבעיה היא שבמקום לשמור על הכיווץ אתה פשוט נופל למטה ומסתמך על הכוח שלך במקום על הטכניקה שלך - אל תעשה את זה.

דגשים לפעם הבאה שאתה עושה סקוואטים:
סקוואט זה לא ידיים, קח אוויר למעלה ורד מכווץ ובשליטה למטה - אני יודע שיש אנשים שמפמפמים סקוואטים והולך להם לא רע (לוקחים נשימה פעם אחת ועושה שתיים-שלוש חזרות, ע"ע סופטי) אבל אם הטכניקה נראית ככה אתה לא יכול לעשות את זה.
שב יותר אחורה, השינוי בזווית הברכיים והאגן צריך להיות במקביל בתחילת התנועה.
תדמיין שאתה מסתכל על עצמך מהצד ותראה את המסלול של המוט, הוא חייב להיות יותר טוב ממה שהיה בסרטון.

יש הרבה דברים לא בסדר אבל נתחיל מכאן.
בסדר גמור יום שני אני שם 145
וישים את הדגשים שרשמת
תודה על התגובה המפורטת

נערך לאחרונה:
תעלה את הסירטון אחינו 😃
דרך אגב אתה הרבה זמן על אותו משקל לא ?(משקל גוף)
לפני הריצה שקלתי 98 אחכ ירדתי ל סביב ה 94
עכשיו אני עולה שוקל 95-97 ורוצה להגיע ל100
כשאני יהיה בבית אני יעלה את 2 הסרטונים

סט 1

הרבה יותר טוב. למרות שאני רואה שקשה לך מאוד להפתר מהרגל הפמפום אבל לפחות עשית את זה עכשיו רק ב2 חזרות ולא ב5. אני אתן ביקורת יסודית יותר כשאחזור הביתה ואראה את זה מול המחשב.

מרום הזווית הראשונה לא ממש מובנת אבל לפי השנייה ומהגובה הזה זה נראה כאילו אתה מגיע למקביל (גבולי) ועולה.
תסתכל על הזווית, על איזור מפרק הירך מול גובה הפיקה של הברך.
כמובן שאולי זאת הזווית של הצילום שמטעה.

ScreenHunter_731 Nov. 23 15.32.jpg
ScreenHunter_732 Nov. 23 15.32.jpg
ScreenHunter_733 Nov. 23 15.32.jpg
ScreenHunter_734 Nov. 23 15.32.jpg

מרום הזווית הראשונה לא ממש מובנת אבל לפי השנייה ומהגובה הזה זה נראה כאילו אתה מגיע למקביל (גבולי) ועולה.
תסתכל על הזווית, על איזור מפרק הירך מול גובה הפיקה של הברך.
כמובן שאולי זאת הזווית של הצילום שמטעה.

צפה בקובץ המצורף 31350 צפה בקובץ המצורף 31351 צפה בקובץ המצורף 31352 צפה בקובץ המצורף 31353
הסט שני צולם לא מגובה ברך .
לדעתי זה הזווית אני בעיקרון רוצה הגיע למקביל ולא יותר

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית