הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של בנ'צר

אין שום טעם ללכת להתחרות אם אתה לא מסוגל לנצח או לפחות לתת פייט ראוי בקטגוריה שלך.
זאת לא "טענה ישנה". אני עדיין מחזיק בטענה הזאת. לא רואה טעם ללכת להתחרות אם לדוגמא כל הקטגוריה שלי נותנת סינגלים של 250 בסקוואט ואני נותן 200. סתם בושות להשתתף עם פער כל כך ענק בינך לבין התחרות שלך.
אבל צריך לעודד פעילות בפורום.. זה מועיל בעקיפין להרבה אחרים גם 😃
ברור שצריך לעודד. אבל לדעתי העלאת סרטונים לא אמורה להפוך לפעולה שגרתית. זאת אמורה להיות פעולה שקוראת פעם ב כשיש לך במה להתגאות. אני לא הייתי מתגאה בסינגל 136 כשנתתי 145 כבר. אבל אולי זה רק אני

זאת לא "טענה ישנה". אני עדיין מחזיק בטענה הזאת. לא רואה טעם ללכת להתחרות אם לדוגמא כל הקטגוריה שלי נותנת סינגלים של 250 בסקוואט ואני נותן 200. סתם בושות להשתתף עם פער כל כך ענק בינך לבין התחרות שלך.
אם כולם היו בגישה שלך, הענף הזה היה נשאר עם קהילה של 20 איש.

ברור שצריך לעודד. אבל לדעתי העלאת סרטונים לא אמורה להפוך לפעולה שגרתית. זאת אמורה להיות פעולה שקוראת פעם ב כשיש לך במה להתגאות. אני לא הייתי מתגאה בסינגל 136 כשנתתי 145 כבר. אבל אולי זה רק אני
נתתי 140

אם כולם היו בגישה שלך, הענף הזה היה נשאר עם קהילה של 20 איש.
קודם כל, אתה לא יכול לדעת את זה. שנית, לא כולם צריכים להיות כמוני. אני פשוט אתבייש לעלות לבמה ולהתחרות נגד אנשים הרבה יותר חזקים ממני בדיוק בגלל אותה הסיבה שאני לא אכנס עכשיו לזירת איגרוף נגד אלוף הארץ באיגרוף כי הוא פשוט יפרק אותי.

קודם כל, אתה לא יכול לדעת את זה. שנית, לא כולם צריכים להיות כמוני. אני פשוט אתבייש לעלות לבמה ולהתחרות נגד אנשים הרבה יותר חזקים ממני בדיוק בגלל אותה הסיבה שאני לא אכנס עכשיו לזירת איגרוף נגד אלוף הארץ באיגרוף כי הוא פשוט יפרק אותי.
נסגור את הדיון הזה בכך שזכותך המלאה לחשוב כך, כי זה סתם דיון סרק שלא ישנה לא את המחשבה שלך ולא את שלי. 😃

Take it easy.
הכל בהומור.
m9soh.jpg

קודם כל, אתה לא יכול לדעת את זה. שנית, לא כולם צריכים להיות כמוני. אני פשוט אתבייש לעלות לבמה ולהתחרות נגד אנשים הרבה יותר חזקים ממני
אני מסכים עם מורן. עם גישה כזאת רוב אלה שבאים לתחרויות לא היו באים. אני לא אומר לבוא ולשים זין על התוצאה שלך אלכ לבוא ולשאוף להשתפר כל פעם ואם "יש לך את זה" אז בסוף גם תהיה אלוף, אבל כשתגיע למשקלים של אלוף תדע גם להתנהל בתחרות שזה לא פחות חשוב.
אני לא אכנס עכשיו לזירת איגרוף נגד אלוף הארץ באיגרוף כי הוא פשוט יפרק אותי
אין שום דבר דומה וזה ההבדל בין פאוורליפטינג לאגרוף או כל אומנות לחימה, שם אתה עומד מול בנאדם ואם אתה ברמה נמוכה זה טיפשי במקרה הטוב ומסוכן במקרה הרע.

אני מסכים עם מורן. עם גישה כזאת רוב אלה שבאים לתחרויות לא היו באים. אני לא אומר לבוא ולשים זין על התוצאה שלך אלכ לבוא ולשאוף להשתפר כל פעם ואם "יש לך את זה" אז בסוף גם תהיה אלוף, אבל כשתגיע למשקלים של אלוף תדע גם להתנהל בתחרות שזה לא פחות חשוב.
שמע יש פערים שהם בסדר ויש פערים שהם גדולים מדי. לדוגמא, אם היה לי סינגל דדליפט של 220 קילו כשכל אחד בקטגוריה שלי מרים 250-270 אז זה לא פער עד כדי כך משמעותי. לעומת זאת אם היה לי דדליפט של 180 באותה קטגוריה אז זה פשוט מבייש להתחרות ככה. מבחינתי, אני לא רוצה להתחרות עם משקלים שיהוו משקלי חימום קלילים למתחרים שלי.

שמע יש פערים שהם בסדר ויש פערים שהם גדולים מדי. לדוגמא, אם היה לי סינגל דדליפט של 220 קילו כשכל אחד בקטגוריה שלי מרים 250-270 אז זה לא פער עד כדי כך משמעותי. לעומת זאת אם היה לי דדליפט של 180 באותה קטגוריה אז זה פשוט מבייש להתחרות ככה. מבחינתי, אני לא רוצה להתחרות עם משקלים שיהוו משקלי חימום קלילים למתחרים שלי.
אתה מתחרה בישביל עצמך, לא בישביל אחרים.

אתה מתחרה בישביל עצמך, לא בישביל אחרים.
אם אני מתחרה בשביל עצמי אז למה לי לבוא לתחרות בכלל? אני אעשה RM1 במכון ונגמר העניין. זה ברור מאליו שאתה מתחרה לא רק בשביל עצמך ושאם אתה עולה לבמה להרים משקל אתה עושה את זה כדי להראות לאחרים מה אתה שווה ולזכות בפרסים כדי שיהיה לך אחרי זה במה להתגאות.

אם אני ארים 180 כשאחרים מרימים 280 אז מי יסתכל עליי בכלל? אני רוצה לזכות בפרסים ואני רוצה שאנשים יזכרו את השם שלי וידעו מי אני ושיהיה לי מה לספר לחברים. בשביל זה אנשים מתחרים. מה התועלת פשוט להגיע, להרים את המשקל שלך ולשמוח שזה 5 קילו יותר מתחרות קודמת? מה זה שווה אם מישהו אחר נתן קפיצה של 10 קילו או שהמישהו האחר הזה לוקח את הסינגל שלך לRM15?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית